8. Θα τηλεφωνήσει!

3.8K 197 4
                                    

Ζωή!

Όταν βγήκαμε από το μάθημα αρχίσαμε να μιλάμε για τον Μάνο. Η Μαρίζα ήταν περίεργη και ήθελε να μάθει τα πάντα για το βράδυ μου αμζι του.

"Πως τα πήγες;" με ρώτησε η Μαρίζα.

"Δεν ξέρω πραγματικά. Νομίζω είμαι οριακά. Δεν ειχα καθολου μυαλό για τις εξετάσεις. Πάνω που το έβαζα στην διαδικασία να σκεφτεί , έκανε τα δικα του. Μόνο τον μανοβειχα στον μυαλό μου. Εσυ;"

"Και εγώ πάνω κάτω το ίδιο. Πως πήγε εχθές με τον Μάνο;"

"Και περίμενα τόση ώρα για να ρωτήσεις. Δεν θα ρώταγες εσύ; Καλά πήγε. Δεν με περίμενε και άνοιξε την πόρτα του  μόνο με την φόρμα του. Δεν φορούσε τίποτα άλλο απο πάνω."

"Έχει ωραίο σώμα;" με ρώτησε και εγώ δάγκωσα τα χείλη μου.

"Ναι πάρα πολύ ωραίο. Γυμνασμένο με κοιλιακούς. Χριστέ μου, ένα όνειρο είναι. Και όχι μόνο το σώμα του, αλλά και ο ίδιος." Είπα εγώ ξεφυσώντας.

"Μια χαρά και τι είπε μόλις σε είδε;"

"Τα κλασικά. Ήταν έκπληκτος που με είδε και το πως βρέθηκα εκεί. Αυτά μόνο."

"Και τι κάνατε όλη την ώρα μαζί."

"Φιληθήκαμε στον καναπέ του, με είχε αγκαλιά, μου είπε πως με αγαπάει και μετά με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο κρεβάτι του."

"Το κάνατε;"φώναξε ενθουσιασμένη η Μαρίζα και ανυπόμονη να μάθει την συνέχεια.

"Πιο σιγά καλέ. Δεν χρειάζεται να το μάθει και όλη η σχολή. Όχι δεν το κάναμε. Στην αρχή πήγε να με γδύσει αυτός για να βάλω τα δικά του ρούχα για να κοιμηθώ και εγώ το κατάλαβα αλλιώς στην αρχή και του είπα πως δεν νιώθω έτοιμη και ότι θα είναι η πρώτη φόρα και όλα αυτά."

"Και εκείνος τι σου απάντησε σε αυτό;"

"Ότι δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του και θα περιμένει οπότε εγώ νιώσω έτοιμη."

"Πολύ ωραία απάντηση και καλή. Και τελικά απλά κοιμηθήκατε;"

"Ναι. Και τώρα που ξύπνησα έφυγα πολύ βιαστικά γιατί είχα αργήσει στο μάθημα και ελπίζω να μην το παρεξηγήσει. Αυτό σκέφτομαι και με έχει φάει η αγωνία."

"Δηλαδή πως έφυγες;"

"Ε ... να έφυγα ντύθηκα αθόρυβα χωρίς να τον ξυπνήσω, αλλά τον ξύπνησες εσύ με το τηλέφωνο που μου έκανες. Δεν τον άφησα σχεδόν καθόλου να μιλήσει. Του είπα μόνο ότι φεύγω γιατί έχω αργήσει και του εδώσα ένα πολύ γρήγορο φιλί. Έτρεξα να φύγω." Της είπα και έσκυψα το κεφάλι μου απογοητευμένη.

Μοιραία Γνωριμία!Where stories live. Discover now