61 fejezet: Visszajött...

286 33 0
                                    

Ann csöndesen lóbálta le lábát a belvárosi apartman tornácáról a mélységbe, nézve az előtte elterülő házakat, elhaladó bűzös kocsikat. Hetek teltek el Jackson vérfarkassá válása óta, s a fiú úgy döntött ezentúl Londonban tölti napjait. Egy amerikai vérfarkas Londonban... Kész katasztrófa! 

A lánynak fájt elveszítenie egy ilyen jó lehetőséget. Ha farkasok vannak körülötte erősebb, biztonságban érzi magát. Kötelességét jobban teljesíti.  

De a többiek itt maradtak neki. Allison és Lydia ugyan nem farkasok, viszont megbarátkozott velük, csakúgy mint Stiles-al, akivel a kezdetekben már jól megvolt, bírta a vicces fiút.   

És Isaac. Igazából csak párszor jártak még össze, de a kölcsönös vonzalom hamar kialakult köztük. Élvezte a kapcsolatot, akár egy új lánc, úgy épült ez a teste köré.

Bár a legfontosabb mégis...

- Hé, kislány! Dolgunk van, gyere be!

... Peter marad a számára. Csak ő.  

Ann leugrott a mellvédről, s belépett a kicsi üvegajtón a házba. Orrát azonnal elhagyta a szmogos városi szag, mert bent több volt a növény, de itt lakni még így sem szeretett.  

- Hova megyünk? – Kérdezte, miközben magára rángatott egy melegebb pulcsit és felkapta az íját.

- Derek hívott. – Válaszolta Peter, keze a kilincsen nyugodott. – A segítségemet kéri... Isaac – el kapcsolatban. A fiú visszajött... 


The Guardian (Szünetel)Where stories live. Discover now