19.

5.5K 356 11
                                    

*Jungkook POV*

- Vedd el vagy öld meg, mit bánom én! - Ezzel bontottam a vonalat.

Miért kell nekem folyton folyvást szarokba keveredni, ami olyan fontos ügy, hogy a wc-t szívesebben pucolnám helyette? Megőrjítenek az emberek! Amikor apám azt mondta, hogy muszáj erősnek lenni idegileg ehhez, mert mindenki hülye, azt hittem viccel és nagyzol. De tévedtem. Itt tényleg mindenki hülye. Nem esett nehezemre elhinni, hogy az enyém a legerősebb és legnagyobb család az országban, hiszen ilyen vezetőkkel, mint ezek, akár Debbora is olyan üzletet tudna csinálni, hogy utólag jönnének csak rá, hogy egy kecskére cserélte a főnökséget.

Ismét idegesen léptem be a ház ajtaján. Nem hittem el, hogy az elmúlt két hétben csak ilyen kisfaszom ügyekkel kellett foglalkoznom. Ledobtam a zakómat a fürdőben, aztán a szobámba mentem átöltözni. Az inget egy kényelmes, sötétkék pólóra cseréltem és újból Debbora keresésére indultam, ugyanis a szobája már megint üres volt. Az elmúlt napokban a könyvtárban vagy a kertben volt, hogy elfoglalja magát.A veszekedésünk utáni nap, nem akartam elhinni, hogy mit tett. Amikor hazaértem, egy cetli várt az asztalon, amit Debbora írt, hogy ne aggódjak, csak a könyvtárban van, hogy befejezze a jó könyvet, amit elkezdett. Megmosolyogtam a cselekedetét, hiszen nagyon aranyos és figyelmes volt tőle.

A földszintre sétáltam és beindítottam a kávégépet. A napokban egyre többet ittam, ártalmas lesz, de leszartam. Fáradt voltam és ingerült a sok fatökű embertől, akik játszották a nagy vezéreket, de csupán anyuci sminkjeivel nagyzoló kislányokra hajaztak. Felbaszták az agyam minden egyes alkalommal, amikor piszlicsáré ügyekkel hívattak, hogy nagyon fontos, én meg jó vezető lévén elmentem, elmondtam nekik, hogy balfaszok, aztán hazajöttem.

 Felbaszták az agyam minden egyes alkalommal, amikor piszlicsáré ügyekkel hívattak, hogy nagyon fontos, én meg jó vezető lévén elmentem, elmondtam nekik, hogy balfaszok, aztán hazajöttem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A bögrével a kezemben hátra sétáltam. Hihetetlen, hogy a megtépázott idegeimet már csak a lány látványa is le tudja nyugtatni. A medencében volt, hogy elviselje a hőséget, ami már napok óta tombolt a környéken. A kávé majdnem kiesett a kezemből, amikor felállt a vízben, ami a mellkasáig ért és az összefogott hajából kilógó tincseket vizes kézzel hátrasimította. Belekortyoltam az italomba, ami most valahogy finomabbnak tűnt. Debbora visszaereszkedett a vízbe és lassan úszkálni és lebegni kezdett.

Letettem a kiürült bögrét a pultra és visszasétáltam a csodás látványhoz.

A lány éppen kiemelkedett a vízből, aztán feltolva magát a medence szélén feltérdelt és kimászott a vízből. Fenekét kidomborította, ahogy felállt és egy napozóágyhoz sétált, amit már évek óta nem használtam. Eszméletlenül szexi volt a fehér fürdőruhájában, gyönyörű, vizes testtel és kissé kócos, ázott hajköteggel a feje tetején. Leült a napozóágyra, aztán kényelmesen elterült rajta és a Nap felé fordulva megszárította magát. Csukott szemekkel, nyugodtan feküdt a hálós, puha ágyon.

Hangok ütötték meg a fülemet, amik a ház mellől jöttek. A konyha ablaka nyitva volt, így tisztán hallottam, amint az egyik emberem azt mondja a másiknak, hogy "Gyere, innen nézd!" . Kíváncsi lettem és az ablakhoz sétáltam. Kinéztem rajta és két távolodó alakot láttam, aztán a ház sarkánál eltűntek. Ha azt csinálják, amire gondolok, akkor az összeset kinyírom, esküszöm! Hogy sejtésemet beigazoljam, halkan kinyitottam a bejárati ajtót és az előbb látott két emberem nyomába eredtem. A ház sarkánál lefékeztem és óvatosan kinéztem a fal takarásából. Négy emberem állt a tuják takarásában, ahonnan tökéletesen rá lehetett látni a medencére. Én esküszöm, hogy kitekerem az összesnek a nyakát!

Indulatosan visszasétáltam a házba és beletúrtam a hajamba. Ő az enyém! E.N.Y.É.M.! Nézni akarják? Akkor nézzék ezt is! Kamera forog...

A lány mellé lépkedtem és nagy önuralmamba tellett, hogy ne menjek vissza egy fegyverért a házba és a tuják közé célozva lőjem agyon azokat a perverz disznókat. Minden figyelmemet Debbora alakjának szenteltem. Még mindig csukott szemmel süttette magát a melegben, amikor helyet foglaltam a napágy szélén. Érkezésemre kinyitotta a szemeit és halványan rám mosolygott. Én kertelés nélkül végignéztem az egész testén, aztán vissza a szemébe.

- Tetszik, amit látsz? - Kérdezte, amikor ismét az arca kapta a figyelmemet.

- Elég szép látvány a kertben - Feleltem.

- Nem akarsz te is csatlakozni? - Hangjában megint ott bujkált a kisördög, aki a játék nyereségére számított. Ez pont jól jött, ugyanis ha az embereim nézni akarják őt, nézzék azt is, hogy ő hozzám tartozik és csak én érhetek hozzá! Csak én.

- Győzz meg! - Adtam a kihívást számára, azzal felálltam a napozóágyról és zsebre tett kezekkel vártam, hogy mit fog lépni.

* Debbora POV*

Ott állt, zsebre dugott kezekkel és várta, hogy mit lépek majd. Balszerencséjére elég jobb lábbal keltem fel, ugyanis álmomban a konyhapulton szexeltem Jungkook-kal. Az emlék hatására még mindig elég kívánós hangulatomban voltam, így könnyebb dolgom volt.

Kihúztam a hajgumit a hajamból és a vizes, enyhén hullámos hajzuhatag a vállamra hullott. Lassan felálltam, a lehető legjobban előre dőlve, hogy remek belátást engedjek a dekoltázsomba. Ártatlan arccal elé álltam és beletúrtam a hajamba.

- Nem vagyok elég meggyőző? - Pislogtam fel rá kislányos bájjal.

- Elég ahhoz, hogy élvezzem, amit látok, de nem elég ahhoz, hogy csatlakozzak - Válaszolt rekedtes, mély hangon.

Sóhajtottam és visszafogtam a hajamat egy kócos kontyba. Végigsimítottam mindkét karján, aztán a csuklóját megfogva felemeltem és a derekamra tettem őket. A hosszú ujjak szinte azonnal megmarkolták a felhevült bőrömet. Hüvelykujjával apró köröket rajzolt a csípőmbe, mire nekem egy szakadozott levegővétel volt a válaszom. Jungkook elmosolyodott és közelebb rántott magához. Tenyeremmel a mellkasán támaszkodtam meg és hagytam, hogy közel hajoljon, aztán a fülemhez vezette ajkait.

- Most ki győz meg kit? - Tette fel a kérdést.

Igaz, amennyire el akartam csábítani, kétszer annyira csábultam el én magam a saját tettemtől. Nem hittem volna, hogy csupán egy érintése ilyen gyönyörű lesz. Összeszedtem magam és egy halvány mosollyal a szemébe néztem. Két kezemet elindítottam a mellkasáról és végigsimítottam vele a felsőtestén. Már pólón keresztül éreztem, hogy mennyi izommal rendelkezik. Megmarkoltam az anyag alját és felfelé kezdtem el húzni.

- Nem úszni akartál? - Kérdezte halkan, szinte az orromra suttogva, amikor vetkőztetni kezdtem.

- Talán ruhában szeretnél? - Válaszoltam kérdéssel a kérdésére.

- És ha igen?

- Talán én is öltözzek fel, hogy kvittek legyünk? - Fejemet oldalra biccentettem és megnyaltam a számat, amíg a válaszára vártam. Helyette azonban egy hirtelen rántással áthúzta a fején a pólóját, aztán a napozóágyra dobta.

Hatalmasat kellett nyelnem. Jungkook kidolgozott felsőteste, tökéletesen domborodó kockái, csábító V vonala és erős karjai miatt eltátottam a számat. Sejtettem, hogy izmos, de ennyire tökéletesen nem nézhet ki senki. Felemeltem a kezem, hogy megérintsem. Ha álom, most foszoljon szerte-széjjel, mert nagyon élvezem. Ujjbegyeim lassan hozzáértek a hasa tetejéhez. Bőre meleg volt és puha, pedig keményre számítottam. Lassan átrajzoltam a hasa minden vonalát, lehet, hogy kétszer is. Beharaptam az alsó ajkam és folytattam a felfedező utamat a mellkasán, aztán a vállától lefelé mindkét karján. Aprót markoltam a bicepszébe, mire automatikusan kicsit befeszítette azt. Egy halk nyögés hagyta el a számat.

- Tetszik? - Kérdezte Jungkook.

Bólogattam, de nem szóltam, mert figyelmem még mindig a felsőtestére irányult. Egy halk nevetés szakadt fel belőle, ami miatt hasa is megfeszült. Elmosolyodtam, ahogy felnéztem rá.

- Még mindig szeretnél úszni vagy menjünk be és tovább fogdosol? - Kérdezte jókedvűen.

Zavaromban elfordítottam a fejemet.

- Oké, fürödjünk - Mondta Jungkook és megfogta a kezemet. A medence felé húzott, hogy felébredjek az ábrándos izmokból.

A maffia karjaiban (BTS-JK)Where stories live. Discover now