Capitolul 36

3.5K 238 23
                                    

Cum ajunse la el acasă Max începu să dărâme toate portretele cu el și Sara de pe pereți. Acestea spargandu-se imediat la contactul cu podeaua. Iar lui părea că nu îi pasa.
Ajunse în camera lor scoase din dulap albumul lor de nunta și începu să rupă fotografiile, iar când termină își dădu jos verigheta, pe care o aruncă undeva prin camera nervos. Apoi începu să își scoată hainele din dulap și să le indese într-o valiză.
- Max, Sara, ce face cea mai fericita pereche in lume?
La auzul acestor cuvinte Max trânti la podea o vaza, iar Darren imediat urca în camera pentru a vedea ce se intampla, fiind uimit de casa in care părea că a trecut un uragan.
— Max, ce naiba faci?
La vederea fratelui să Max inceta să îndese hainele în geamantan și îl privi trist.
— Și-a bătut joc de mine in tot acest timp.
— Max, ce spui, cine și-a bătut joc de tine?
— Sara!
Mai mult tipa numele apoi scoase din noptiera actele de divorț și i le arătă. Darren rămase șocat la vederea actelor, apoi se aseza alături de Max pe pat.
— Nu se poate.
— Ba da, Darren. Știi, eram gata să cred că nu e semnătura ei, așa că am fost la ea. Să vezi cu câtă ușurință a spus că ea a semnat. Însă acum gata. Nu mai există nici o Sara în viața mea.
Max se ridică și închise geamantanul, apoi coborî cu el rapid la parter, cu Darren în urma să.
— Max, ce vrei sa faci?
— Voi vinde casa si apartamentul. Nu mai vreau nimic care să îmi aducă aminte de de ea. Iar până când îmi voi găsi o nouă locuință voi sta in casa părinților.
Cu aceste cuvinte ieși din casă și puse geanta în portbagaj, apoi urca la volan, fara sa mai țină cont de Darren care îl strigă ca un nebun.
Ajuns acasă Darren fu foarte abătut. Mai ales ca vestea divorțului chiar îl dădu cu totul peste cap.
— Darren, ai ajuns?
— Da, Em.
Glasul lui părea extrem de stins, ceea ce observă și fata, așa că imediat veni la el. Iar Darren o îmbrățișa.
— Ce s-a întâmplat?
— Sara a semnat actele de divorț.
La auzul acelei vești Emily simți o durere apăsătoare în piept și îl îmbrățișa la rândul ei pe Darren. Știind că ziua următoare avea să îi ceară explicații Sarei.
Dis de dimineață Sara se grăbea să ajungă la birou. Era într-o întârziere groaznică. Însă nici nu reusi să treacă pragul casei, caci Emily se grăbi să o oprească și să întoarcă înapoi din drum. Dorea să îi ceară explicații.
— Sara, nu pleci nicăieri până nu îmi explici de ce ai semnat actele de divorț.
La auzul acelei întrebari își dădu ochii peste cap și încerca să plece însă Emily o lua de mana si o opri din nou.
— Sara! Nu ma fă să aștept.
Fata își strânse pumnii și își abținu lacrimile.
— De ce trebuia să rămână atașată de o relație care nu există? Nu am nevoie de asta. Așa că te rog lasa-ma sa plec si sa ma ocup de viata mea, iar tu de a ta. Apropo, cat timp tu te interesezi de viata mea Cris e in spital și își revine de după operație.
Cu aceste cuvinte o lasă în ceață. Mai ales ca nu știa că fratele ei a avut parte de o operație ceea ce o șoca și mai tare. Asa ca intră în casa pentru a cere explicații și a merge la spital unde se află Olivia și fratele său.
Sara ajunse la munca abătuta. Deși îi lasă lui Emily un indiciu, nu era sigură daca ea va înțelege. Nici măcar nu înțelese când se lovi de cineva. Ridică capul și îl văzu pe Max, care o privi cu cea mai mare ura.
— O, Sara, azi ai venit cu întârziere, însă nu e nimic.
Fata o privi pe Maya și dădu aprobator din cap si dori plece, însă brusc Max se așeză în genunchi în fața Mayei și îi zâmbi șarmant.
— Stiu ca nu am un inel, însă chiar nu ma puteam abține. Maya, dorești să fii sotia mea?
Deși acele cuvinte îi erau adresate Mayei, cat vorbi Max nu o scăpa nici măcar o clipă din priviri pe Sara. Fata scăpând din mana toate mapele pe care le avea si aproape izbucni în lacrimi. Pe când toti angajații aplaudau, iar Maya avea un zâmbet cât China pe fata.
— Da, Max.
Bărbatul se ridică apoi o lua în brațe. Nu știa nici el de ce o ceru, însă prezenta Sarei acolo părea că îl influență extrem de tare.
Sara la vederea scenei fugi de acolo plângând și se închise în baie. Nu îi venea să creadă că avea să asiste vreodată la o cerere în căsătorie făcută de soțul său și nu ei.
Seara când Max le-o prezenta pe Maya lui Justin, Vivian, Jonh și Emily toți erau șocați, înafară de Vivian care părea că e mai mult decât fericita de alegerea fiului său. Mai ales ca acum scăpa cu adevărat de Sara. Pe când Darren și Emily au fost nervoși pe tot parcursul cinei. Inca neatelegand de ce Max lua o astfel de decizie drastică, fara a se consulta cu cineva.

SacrificiuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum