Capitolul 18

4.4K 289 4
                                    

Trecu deja o lună de când Darren nu mai vorbi cu Emily. Fata ajunse să plângă seara de seara din cauza dorului, pe când bărbatul își îneca dorul în alcool aproape seara de seara. Ceea ce îi făcea pe Max si Sara sa fie din ce in ce mai îngrijorați de ceea ce se va întâmpla mai departe în viețile celor doi. Sara ajungând să fie motivul de ceartă al lui Ian si Oliviei, din cauza femeii care o credea sursa problemei propriei fiice. Astfel ajungând să o blesteme zi si noapte auzind plânsetele lui Emily.
Astfel Sara si Max au decis sa ii împace ei. Mai ales că Max avea de mult făcut un plan prin care i-ar putea împăca. Însă ambii aveau nevoie de cineva care i-ar putea ajuta. Ceea ce o facu pe Sara sa il sune pe Sam si sa fixeze o întâlnire. Barbatul fiind cel care il va ajuta pe Darren sa înțeleagă ce înseamnă frica de a pierde persoana pe care o iubești. Iar imediat cum au ajuns sa puna la punct toate detaliile Sara trebui sa plece pentru a vorbi cu si ea cu Darren. Pe când Max era fericit ca în sfârșit își vedea iubita fericita, știind ca în curând și fratele său își va primi dragostea ajungând sa fie si el fericit.
Ajunsa la spital primul lucru pe care îl făcu fu sa il prevină pe Sam, fiindcă planul lor urma să înceapă. Apoi cu pași hotărâți si fermi se îndrepta spre biroul cumnatului sau. Când îl găsi nu îi veni sa creadă că cel din acel fotoliu era chiar Darren. Parul ciufulit, camasa sifonata, iar de la el mirosea puternic a tutun amestecat cu alcool. Se apropie de el si ii puse o mână pe umăr. Barbatul tresari, ceea ce o făcu pe fata sa își dea seama că el nici măcar nu observă când fata intra.
— La naiba, Darren, ce se întâmplă cu tine?
— Sara...
În acel moment fără să se mai gândească de două ori o luă pe fata in brate si incepu să suspine. Sara imbratisandu-l si ea la rândul ei.
— O iubesc.
Cuvintele lui ai facut-o sa inghte. Astepta cu sufletul la gură urmatoarele lui cuvinte.
— Si totuși m-am mințit. Sara, sunt o persoana atât de rea încât merit mințit?
— Darren, de ce ești atât de sigur ca a vrut sa te rănească? Ai încercat sa vorbești cu ea?
— Mă va minti. Din nou.
Cu acele cuvinte se desprinse de ea. Își aranja camasa si se ridica. Urmând să iasa din birou. O lasă pe fata singura, care imediat îl urmă. Ajunși în hol Sara încerca să îl facă sa se oprească si totuși nu reuși. El se îndepărta de ea cu pași repezi si totuși se opri brusc la un moment dat. Apoi își îndreptă privirea spre Emily si Sam care râdeau la un colt. Atunci Sara putu citi in ochii lui acea gelozie de care avea nevoie pentru a-si da seama cat de mult o iubește pe Emily.
În acel moment Darren simți o înțepătură accentuată în zona inimii. Îl durea extrem de mult sa o vadă împreună cu el. Asa ca fara sa se gândească de două ori se îndrepta spre ea.
— Domnișoară Moore, la mine în birou, acum!
Țipătul lui facu câțiva pacienți să se întoarcă pentru ai privi, iar fata tresări speriată de tonul ridicat al vocii pe care il folosi. Aprobă rapid din cap si il urma pe Darren fără a mai scoate o vorbă. In acea grabă nici măcar nu observă cum trecu pe lângă Sara. Ajunsă în biroul atât de familiar rămase în picioare, inspectand încăperea extrem de dezordonată.
— Pot sa stiu de ce m-ai, mă scuzați, m-ati chemat?
— În loc să stai toată ziua și sa flirtezi cu noul tau iubit mai bine ai lucra.
— Poftim? Care iubit? De câte ori sa îți spun ca Sam e doar un prieten?
— Nu mă intereseaza e viața ta.
În acel moment Emily izbucni. Nu mai avea puterea de a-si tine toate sentimentele în ea.
— La naiba! M-am saturat. Crede ce vrei. Nu mă mai intereseaza! Am ajuns să te iubesc ca o proastă pe cand  tu doar te-ai jucat cu mine. Si totuși tot eu ajung rea în toată povestea asta cică am vrut sa te rănesc. Pe dracu! Nici măcar nu știam cu cine vorbesc. Însă știi ceva? Nu merita sa plâng. Te iubesc, iar fiindca o fac te voi lăsa în pace. Vrei sa o terminăm aici? Bine atunci. Domnule Moore, acum voi pleca.
Afișa un zâmbet forțat si isi sterse lacrimile. Apoi se întoarse spre ușă, plecând. Darren rămase socat. Cuvinte ei ii reveneau din nou și din nou în minte. Realitatea ajungând sa il lovească în cel mai cumplit mod. O iubea si totuși din cauza geloziei si a prostiei a pierdut-o. Ii venea să se bată singur la cat de prost era. Dorea să plece după ea si totuși se opri. Avea sa astepte un moment potrivit pentru a-si cere scuze în cel mai frumos si fastuos mod posibil. Iar pentru ca asta să fie posibil avea nevoie de  Max si Sara. Care aveau sa il ajute cu mica lui surpriză. Asa ca fara sa mai stea pe gânduri își luă telefonul si il suna pe Max. După câteva minute auzi glasul fratelui său la celălalt capăt al firului.
— Darren, ai noroc că ești fratele meu altfel nu ai idee ce îți făceam dacă erai alt cineva. Acum poți sa îmi spui care e motivul pentru care m-ai scos de la o ședință de maximă importanță?
— Emily.
— Sunt numai urechi.
— Am nevoie de ajutorul tău și al Sarei. Deoarece vreau sa îmi cer scuze de la ea. Mă ajuti?
— Nu ai idee de când asteptam sa îți vină mintea la cap.
Atunci cei doi au râs. Stabilind spre seară sa se întâlnească pentru a stabili  modul în care Darren va acționa mai departe.

SacrificiuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum