23

10.2K 772 113
                                    

Davis ramane in loc si priveste fix. Este socat.Nu se astepta ca eu sa fac asta, sa ma retrag imediat pentru a nu ma atinge.Ma doare ca fac asta, dar cred ca este cea mai buna solutie pentru amandoi.Sunt sigura de asta.Daca ne vom desparti , eu il voi uita cu timpul, el de asemenea.Rana se va inchide cu trecerea timpului si nu va mai durea atat de tare.Este nevoie ca sa facem pasul asta chiar acum, chiar daca si peste timp ne vom iubi la fel.Eu sper sa nu doarea chiar atat de tare , chiar daca eu abia mai traiesc in momentul de fata.Vreau ca totul sa redevina la normal, sa fiu ca inainte, Davis sa fie ca inainte, mi-as dori sa sterg din minte ultimele luni, incepand cu Jane care ma lovea sau sa fiu ca inainte, ca in zilele cabd citeam, eram fericita, eram singura. Regret ca Davis are fata asta, regret ca nu il mai vreau.Il voiam un om normal, nu o creatura intunecata, un demon al iadului. Mai bine o lasam pe Jane sa ma loveasca in continuare, plus ca as fi scapat de ea atunci cand luam vacanta de vara si intram in examene.Nu mai dadeam de ea, nu ma mai putea lovi absolut deloc, apoi plecam la facultate.In Anglia sigur nu ar mai veni dupa mine! Jane nu ar mai fi fost moarta astazi daca eu suportam ceea ce imi facea.Eram fericita acum, nu mai eram in situatia de fata, nu mai plangeam zi si noapte, nu ma mai presa faptul ca o vazusem pe Jane intr-o balta de sange si torturata.Nu ma simteam atat de vinovata, atat de afectata.Ma simt o criminala nenorocita ,doar pentru ca eu sunt vinovata.Cum as putea spune familiei mele despre problema asta ce ma framanta de atata timp? Ce ar crede despre mine? Cum m-ar privi oare daca ar sti ca Davis a ucis-o pe biata Jane in cauza temerii mele idioate? Doar ca ma temeam de ea, de loviturile ei care erau apa de ploaie.Nu stiu cum naiba sa ma iert , sa il iert pe Davis.Sunt prea confuza.

─Avem destule lucruri de lamurit,Leyla,  zice  Davis serios, privindu-ma incruntat.

Chiar am avea ce sa lamurim , dar nu imi doresc sa lamuresc absolut nimic cu tine!

─Nu avem ce lamuri, zic taios privindu-l in ochi fara a clipi.

Ochii mei sunt mari.

─Sufletul tau arde de durere acum,Leyla striga, striga intruna dupa mine .Bataile inimii ti-au luat-o razna in momentul asta, inima batandu-ti din ce in ce mai tare .Respiri din ce in ce mai repede , mai repede, pana simti ca nu mai ai destul aer.Doar eu sunt in mintea ta, doar acolo, doar eu.Asta simti , Leyla.Arzi de vie , arzi ca mine.Nu ne mai chinui , te rog, spune incercand sa ma atinga.Ardem...

Ma doare atat de tare sa aud toate astea...

─Imi pare rau, trebuie sa plec, închei respingandu-l.Abia ce am reusit sa spun asta.

Nu pot ridica tonul deloc.Nu ma simt in stare, parca nu as mai avea deloc glas.Davis are atata dreptate...

─Leyla, nu pleci nicaieri !  Trebuie sa vorbim , spune  cuprinzandu-ma  iar  de mana.Hai sa mergem in masina.O sa racesti daca mai stai mult in ploaie.
Il privesc fix, nervoasa, agitata.Sunt uimita de insistenta lui , dar totusi, ma bucur ca insista.Nu as vrea sa plec acasa si sa plang din nou, as plange mult mai rau decat inainte.Nu mai vreau sa plang, il vreau pe Davis, dar ma tem.Vreau sa il refuz, dar in acelasi timp, sufletu-mi tanjeste dupa el.

─Nu merg  cu tine in nicio masina,Davis! Nu am nevoie de tine, nici de masina ta.Lasa-ma  in pace, te rog!

Orgoliul meu nenorocit.

─ Chiar daca iti spun ca ard in flacari imense si dureroase  din cauza respingerilor tale?  Chiar daca iti spun ca sunt ca si mort fara tine ?

─Da, tot as pleca, spun taios printre dinti.  Noi doi nu avem niciun drum impreuna.Totul s-a terminat pentru noi, Davis.Tu ai ales asta, tu ai ales sa se ajunga la situatia asta.Este rezultatul faptelor tale macabre.As fi mult mai fericita daca m-ai lasa in pace ca sa imi revin in totalitate.Vreau sa te sterg din mintea mea, din inima mea.Vreau sa dispari pentru totdeauna, Davis.Vreau sa traiesc fara tine.Ma voi acomoda cu timpul.Este prea mult pentru mine , pentru un om obisnuit, tu esti prea mult chiar daca te iubesc nespus de mult. Nu mă iubești, Davis. Nu ești capabil să iubești.

Băiatul din infernWo Geschichten leben. Entdecke jetzt