12

11.8K 882 319
                                    

 Dar , de ce tocmai la el m-a dus gandul ? De ce nu poate fi altcineva implicat in acea crima oribila ? 

Nu este  singura persoana din lume cu vocea asta, iar pe langa asta, uneori, in inregistrarile audio avem alta voce.De ce sa fie tocmai tipul misterios  doar pentru ca vocea lui este asemenea celei din inregistrare ?

Nu! Imposibil ! Nu am de gand sa cred o asemenea aberatie si in niciun caz el nu poate fi .

Chiar daca Davis este ciudat, este un om ca si mine.Il cunosc destul de bine .

Este bun.Nu are cum sa faca asa ceva.Nici nu are motive si chiar daca ar avea , nu ar face-o.

Stiu ca este imposibil.Nici in ruptul capului nu cred asta si nici nu voi crede.

Davis lucreaza, sta cu mine.De ce ar ucide o femeie? Si de ce ar ucide?

Nu pare sa fie capabil de asa ceva.Stiu.Sunt sigura.Nu am de gand sa cred prostia aia niciodata.Prefer sa imi ascult inima ce imi spune.Inima mea imi spune ca nu este el.O cred.

                                                                                          **

          Azi este Craciunul , asteptam musafirii , ma rog, ai mei ii asteapta pentru ca ru nu sunt deloc entuziasmata. Mama a spus ca va veni  doar familia Martin , impreuna cu fiul lor  Aaron Martin, pentru ca cealalta familie are  o problema, desigur, nimeni nu ar putea crede munciuna asta.Cr problema se poate ivi un ziua de Craciun, cand toata lumea este libera?! Ceea ce ma bucura, din toata povestea asta, este  faptul ca macar am scapat de copiii aia plictisitori de varsta Evei care tipa intruna, rad tare si doar se joaca .M-as fi internat la spitalul 9 daca i-as fi auzit tipand asta seara, pentru ca eu nu sunt un om care suporta zgomotul.Nici eu nu ma inteleg.

           Dar, preferabil ar fi fost tot ei, pentru ca nu il suport pe Aaron, fiul familiei Martin, un gras urat , prost si enervant .  Bine, asa era la 15 ani cand saliva atunci cand  vedea preparatele mamei , de atunci nu l-am mai vazut si speram sa nu il vad nici acum .Familia mea are de gand sa imi strice Craciunul cu adevarat fiind ca au tinut mortis sa ii cheme tocmai pe  acestia. Nu imi plac acei oameni, nici pe fiul lor ! Mama lui Aaron rade atat de strident, tatal lui doar isi lauda sotia si fiul, iar Aaron este chiar enervant.Nu imi place deloc , nici ideea ca vin.Nu imi inteleg familia de ce vor neaparat sa sărbătorească Craciunul cu inca cineva.Sarbatotile reunesc familia, cei dragi, nu si prietenii.M-aș fi multumit mult mai mult daca ar fi acceptat sa fim numai noi patru, sa fim in familia.Sau puteau chema pe una dintre matusile mamei sau pe vreun var cumsecade de-al tataluu.

         ─Leyla, suna cineva la usa, du-te sa deschizi ca eu mai am ceva de facut, striga mama cu vocea ferma din bucatarie.

    ─Sigur! ma duc sa le deschid .Poate daca le-as inchide usa in nas, ar fi mai bine?

 ─Buna , Leyla! zice Aaron total schimbat de la cei 15 ani .S-a maturizat si arata total schimbat.Par brunet si ondulat, fata ii este rotunda, ochii albastri , este inalt si slab .Chiar sunt surprinsa sa vad ca tipul idiot si gras s-a transformat intr-un baiat bine facut si oarecum dragut.Il privesc atenta si imi dau seama ca nu se compara cu Davis al meu ! Fata lui inca imi este antipatica .

─Buna, intrati,spun dezchizand usa larg.

─Unde este Fayre? intreaba doamna Martin .

─In bucatarie, murmur usor nervoasa.

─Tata este in sufragerie .Se uita la meci, domnule Martin , daca asta vreti sa stiti.

─Multumesc mult, Leyla.Tot o draguta ai ramas, spune zambind cordial.

Băiatul din infernHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin