HOOFDSTUK 13

3.8K 173 28
                                    

P.O.V Luke

Ik doe de blindoek strakker om haar hoofd. 

"Zeg nou waar we heen gaan!" verzucht ze. Overduidelijk barst ze van nieuwschierigheid. Dat maakt me alleen maar aan het lachen.

"Rustig, rustig je ziet het snel" 

"pfoe" 

"Na een autorit van 3 uur" voeg ik er aan toe.

"WAT?!" Roept ze. Ik grinnik. "Maar hoe moet ik dan weten waar we heen gaan, gaan we naar een andere stad of een ander -"

"wil je dat ik ook je mond bedek babe" onderbreek ik haar. Ze zucht en sluit haar mond. "Ja klaar? dan kunnen we ein-de-lijk gaan"  zeg ik overdreven. Ik hoor een vaag "pffrt" uit haar mond komen. Even grinnik ik weer en pak dan de sleutels van mijn auto en start de auto op. De radio 'floept' aan. Ik hoor de eerste noten van cold coffee- ed sheeran . Zachtjes zing ik mee. Ik zie Valeries hand naar de volumeknop wijken. Ik kijk er -met een opgetrokke wenkbrauw- verward naar. Wat? dan doet ze hem zachter.

"wat doe j-"

"Ik wil alleen jou stem horen" Zegt ze. Ik glimlach en zing dan wat harder mee. Heel zachtjes hoor ik Valerie mee neuriën. Met mijn rechterhand pak ik haar hand. Man wat hou ik veel van haar.

~~~~~~ 

Ik open de auto deur en ren naar de andere kant. Ik open de deur en help Valerie, nogsteeds met blindoek, uit de auto. Ik pak haar hand en begeleid haar naar de verassing.

P.O.V Valerie

Verassingen. Niet mijn ding. Ben ik te nieuwschierig voor. Ik bedoel, wat moet ik aan bij een verassing. Of hoe moet mijn haar zitten. Te veel vragen voor een verassing. Ik voel Luke me zachtjes meetrekken. Onder me voeten voel ik zand. Zouden we op het strand zijn? Even knijp ik hem in zijn hand. Ik heb ook wel het liefste vriendje die er i-

"WHAAAAAH" schreeuw ik uit als ik me voet in een kuil voel zitten. Ik wil de blinkdoek afdoen maar Luke houdt me tegen. "Je moet nog veel leren als begeleider Hemmings" zeg ik. Hij grinnikt maar stopt als snel.

"gaat het?" vraagt hij bezorgt. Pijnlijk wrijf ik over mijn enkel heen. Ik trek een pijnlijk gezicht.

"Ja het doet onwijs veel zeer, ik kan zo echt niet meer lopen" Het doet dus totaal geen pijn maar ik hoop dat hij de hint begrijpt. En dat doet hij want als snel voel ik zijn armen mijn benen pakken en me optillen. 

P.O.V Luke

Ik draag haar nu. Als ik naar haar gezicht kijkt zie ik de grootste glimlach die ik ooit bij haar heb gezien. Ik glimlach terug. Ookal weet ik dat ze het niet ziet. Ik voel het zand onder me. Nog maar een klein stukje. 

halleluja we zijn er. Ik voel me armen niet meer maar het is het waard. Valerie is het waard. Ik zet haar zachtjes op de grond. "gaat het?" vraag ik weer.

"Ja het gaat wel" zegt ze, met nogsteeds dezelfde glimlach. Dan legt ze haar hand op me gezicht. En ze geeft me een kusje op me. .... oog. "Wat dat je mond?" vraagt ze. ehhh. no. 

"Ja" grinnik ik. Ik rijk naar haar gezicht en doe langzaam de blindoek af.

P.O.V Valerie

Ik voel de blindoek langzaam van me gezicht afgaan. Even zie ik nog niks. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en sla een hand voor mijn mond. We zijn inderdaad op het strand. Voor me zie ik , vlakbij het water, een picknick kleedje liggen met een picknickmand en heel veel kaarsjes. Even verderop zie ik een klein, serieus iniepienie, tentje staan. Ik kijk om me heen en zie dat er verder niemand is op het strand. Ja wat dacht je Valerie het is 1 uur snachts. 

"I-Ik weet niet o-of je het wat vind-d ma-ar-" Ik onderbreek hem door een kus op zijn mond te geven. 

"Ik hou van je Luke" Zeg ik tegen hem. Ik zie hem opgelucht kijken.

"Ik hou van je Valerie" En hij geeft me een kus terug op mijn mond. Dan begeleid hij me naar het kleedje. Ik kan het nogsteeds niet geloven. Zó romantisch heb ik het nog nooit gehad. Ik voel tranen in me ogen opkomen. Don't blame me. Ik ben nou eenmaal een emotioneel persoon. Ik veeg ze weg en kijk Luke aan. Hij staart naar me. Als hij ziet dat ik het doorheb kijkt hij snel weg. Ik glimlach. "Ik- eh wou graag wat voor je zi-ingen" zegt hij zenuwachtig. awwwe. Hij schraapt zijn keel en begint dat te zingen. 

I'm in love now

Kiss me like you wanne be loved   wanna be loved    wanna be loved                                                       This feels like I'm falling in love    falling in love       falling in love

Settle down with me     and I'll be your safety    you"ll be my lady

Ik herken het liedje kiss me. Ik kan het niet meer houden en buig naar voren. Ik zoen hem vol op zijn lippen. Alle passie en emotie. Voorzichtig duwt hij me naar achter zodat hij bovenop me komt te liggen. Dan stopt hij opeens.

"Weet je-e zek- ker dat je dit wilt?" vraagt hij. Ik knik en glimlach. Ik voel zijn lippen weer op mijne. Net op het moment dat zijn hand onder mijn shirt gaat voel ik iets heel kouds op mijn rug. zeewater.

You gotta to be kidding me .  

"Shit" fluisters hij. Hij glimlacht naar me. "Nu kunnen we nog maar een ding doen". Zegt hij verdacht. 

"En dat is...??" vraag ik nieuwschierig. Opeens tilt hij me op en gooit me ( niet te letterlijk nemen ) over zijn schouder. Hij rent het water is. "Hemming stop! Ik meen het Luke STOP" Maar hij rent gewoon door en dan kom ik met een plons in het water te recht. Als ik weer boven water kom zie ik Luke lachend naar me kijken. langzaam ga ik naar hem toe en duw hem onder water. Maar na een tijdje is hij nogsteeds niet boven water. Ik draai me om en kijk om me heen. Dan voel ik zijn armen om mijn middel. Van schrik slaak ik een gil. Hij tilt me een beetje op en kust me dan. Ik voel zijn zachte lippen op mijne, de wind door onze haren, het koude water & de duizende vlinder door mijn buik. En dat, is het enige wat ik nu voel. En wil voelen.

Luke. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GUUUYYYSSS. Ik had het zo druk de laatste tijd! Met onvoldoendes halen^^ Ik kon eigenlijk vandaag niet updaten maar ik werd zo'n beetje gedwongen ( hint. Ja je weet dat dit over jou gaat )  Dus hier is hij dan :))))))))))))))))))))) 

en als jullie het nog niet gemerkt hebben. Ik ben in een Ed Sheeran bui. Omdat ik naar zijn concert ga in november!! :):):):):):) 

Ik ga alle mensen volgen die op dit hoofdstuk een comment geven! En vergeet niet te voten :)

Vertel me wat je er van vind. 

Stay gorgeous

wendy

Come Back ( Luke Hemmings ) #Wattys2015 #feelsOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz