20

10.5K 798 171
                                    

In cele din urma , ies repede din biroul directorului si ma duc direct la baia de la parter.Baia in care, acum vreo zece minute am fost lovita.Nu este nimeni in baie.Cateva fire de lar de-al meu sunt pe gresia alba ca laptele.Ma duc in fata oglinzii micute care este deasupra chivetei si ma privesc atent. Arat groznic de tot.Parul meu este ciufulit, o multime de fire de par se afla lipite pe fata mea, am putin sange pe buza inferioara, sunt rosie ca focul in obraji si taieturile pe care mi le-a facut Jane imi sangereaza, avand pe obraz pete de sange.Dau drumul la robinet cu apa calduta, apoi imi umplu palmele cu apa calduta si imi dau pe intreaga fata curatand-o de sange si de solutiile in care Jane m-a bagat.Dupa cateva clatiri cu apa, fata incepe sa nu ma mai usture atat de tare ca inainte. Ma sprijin cu palmele de coltul chiuvetei, oftand lung, apoi ma privesc din nou in oglinda.Mi-am mai revenit.In cele din urma, ies din baie si ma duc sa imi iau ghiozdanul si cartile din dulapul metalic si pasesc cu pasi din ce in ce mai repezi si mari pana la iesirea din liceu.
Ma dor toate partile in care am fost lovita si ma doare capul al dracului de tare , nici clar nu mai vad in fata ochilor, chiar daca ma stradui.Cum o sa ajung pana acasa in halul asta ? O stare de lesin ma cuprinde instantaneu, facandu-ma sa ametesc, sa nu mai vad clar chiar nimic din fata mea .Incerc sa ma sprijin de gardul liceului, insa ma prabusesc, in nici cateva secunde, pe trotuar.Simt frigul ce vine din el.Simt adiere rece a vantului ce imi ingheata sangele din vene.Simt cum voma imi sta in nodul pe care il am in gat.Ma simt atat de ametita, chiar daca imi tin ochii inchisi.

*

Imi deschid ochii usor pentru ca simt cum patul se misca usor,de parca cineva s-ar aseza . Ceva se aseaza langa mine , incet si cred ca nu vrea sa ma trezeasca. Clipesc de cateva ori din ochi , dar cu greu , simtind o usturime puternica. Pe marginea patului il zaresc pe Davis privind in gol si destul de agitat .Sunt din nou la el in dormitor si il privesc dezorientata ,imediat ce ma vede , imi zambeste bland .Doar il privesc incercand sa ma ridic in capul oaselor.Incearca sa ma ajute, dar ii spun ca este in regula, pot face asta.In cele din urma, ma ridic si stau cu spatele sprijinit de speteaza patului.

─Hei , spune aproape soptit.

─Cum m-ai gasit? Cum de am ajuns aici ? il intreb imediat marindu-mi ochii.

─Erai in fata liceului , cazuta.Jane ți-a facut asta, nu-i asa?

Oh, venise dupa mine la scoala.Am si uitat.

─Da, ea este.Dar, de unde ii stii tu numele ei ? simt cum fata mi se incrunta, cum ochii mei isi schimba forma imediat, devenind mai mici, cum sprancenele mele se strang intr-o linie lunga si dreapta, pe frunte aparandu-mi niste cute diforme , iar buzele imi sunt stranse intr-o linie subtire.

Ma priveste atent fara a spune vreun cuvant.

─Leyla, are vreo importanță acum? zice pe un ton mai ridicat in cele din urma.Spune de ce ți-a facut asta.Ce se petrece intre voi doua?

─Raspunsul meu te va uimi : nimic.Nu se petrece nimic.

─Of, spune nervos.O distrug, vocea lui este atat de aspra, rece, nervoasa.

Nu stiu de ce, dar simt cum ceva masiv mi-a cazut in crestetul capului cand am auzit ceea ce Davis a spus.

─Nu , nu vei face asta, nu o vei distruge pe Jane.Pana la urma, nu am nimic, decat niste zgarieturi amarate.Sunt bine, Davis.Nu ai motiv de a te enerva.

─Vino mai aproape , zice nervos.Fac ce imi zice, si dintr-o data , ma loveste cu degetele usor in coaste.

Scot un geamat de durere ! Tocmai aici s-a gandit sa ma loveasca...

Băiatul din infernUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum