10

13K 951 271
                                    

            Este o senzatie placuta.Buzele lui Davis au gust amarui, gustul cafelei, si felul in care le misca peste ale mele,imi spune ca si el a fost atat de nerabdator.

Sarutul este ceva deosebit.Simti ca te contopesti cu acea persoana.

Fiecare particica este dominata de persoana pe care o iubesti.Deveniti o singura persoana.

Doi intr-un singur trup.O singura inima bate.

     Inima imi bate cu putere de parca ar vrea sa imi iasa din piept si sangele imi goneste  repede prin vene .Imi pot auzi bataile inimii.Sunt sigura de asta.

Este primul meu sarut cu băiat.Ma bucur ca prima mea experienta de genul acesta a fost cu Davis.
  Il trag  spre mine .Nu stiu ce m-a apucat.M-a luat valul.

                     Da ! De data asta eu am facut-o .Eu il sarut pe tipul misterios. Si observ ca este surprins al naibii de tare! Ii bag mainile in par ,  el  imi musca buza de jos , apoi o saruta din nou , tandru si usor si extrem de incitant... vreau sa il simt mai mult , mai aproape, mai aproape de mine  ! Vreau ca fiecare bucatica din mine sa se dizolve in el .Vreau sa am gustul lui.Vreau sa aiba gustul meu .Vreau sa fim una si aceeasi persoana. Nu stiu ce e cu mine in momentul asta.

 ─Tocilara are iubit! se aud rasete din strada .Tociloaro, ai grija, nu cred ca tipul vrea virgine tocilare.
                    La dracu' ! Este Jack , batausul liceului care tot rade de mine...bine, radea inainte ca nu am iubit, iar acum rade ca m-a vazut sarutandu-ma si ca am un iubit , plus ca  mai este cu trei tipi si aia "rai" ca el   ....cu siguranta tot liceul va "rade "de mine cand ma vor vedea...Oh, Doamne! De ce asta si  in momentul asta ?  Ii cunosc destul de bine si stiu ca din tantar vor face armasar.Cu siguranta vor exagera chestia asta si parca vad deja cum ma vor arata unii cu degetul.Nu ca as face ceva grav.Sa ai un iubit, nu este o tragedie.Jack mereu a ras de mine, mi-a vorbit urat, in ultimul an in scoala generala, doar mintea in legatura cu mine.Cand imi intalnea parintii, indiferent  de faptul ca ai mei , posibil, nu erau singuri, se ducea la ei si ma vorbeau .Le spunea ca nu sunt cuminte, si tot felul de lucruri imaginate.Ai mei , la un moment dat , chiar au crezut, pana intr-o zi, cand Jack s-a dat de gol.Mama nu l-a mai bagat in seama, chiar ii spusese si mamei lui.Insa, de anul trecut se tot tine de mine, incearca alte alternative .Ma feresc cand il intalnesc.Zoe imi spunea ca este posibil ca Jack sa ma placa , deoarece se comporta astfel cu mine.Nu ma intereseaza de Jack.Ma doar ca ma umileste.

Simt cum tot sangele mi se duce in obraji.

─Curva tocilara, zice din nou.Curvo.De unde l-ai gasit pe papitoiul asta? Ti-o trage si tie  macar?

Jack si prietenii sai rad destul de tare.

   Tipul misterios zambeste acru in coltul gurii .

─Ma simt prost chiar daca stiu ca nu este adevarat ce spune Jack.Ma simt umilita.

─Oh, nu, te rog.Nu trebuie sa fii suparata si sa te simti prost din cauza aceluia.

─Este o poveste lunga,oricum, zic privind in jos.Nu este prima data cand o face.

Imi ridica barbia cu degetul mare.Aproape imi vine sa plang.

─Nu ai idee cat de rau ma simt ca esti trista.Nu vreau sa te vad niciodata suparata.Distrug tot ce te intristeaza,Leyla.

Ma priveste ,miscandu-si ochii de mai multe ori, imi ia capul in palme si ma  saruta din nou , apoi, isi coboara  mana spre talia mea.Dupa ce ma saruta, ma trage spre el si  imi sopteste numele  la ureche de cateva ori.

─Calatorie placuta, sopteste Davis privind in dreapta sa.

Ma saruta din nou pe buze.Ma simt captiva lui .Nu ma misc absolut deloc, doar stau si il las pe el.Imediat ce ne desprindem din sarut, ne privim atent unul pe celalalt.Eu il privesc bland , el ma priveste serios, fara a clipi din ochii sai patrunzatori.Schițez un zambet timid.Simt cum o multime de flacari ce imi ies din obraji, din urechi , imi simt muschii zbatandu-se.Ma mangaie cu dosul palmei pe obrazul cald.Mainile lui sunt atat de reci.

Băiatul din infernWhere stories live. Discover now