15. Ο έρωτας κυριαρχεί!

2.9K 174 10
                                    

Ζωή!

"Βγάλε σε παρακαλώ αυτό το δαχτυλίδι από το χέρι σου γιατί πραγματικά δεν μπορώ να το βλέπω." Μου είπε εκείνος και  το έβγαλα γρήγορα. Το πέταξα κάτω χωρίς να ξέρω που αυτό είχε κατρακυλήσει.

"Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Αγάπησέ με."

"Αυτό δεν χρειάζεται καν να μου ζητάς. Σε αγαπάω πολύ είδη κορίτσι μου." Μου είπε εκείνος και έγινε πιο ερωτικός, με τα χάδια του και την αγάπη του στο κορμί μου.

{...}

Το πρωί  ξύπνησα από την φασαρία που επικρατούσε στο σαλόνι. Ακουγόντουσαν γέλια και ομιλίες. Η Μαρίζα μου  χτύπησε την πόρτα πριν μπει στο δωμάτιο και εγώ φόρεσα βιαστικά τα ρούχα μου για να ανοίξω την πόρτα.

"Καλημέρα Ζωή. Είναι μέρα του γάμου σου. Εδώ είναι πολύ φίλοι σου και συγγενείς."Μου είπε εκείνη και της έκανα νόημα να μιλάει πιο σιγά.

"Χριστέ μου. Πως θα φύγει τώρα ο Μάνος από εδώ;" είπα εγω ταραγμένη.

"Καταρχήν γάμος θα γίνει;"με ρώτησε λες και δεν ήξερε το μπέρδεμα.

"Δεν θέλω να γίνει αυτός ο γάμος Μαρίζα. Εχθές έκανα έρωτα με τον Μάνο και ένιωσα τόσο υπέροχα. Θυμάμαι τα πάντα. Σε παρακαλώ κάνε κάτι." Της ζήτησα επειδή βρισκόμουν σε αναμμένα κάρβουνα.

"Στο έλεγα τόσο καιρό εγώ. Τώρα τι μπορώ να κάνω ;"

"Δεν ξέρω. Σε χρειάζομαι. Σκέψου κάτι. Σε εκλιπαρώ Μαρίζα."

"Θα σκεφτώ κάτι. Προς το παρόν ξύπνα τον άλλον και φέρε τον στο δωμάτιο μου." Μου είπε εκείνη και με περίμενε απέξω.

"Μάνο..." Του έλεγα και τον σκούνταγα στην πλάτη. "Μωρό μου σήκω. Ξύπνα. Σε παρακαλώ." Του είπα μόλις άνοιξε τα μάτια του, αλλά αμέσως ξανά κοιμήθηκε.

Πήρα τα πράγματά μου και τα μετέφερα στο δωμάτιο της φίλης μου.
Η ώρα περνούσε και δεν ήξερα πως να αναβάλω τον γάμο ακόμα. Πήγαινα να σκάσω.

"Γιατί απλά δεν του το λες στα ίσια; Πες μου πως σκέφτεσαι μην τον στεναχωρήσεις γιατί θα γίνω έξαλλη."

"Ρε Μαρίζα..."

"Όλα τα περίμενα από εσένα. Πας καλά κορίτσι μου; σκέφτεσαι μην τον πληγώσεις την στιγμή που εκείνος εκμεταλλεύτηκε την αρρώστια σου για να σε κρατήσει κοντά του; τι να πω; αυτό με ξεπερνάει πραγματικά. Διάλεξε ποιον από τους δύο θα πληγώσεις. Τον αλήτη που σου κατέστρεψε την Ζωή ή τον άνθρωπο που σε λατρεύει και μόλις το κάνατε." Μου είπε ως τελευταία κουβέντα.

Μοιραία Γνωριμία!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα