4. Ο νέος υπάλληλος!

5.5K 296 3
                                    

Ζωή!

Είναι έξι το πρωί και ευτυχώς ο Χρήστος δεν είχε μας ενόχλησε ξανά. Η Μαρίζα όλη την ώρα με άκουγε που μιλούσα για τον Μάνο. Εγώ πιο ενθουσιασμένη ξετρελαμένη από ποτέ. Καμία σχέση με το πρωί.

Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και άκουσα το κινητό μου να χτυπάει για μια στιγμή. Είχα μήνυμα στο κινητό. Με απορία για το ποιος μπορεί να ήταν εκείνη την ώρα, το διάβασα.

"Ζωή δεν ήθελα να ενοχλήσω, αλλά σε σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τα μάτια σου είναι τόσο μαγικά. Θα ήθελα να σε δω αύριο το πρωί μετά την δουλειά."

"Μάνο, καμία ενόχληση. Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια που μου λες. Θα ήθελα πολύ να βγω μαζί σου αληθινά."

"Χαίρομαι πολύ. Τι θα έλεγες να πάμε για καφέ το απόγευμα στις 16:00 στην στάση του λεωφορείου; από εκεί και μετά βλέπουμε."

"Πολύ ωραία."

"Θα περάσω να σε πάρω από το σπίτι σου την ώρα που είπαμε. Μέχρι τότε θα ανυπομονώ να σε ξανά δω. Φιλιά και καλή ξεκούραση."

"Καλή ξεκούραση και σε εσένα." Του είπα και αφού έβαλα το κινητό μου στην τσάντα μου ξεκίνησα για το σπίτι μου.

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και ανυπόμονη που δεν μπορούσα ούτε εγώ να κοιμηθώ. Στριφογύριζα στον καναπέ που είχα ξαπλώσει κάθε λεπτό. Το μυαλό μου ήταν γεμάτο με διάφορες σκέψεις και όνειρα. Ακόμα και με το τι θα φόραγα.

Άκουσα τον θείο μου το πρωί που έφτιαχνε καφέ στην κουζίνα και έτσι τον ακολούθησα ως εκεί.

"Καλημέρα θείε." Του είπα γεμάτη ενέργεια.

"Καλημέρα. Πότε γύρισες εχθές; δεν σε πείρα είδηση."

"Πολύ νωρίς το πρωί."

"Και γιατί δεν κοιμάσαι να ξεκουραστείς; Σήμερα μην ξεχνάς ξεκινάς δουλειά στο μαγαζί."

"Το θυμάμαι, απλά δεν έχω ύπνο. Θα μπω να κάνω ένα μπάνιο και αν είναι πάμε μαζί στο μαγαζί μόλις ετοιμαστώ. Δεν μπορώ να μείνω σπίτι σήμερα με τίποτα."

"Ναι φυσικά. Θα σε περιμένω." Μου είπε και σηκώθηκα από το σκαμπό της κουζίνας για να μπω στο μπάνιο.

Μόλις βγήκα ντύθηκα αμέσως με ενα στενό τζιν και μια εφαρμοστή κόκκινη μπλούζα. Στέγνωσα τα μαλλιά μου όσο πιο γρήγορα γινόταν, για να μην καθυστερώ τον θείο μου. Τα έπιασα μία ψηλή αλογοουρά και φόρεσα τα χαμηλά μποτάκια μου.

Μοιραία Γνωριμία!Where stories live. Discover now