103 fejezet: Vérengző fenevad...

168 14 4
                                    

Peter kilépett az ajtón, mellkasából még a tű lógott, min lassan gördültek végig vércseppei.  Ann utána ügetett farkas képében, tekinete kíméletlenséget sugárzott, sárga írisze örvénylett.  

- Jól van fiúk. – A férfi szinte már morgott, s lassan egy nyálcsepp csöppent le szemfogáról.  – Játsszuk hát le...

A két iker alfa kivillantotta foga fehérjét, Scott és Peter szintúgy. Ann velőtrázó vonyítást hallatott, amint a testvérek eggyé olvadtak össze. Kitátotta habzó száját, s mint egy pokolból szabadult szörnyeteg, úgy vetette bele magát a küzdelembe.

Az oriási alfa combjába harapott, mohón lenyelve a torkába fröcsögő vért. Érezte, ahogy a gyógyuló bőr szinte azonnal körbefonja szemfogait, amik így beleragadtak a húsba. Ezért nagyot rántott a fején, lenyúzva mindent a testrészről, szinte látszottak a legalsó, feszült inak.

Az Alfa a falhoz lökte, egy hatalmas ordítás közepette.

Ann nehézkesen feltápászkodott, nyállal keveredő vért hányva a padlóra. Nem volt megállás, érezni akarta a piros lé minden cseppjét, így felnyalva okádékát újfent a harc közepébe vetette magát, de ezúttal óvatosabban.

Leginkább csak Petert fedezte magára nem is gondolva, így számtalan sérülést szerzett. Úgy gondolta, túléli, hevességében annyira nem is volt ideje figyelni ilyesmi gondokra. Többet is áldozott már a farkasokért.

Akárcsak a régi életét...



Amúgy néztem a statisztikákat és arra lettem figyelmes, hogy sokan olvastok külföldről. Kíváncsi vagyok arra aki nem Magyarországról olvas! :3 Komiba írjátok meg!


The Guardian (Szünetel)Where stories live. Discover now