HOOFDSTUK 6

4.1K 172 3
                                    

In het midden van dit hoofdstuk gaat de P.O.V opeens naar Chrissy. Dat is een nieuw personage. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na een tijdje komen we bij haar hotel aan. Ik stop voor het hotel en zet de moter af. We lopen naar de ingang.

"Nou, tot ziens dan maar" zeg ik als ze de deur naar de lobby open wil doen.

"Ja, eh" ze draait zich om en kijkt bedenkelijk. "Bedankt voor alles" ze geeft me een kus op mijn wang. Ze glimlacht licht, en draait zich dan om, om de deur open te doen.

"Ja en succes morgen met je drinkprobleem!" schreeuw ik net voordat de deur dichtgaat. Ze knikt en grinnikt. succes morgen met je drinkprobleem? Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan! Wie zegt nou zoiets. Het is gewoon, die kus, na die kus was ik opeens....zenuwachtig? Ik kijk op en  zie haar naar de bali lopen en ik draai me om en loop richting mijn auto. 

P.O.V. Valerie

Snel sluit ik mijn kamerdeur achter me en zak neer op de grond. Tegen de deur aan. Wat heb ik gedaan? Waarom kustte ik hem? Ik, ik vond het fijn? Waarom? Dit is echt niet goed. Ik moet even afstand van hem nemen. Het was dan wel een kus op zijn wang, maar het feit dat ik meer wilde zegt genoeg. Ik sta op en pak mijn telefoon, ik stuur een appje naar Jessy. Daarna scrol ik door mijn contacten tot ik bij Bruno kom. Ik klik op zijn naam en voor ik het weet bel ik hem. Na een paar keer overgaan neemt hij op.

"Valerie?" Hoor ik zijn stem. "Is er iets aan de hand? Waarom bel je zo laat?" 

"nee, er is niks. Ik mis je gewoon.."

"Ik mis jou ook, ik wou dat je hier was" 

Ik zucht. "Ja, dat wil ik ook wel......"

"Val, er is wel iets he?"  Ik hoor de onrust in zijn stem. Zal ik het hem vertellen? Maar wat moet ik hem vertellen? Ik heb alleen een jongen gezoend op zijn wang. En ik heb alleen maar gedanst met Ashton.  Niks om je druk over te maken Valerie. Rustig. Ik zeg niks, het komt wel goe- "Valerie ben je daar nog?"

"Ja, er is echt niks Bruno, Ik bel je morgen wel goed? Ik ben heel moe, truste" Snel hang ik op endoe mijn telefoon uit. Ik zucht en doe langzaam mijn kleren uit en mijn pyama aan. Als ik eenmaal in mijn bed lig, en ik eindelijk wil gaan slapen vliegt de kamerdeur opeens open en een dronken Jessy komt de kamer in. Ze giechelt en zegt iets. Net voor ik wat terug wil zeggen heb ik door dat ze het niet tegen mij heeft. Achter haar aan naar binnen loopt een, ook dronken, jongen. 

"Jessy..." zeg ik zacht. Ze lijkt me niet op te merken en begint hevig te zoenen met de jongen. Ik zucht en trek de deken over me heen. Hier wil ik niks mee te maken hebben. Langzaam probeer ik in slaap te komen. Het is niet eens het gekreun vanuit het andere bed dat het moeilijk maakt, nee het zijn de gedachte over één persoon waardoor ik niet in slaap kan komen: Luke.

volgende dag

P.O.V. Chrissy

Als ik mijn favoriete liedje op de radio hoor zet ik hem harder en begin mee te zingen. Er is maar één klant gekomen vandaag. Ik verwacht ook niet meer nu er een nieuw restaurant geopend is, één straat verderop. Ik pak het schoonmaakmiddel en de doek en begin de tafels schoon te maken. Schoon te maken van stof, niet van etensresten. Toch zou ik niet ergens anders willen werken. Ik bedoel, het betaald goed en de sfeer is ook geweldig. 

"Ober?" Ik kijk op, de vrouw kijkt me aan en dan weer terug naar de menukaart. "Ik weet wat ik wil bestellen" Ze kijkt me weer aan.

"Ik kom er zo aan mevrouw" Ik pak mijn notitieblokje en loop naar  de vrouw toe. Net als ik de bestelling op wil nemen hoor ik het belletje van de deur. Een nieuwe klant. Ik kijk op en zie een meisje rond mijn leeftijd naar binnen lopen. Ze kijkt heel bedrukt en gaat snel aan een tafeltje zitten. Ik richt me weer tot de vrouw en neem haar bestelling op. Nadat ik dat gedaan heb loop ik richting het meisje.

"Wat mag het zijn" vraag ik. Ze kijkt me verward aan maar lijkt zich te herstellen.

"uh, doe maar een capuccino" Ik knik en loop naar de bar waar ik beide bestellingen klaarmaak. Als het klaar is geef ik eerst de vrouw haar bestelling en loop dan naar het meisje. Ik schuif een stoel naar achter en ga zitten. 

"Alles goed?" Ze kijkt op en neemt dankbaar haar capuccino in beslag. Volgens mij vind ze het raar dat ik zo een gesprek met haar begin, maar ik doe dit wel vaker.

"Eh ja het gaat wel, ik heb alleen heel erge hoofdpijn.." Ze neemt een paar nipjes van haar koffie.

"Je komt niet hier vandaag he" zeg ik.

"Nee, ik kom uit nederland".

"hmm bevalt het je hier?" Vraag ik.

"Ja, ik heb alleen nog zoveel niet gezien! Maar mijn vriendin gaat liever uit enzo". Ze rilt bij het woord 'enzo'. Ik vind het wel jammer voor het meisje. Londen is echt een mooie stad. Er is zoveel te zien!

"Mag ik vragen hoe je heet?".

"Valerie" zegt ze.

"Nou Valerie, ik heb een idee! Zodra ik klaar ben laat ik jou Londen zien. Ik weet zeker dat je daarna nooit meer naar huis wilt!" Valerie kijkt verrast op.

"Zou je dat echt doen? Ik bedoel, we kennen elkaar niet enzo.."

"Nou. Ik weet dat jij Valerie heet en ik heet trouwens Chrissy en dat bij elkaar lijkt me meer dan genoeg. Goed drink jij rustig je koffie op, Dan maak ik nog even verder schoon en zorg ik dat ik die klant er heb uitgewerkt" Ik knipoog naar haar en sta op om verder te gaan met schoonmaken. Iets in mij zegt dat dit een goede vriendschap wordt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeeey nieuw hoofdstuk. Volgend hoofdstuk is wel weer gewoon door de ogen van Valerie geschreven.

Vote&comment :)

Xxxx


Come Back ( Luke Hemmings ) #Wattys2015 #feelsWhere stories live. Discover now