9 fejezet: Minden darabokra hullik...

661 64 2
                                    

Derek még délelőtt hazajött, s hamar rá kellett jönnie, hogy a házban még senki sincs rajta kívül, így nekilátott Laura eltemetésének.

A ház közelében ásott gödröt neki, abba fektette a testet, farkasölővel védte le, sneki nem fog gyanítani semmit. Testvére békében nyugoshat majd, örökké...


Ann a kellemes napsütésben sétált haza, kezében egy pár mókussal amit elejtett. Kiélvezte az összes pillanatot, mikor talpával érezheti a talajt. Már az út felénél tartott, s hangokat kezdett hallani. Kiabálást.

- Ne menj a közelébe!

Rohanni kezdett, az Őrző előtört belőle, meg sem állt a düledező romig. Ott is csak hirtelen fékezett, íját előkapva, máris az idegre illesztette a nyilat. Tekintete találkozott Derekével, ki megnyugtató pillantást küldött felé, de ő még mindig az előtte álló fiúra célzott.

- Ő nem tud semmit! - Ha észrevette is, figyelembe nem vette, hogy most itt akarja lelőni.

- Igen? - Derek leugrott az avarba. - És ha mégis? Gondolod attól, hogy a haverod Stiles, ráklikkel a vérfarkasra mindenre válszt kapsz? - Ann megremegett a névre. - Azt hiszed? Még nem érted Scott, de én vigyázok rád. - A férfi közelebb lépett. - Gondolj csak bele: kint vagy a pályán, elkap az erőszak és átváltozol. Mindenki szeme láttára. - Derek felkapott valamit Scott táskájából, a lány nem látta hátulról, hogy mi az. 

- Az anyád, barátaid, és ha meglátnak... minden darabokra hullik.

Ann jobbnak látta felszívódni, s eltűnt az erdő rengetegében... 

The Guardian (Szünetel)Where stories live. Discover now