Capitolul 27

3.4K 232 28
                                    

— Te urăsc! Cum ai putut să îmi faci așa ceva? A fost chiar atât de greu să minți pentru a-mi aduce soțul acasă? Sara, nu mai vreau sa te vad.
" Tensiunea creștea în aer, iar Sara era pusă să răspundă la întrebarea, care i-ar putea salva viața lui Darren. Insa știa că nu poate minti.
— Doamna Reed, întreb pentru ultima oară, domnul Reed l-a lovit pe inculpat pana la adus în acea stare? Da sau nu?
— Da!
Țipătul ei îi făcu pe toți să înghita in sec. Erau siguri că vor câștiga, iar Darren va fi eliberat, insa Sara le strica toate planurile. Iar Darren fu închis pentru doi ani."
Imediat cum își aduse aminte acea sentința Emily dori sa o alunge, insa Sara nu o lasă. Așa că fata dori sa plece ea din camera fara a se uita înapoi, pe cand Sara doar mergea din urma sa.
— Emily, stii că nu am vrut. Te rog hai sa vorbim!
— Nu!
Țipătul ei o făcu pe Sara să meargă mai repede după ea, pe când Emily dori sa coboare scările alergând. Insa imediat cum puse piciorul pe scări ceva merse prost, iar ea aluneca. Sara scoase un țipăt la vederea acelei imagini sinistre. Sora ei se rostogolea pe scari țipând de durere.
— Emily!
Țipătul lui Vivian îi făcu pe toți să iasă din camere, pe când femeia fugi speriata spre fata care se zbătea în niște convulsii dureroase.
— Mama, copilul...
Închise ochii, pe când femeia încerca din răsputeri să o trezească. Sara dori să se apropie și ea, insa Max o opri imediat.
— E de ajuns tot ceea ce ai făcut.
Sara începu să plângă, in timp ce Justin își luă nora in brațe și o duse spre mașină. Iar Sara rămase singură. Lacrimile au început să îi acapareze fata, iar fiori au început să îi cuprinda tot corpul. Sora ei se afla in acea stare din cauza sa.
Lua cu repezitate telefonul și suna la un taxi. Trebuia să ajungă cât mai repede la spital. Mai ales stiind riscul la care e supusă Emily și copilul. Ajunsă la spital văzu cum Olivia, Ian și Cristian erau acolo. Dori să se apropie, insa încremeni la vederea doctorului care ieși. Imediat Vivian se apropie de el.
— Domnule, ce e cu Emily? Copilul?
— Emily e bine, insa din păcate copilul nu a supraviețuit. Îmi pare rău.
Sara imediat intra in salon și dori sa o atingă pe Emily, insa Max îi prinse mana. Fata își ridică privirea și il privi cu lacrimi in ochi.
— Pentru cine plângi, Sara? Toate astea se întâmplă doar din cauza ta!
— Dar, Max...
Imediat bărbatul îi apucă mâna și o dădu afara din salon. La vederea ei Olivia parca văzu negru in fața ochilor așa că fără a mai sta pe gânduri o lovi. Ceea ce imediat o făcu pe Vivian să zâmbească, iar Max vorbi:
— Sara, până voi ajunge acasă sper ca toate hainele să îți fie strânse. Nu mai vreau sa am vreo legătură cu tine.
La auzul acelor cuvinte Sara de prăbuși. Pe când el doar întoarse capul. Și intră din nou în salonul lui Emily, urmat de Vivian, Olivia și restul. Doar Ian mai rămas alături de ea. O ridica de jos și o așeza pe un scaun. Îi șterse lacrimile și îi sărută tâmpla ca un tata protector. 
— Unchiule, du-te la Em, are nevoie de tine acum.
Bărbatul îi oferi un zâmbet șters și intră în salonul fiicei sale. Pe când Sara pleca spre casa care odată îi oferi fericirea alături de Max.
Pe când Emily doar privea speriata in jur. Nu știa unde se afla și nici nu își aducea aminte ceea ce s-a întâmplat.  Pe când toți o priveau plângând. Ea nu mai înțelegea nimic. Iar nimeni nu vorbea, așa că începu să caute ceva cu privirea prin încăpere însa când nu găsi privi persoanele prezente.
— Mama, unde e Sara? Ea cu siguranță îmi va spune ce se întâmplă aici.
La auzul întrebării Vivian își ridică privirea revoltata și se apropie de ea apoi ii lua mana in a ei și zâmbi amar.
— Sara nu mai face parte din familia asta. Din cauza ei ți-ai pierdut copilul.
La auzul acestor cuvinte Emily începu să țipe și să plângă. Isi duse mâna la pântec și începu să il mângâie in timp ce repeta periodic cuvintele " e imposibil". Ceea ce îi făcu pe toți să izbucnească mai tare în plâns. Iar pe Max il făcu să lovească puternic un perete. Emily tresări, iar el se apropie de ea.
— Îmi pare rău. Îmi pare rău că nu am putut avea grija de tine și copilul tau așa cum i-am promis lui Darren.
La auzul numelui soțului sau începu să plângă mai tare. Pierdu rodul iubirii lor.

SacrificiuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum