24. Μαλλιοτράβηγμα!

2.5K 153 4
                                    

Ζωή!

Ο Μάνος με συνόδευσε στην σχολή για να δώσω το τελευταίο μάθημα που χρωστάω. Μου έδωσε ένα φιλί για καλή επιτυχία και αφού κατέβηκα από το αυτοκίνητο του εκείνος πάρκαρε στο πάρκινγκ για να με περιμένει.

Στην είσοδο βρήκα την Μαρίζα που με περίμενε για να μπούμε μαζί στην αίθουσα και να κάτσουμε δίπλα δίπλα.

"Πως είσαι;"

"Εντάξει να σου πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει τίποτα. Αν θυμάμαι κάτι ο θεός μαζί μας. Θα αυτοσχεδιάσω."

"Εντάξει βρε Ζωή πέρασε το μάθημα αυτό. Μόνο αυτό σου έμεινε και μετά θα πάρεις το πτυχίο σου. Και θα γίνει και ο γάμος σύντομα."

"Ο γάμος θα γίνει έτσι και αλλιώς. Αρκετά το καθυστερήσαμε."

"Ο Μάνος τι κάνει;"

"Με έφερε εδώ και τώρα περιμένει να τελειώσω για να πάμε για καφέ. Εσύ δεν μου είπες πως τα πας με τον Κώστα;"

"Καλά προς το παρόν. Τώρα θα δείξει. Είναι πολύ μαζεμένος μαζί μου. Σαν να αισθάνεται άσχημα και δεν ξέρω αν πρέπει να του μιλήσω ή όχι γιατί μπορεί και να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Εγώ όμως είμαι πολύ χαρούμενη με εσένα Ζωή και τον Μάνο. Πραγματικά σου αξίζει."

"Και είσαι η καλύτερη φίλη που είχα ποτέ. Καμιά δεν θα μου φερόταν και δεν θα με νοιαζόταν όπως εσύ. Ξέρω για την Αντιγόνη. Άφησε την πόρτα του δωματίου μου ανοιχτή για να την ακούω με τον Μάνο. Εξάλλου με βοήθησε να ξυπνήσω. Με απείλησε πως θα μου τον πάρει και προσπάθησε να την εμποδίσω κρατώντας το χέρι της. "

"Δεν προέβλεψε όμως την απόρριψη του Μάνου. Θα ήθελα όμως να είμαι από μια μεριά και να δω τα μούτρα της όταν έτρωγε την απόρριψη."μου είπε και σκάσαμε στα γέλια.

"Τον αγαπάω τόσο πολύ τον Μάνο. Δεν είναι ο τέλειος, είναι ο αληθινός. Αυτός που τελικά όντως μου ταιριάζει και με ολοκληρώνει. Ξέρεις κάτι Μαρίζα; να αυτόν τον τελευταίο καιρό με το ατύχημά μου και τώρα με ότι διάβασμα έκανα, νομίζω πως τον έχω παραμελήσει."

"Μην τα λες αυτά. Εντάξει μπορεί αυτό καμιά φορά να συμβαίνει στην συγκατοίκηση ενός ζευγαριού, αλλά αγαπιέστε πολύ εσείς."

"Το καλύτερο είναι πως ήρθε στην ζωή μου έτσι ξαφνικά και τα άλλαξε όλα. Με μια ματιά του ξεκίνησαν όλα. Θυμάσαι τι σου είπα την πρώτη φορά που τον συνάντησα τυχαία."

"Η σχέση σας πρέπει να γίνει βιβλίο." Είπε γελώντας και ξαφνικά η Μαρίζα είδε την Αντιγόνη που ερχόταν. "Σύρμα η ξεξύποτη."μου είπε η Μαρίζα.

Μοιραία Γνωριμία!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα