7

12.5K 1K 116
                                    

Davis isi toarna , in cele din urma,in paharul sau, o bautura alcoolica de culoare galbuie, mai degraba , de culoare portocalie.Isi toarna băutură doar pana la jumatatea paharului.Cred ca este direct whisky dupa culoarea sa.Arata exact ca bautura din noaptea in care ne-am cunocut.Sunt sigura ca asa arata, am mai văzut whisky.Isi duce paharul la gura, bandu-l aproape pe tot.Il privesc stupefiata pana lasa paharul pe masuta din fata sa.Are o privire ostentativa.

Cum naiba sa bei atat de mult si atat de repede? Presupun ca whisky este tare, nu este la fel de usor ca apa, nici nu are cum sa fie usor atata timp cat este alcool.Nu il ustura pe gat alcoolul asta? Eu,  daca beau o gura de bautura, simt flacari ce imi cuprind intreg gatul si ma ustura.

Dupa cateva clipe ,Davis se ridica usor de pe fotoliul din piele ,serios, aruncandu-mi iute o privire, apoi se indreapta spre dulapior, punad un disc in pickup-ul ce se afla pe el.Nu pot sa cred ca face asta.Nu pot sa cred ca s-a gandit sa faca asta.O muzica linistitoare incepe dintr-o data sa răsune in intreaga camera  in care ne aflam in momentul asta. Davis vine in fata mea, in cele din urma, si imi intinde mana sa .O privesc cateva secunde bune, stand pe ganduri si inghitind o singura data in sec.Ma uit surprinsa  imediat la fata lui Davis .Ma priveste atent, se citeste de pe chipul sau ca asteapta sa intind si eu mana.Intind mana , punand-o peste a sa.Ma ridica imediat de pe canapea , astfel, stau chiar in fata lui, privindu-i ochii negri stralucitori, fata serioasa si stranie, buzele palide, parul negru si ciufulit.Inima imi bate cu putere, si cred ca il privesc pe Davis cu ochii mariti.O usoara agitatie imi cuprinde intreg corpul imediat .Inghit in sec, din nou, apoi schitez un zambet timid incercand sa imi revin cu firea .Si el zambeste atunci cand ma vede zambind.

─Sa dansam, spune dupa cateva clipe de liniste intre noi doi.

Imi asez o mana pe umarul sau , cealalta mana peste mana lui.Fruntea mea este direct in dreptul buzelor sale, iar barbia sa care se atinge accidental de fruntea mea, ma face sa tresar imediat.Facem cativa pasi, cand in stanga,cand in drepta, in fata, in spate, timp in care  privesc mai mult in jos , decat pe Davis,insa , in momentul in care il privesc pe acesta, il privesc, atent, emotionata.Si el ma priveste la fel de atent cum si eu il privesc, ma priveste doar pe mine, stiu asta.Ii simt privirea atintinta asupra mea.Ma intoarce intr-o miscare , direct in locul in care se afla el mai devreme, facandu-ma sa scot un incet zgomot ca si cand as trage aer pe gura, in timp ce o tin deschisa.Rasuful incet, apoi , privind in jos.Linistea dintre noi doi, exluzand muzica linistitoare de pe fundal, ma face sa ma simt putin jenata.Nu stiu de ce ma face sa ma simt asa.Nu imi place deloc.

─ Iti place sa dansezi? intreb eu incercand sa inlatur linistea.

Chiar nu stiu ce sa spun , ce as putea spune in momentul de fata.Cred ca este singurul lucru pe care il pot spune acum.

Ma invarte, astfel incat sunt cu spatele la el acum, tinandu-ma strans de mana.Ii simt, usor, trupul care se lipeste de corpul meu.Ii simt pelvisul lipit de corpul meu, atingerea facandu-mi inima sa imi tresalte imediat.Imi musc usor buza inferioara, atata timp cat ma aflu cu spatele la el.Imi inchid lent ochii.

─ Imi place sa dansez, imi sopteste la ureche, facandu-ma sa simt mici fiori ce imi strabat intreg corpul, fiori, care, parca imi gadila toata pielea, incepand de la urechea.Inima mea bate groaznic de tare si incep sa tremur usor.Sper sa nu imi simta mainile tramurand .Imi dreg vocea,inspirand putin aer, apoi ma intorc cu fata la el.Acum ma priveste zambindu-mi , privind fix fara a mai clipi.

─ Tie iti place sa dansezi, Leyla?

Ma dau un pas in spate, iar el vine in fata mea.

Dau din cap afirmativ, privind serioasa, cu ochii mariti. Mi se pare la fel de straniu cum l-am vazut si in club, in acea noapte.Nu stiu de ce pare asa, dr ce are o astfel de fizionomie. Davis este straniu, dar al dracului de frumos!

Ma mai dau inca un pas in spate, venind spre mine.Ma priveste atent cateva secunde bune, apoi gura ii este intredeschisa.Ma priveste cu ochii lui negri stralucitori si patrunzatori.

Tipul misterios se apropie de mine, din ce in ce mai multe.Imi priveste buzele rosiatice.Inghit in sec de cateva ori.Nu stiu cum sa reactionez.Nu cred ca reactionez in niciun fel.Nu! O sa ma las in voia momentului.
Si eu le privesc pe ale lui.Cred ca vrea sa ma sarute.Ard de nerabdare doar privindu-l .Vreau sa ma sarute.Vreau sa ii simt gustul buzelor sale amarui si usor intepatoare de la alcoolul pe care l-a consumat mai devreme .Simt nevoia.Ard ca o bucata de lemn aruncata in focul rosiatic si intepator .Nu am idee cum, intr-o fractiune de secunda , imi apare in minte imaginea cu el si cu blonda.Pur si simplu, ma simt folosita acum.Momentul nostru s-a dus chiar acum.Nu accept asta! Nu vreau sa ma sarute el .Nu după ce s-a sărutat cu acea fata .Nu! Nici gandul nu ma poate determina sa accept.Autocontrolul.Trebuie sa il resping, pentru ca nu vreau sa sufar ca o proasta dupa aceea.Ma pazesc singura.

─ Trebui sa plec, zic in cele din urma , danadu-ma imediat din fata lui.Ramane privindu-ma surprins , dar tot serios.Priveste in jos, ridicandu-si sprancenele.

Macar m-am convins .

─ De ce? intreaba uimit ridicandu-se .Lăsa chiatara jos si vine direct in fata mea oprindu-ma .

─Lasa-ma, spun fara sa il privesc.

─Unde te duci?

─Am treaba , trebuie sa plec.

Imi prinde capul in palme.Vrea sa ma sarute.

Il imping.

─ Davis,o sa te sarute blonda aia in locul meu .O sa faceti ceva salbatic, mult mai salbatic decat un sarut.Cred ca o sa iti placa mai mult asta, spun eu nervoasa.

─ Ce tot spui? intreaba imediat de faptul ca stiu de tipa aia.

Nu raspund nimic.Ma indrept spre usa, usa care imediat se inchide .

Ma uit incruntata spre usa sufrageriei, fara a ma intoarece sa il privesc pe tipul misterios ...

Sunt total socata sa vad ca usa s-a inchis.

Hopa! Tipul misterios este chiar misterios.Cum spune si pseudonimul pe care i l-am dat.

─ Nu am vrut sa te sperii, murmura panicat .

Inghit in sec simtindu-mi inima pulzand cu putere, de data asta nu mai sunt emotiile si fiorii, ci teama ce m-a cuprins imediat.

─ Adica, asta este...este o, cum de s-a intamplat asta?

─ Nu mai spune nimic, spune punandu-mi degetul aratator pe buze ,iar in acel moment imi cuprinde fata cu ambele maini reci si imi atinge buzele cu buzele sale.Reusesc sa il imping de langa mine, fara a ma saruta mai mult decat vreo trei sau patru secunde.Ramane prvind fara a clipi in jos.

─ Chiar daca niciodata nu imi place sa dau explicatii cuiva,o sa iti dau, Leyla, spune parand oarecum nervos.Nu imi dau seama daca este nervos sau nu, dar asa pare ca este. Femeia aceea blonda cu care m-ai vazut, nu este iubita mea, de fapt, nici nu a fost vreodata.In regula? Stai linistita.Nu exista niciuna in viata mea , zice Davis zambindu-mi in timp ce imi atinge lent gatul cu degetele sale lungi si subtiri.

Ce tot fac? ! Nu ar trebui sa il las sa ma atinga deloc.

─Trebuie sa plec, spun eu imediat ,iar tipul misterios isi ridica capul si ma priveste.Il împing cu toată puterea pe care o am si ies imediat din casa sa ciudata.




Băiatul din infernUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum