Capitoul 22

3.7K 239 4
                                    

Ziua nuntii veni mai repede decât cineva s-ar fi așteptat. Pregătirile erau gata, iar nunta avea să înceapă din clipa în clipa. Fata de nunta Sarei, nunta lui Darren și Emily era una mult mai fastuoasa. Deoarece Vivian dori că fiul sau să aibă una dintre cele mai frumoase nunti.
Sara se afla alaturi de Emily, ajutand-o cu ultimele pregătiri. Em avea pe ea o rochie de prințesă. Rochia fiind cusuta manual la cererea soacrei ei, având la bază unele dintre cele mai scumpe materiale amestecate cu toate dorințele și visele miresei.
Când Olivia intra in camera, lacrimile nu s-au putut opri. Chipul femeii fiind brăzdat de ele. Așa că hotărî să își petreacă ultimele clipe alături de fiica ei. Ii arunca Sarei o privire urata, că mai apoi sa o alunge de acolo. Fara a mai spune ceva fata ieși. Însă imediat dădu nas in nas cu Vivian, care veni personal sa se ocupe de viitoarea sa nora.
— Mama soacra, matusa a rugat sa fie lăsată singura cu Em.
Femeia dadu din cap, însă îi aruncă o privire iscoditoare fetei. Începu să se învârtă în jurul ei, studiind-o foarte amănunțit. Ura din ochii ei fiind vizibila.
— Știi ceva, chiar ești curajoasă. Mama soacra, ce urat sună aceste cuvinte spuse din gura unei fete atât de inferioare că tine. Uiți aici, acesta e un cec, scrii suma și eu îți dau banii. Tii minte schema nu?
— Nu am idee ce doriți de la mine. Daca nu doriți să vă spun mama soacra va voi spune doamna. Însă bani nu voi lua și nici nu mă voi despărți de Max.
Femeia dori sa mai spună ceva, însă ușă se deschise, iar Olivia iesi. Îi făcu semn lui Vivian sa intre, iar ea așa și făcu, nu înainte să îi arunce o privire urata Sarei. La fel că și mătușa sa.
Când intră, femeia îi oferi lui Emily unul dintre cele mai calde și iubitoare zâmbete pe care le are. Fiindcă fata de Sara, fata îi era cu adevărat draga. O imbratisa și îi șterse lacrimile formate.
— Doamne, nora mea plânge? Emily, calmează-te. Totul e bine. Acum doar zâmbește fiindcă tatăl tău trebuie sa vina din clipa în clipa pentru a te duce la altar. Bine?
Fata dor confirma cu o mișcare a capului. Știa că din acea zi viața îi va lua o întorsătură noua. Una care avea să o schimbe.
Pe când Max era mai agitat decât Darren. Fiindcă era nunta fratelui sau, iar totul trebuia să fie perfect pentru cei doi.
— La naiba, Max, dacă se răzgândește la altar?
— Darren, te iubește. Nu ar face asta. Mai bine mi-ai spune unde aveți sa petreceți luă de miere?
— Pai m-am gândit că Thailanda e un loc perfect. Mai ales că zburam mâine seară.
— Când reveniți va aștept cu nepoți.
Cei doi au început să râdă. Până când Darren se opri. Dacă sa se gândească mai bine, chiar ar vrea să aibă un copil. Un mic înger care sa reprezinte iubirea lor.
— Max, noi avem timp, însă tu și Sara? Aveți deja aproape jumătate din an de când sunteți căsătoriți, nu vrei sa ne dai nici o veste?
— Cum ai spus si tu, mai avem timp.
Ambii au zambit, pana când Sara veni repede la cei doi. Îl mai aranja un pic pe Darren, ca mai apoi sa ii anunțe că vine Ian împreună cu Emily.
Max și Sara s-au așezat la locurile lor, in timp ce Darren rămase la altar asteptandu-si mireasa.
Când o văzu simți cum inima îi stă în loc. Era minunată și era doar a lui. Imediat toate momentele petrecute împreună i s-au repeta în minte. Părea totul un vis frumos. Nici măcar nu observă când ea ajunse alături de el. O luă de mână și îi oferi un zâmbete cald. Ambii s-au întors spre părinte, care imediat începu să vorbească. Pe când Max și Sara se priveau atât de intens încât cei doi nu mai vedeau nimic în jurul lor. Erau doar ei și cuvintele părintelui. Amintindu-si nunta lor. Nunta bazata pe un contract. Ceea ce imediat îl făcu să își schimbe traiectoria privirii. Fata observă așa că se apropie de el.
— Max, e totul bine?
— Îmi pare rău, îmi pare rău că nu am avut o nunta adevărată. Iar tu ți-ai sacrificat viața.
— Te iubesc.
Acele doua cuvinte l-au făcut să uite tot ceea ce ar fi dorit să mai spună. Deoarece știa că ea e sincera și o cuprinse intr-o îmbrățișare. Cei doi s-au desprins doar când au auzit acele "Da-uri" din partea mirilor. Ambii au început să aplaude, pe cand mirii se sărutau de parcă ar fi ultimul sărut.
Urma o petrecere care avea să fie una dintre cele mai importante din viața celor doi. O petrecere pe care aveau să o tina minte ambii toată viața.

Îmi pare rău că am postat atât de greu și târziu și plus la asta e și un capitol scurt. Insa sper sa mă înțelegeți și să vă placă.

SacrificiuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum