53

4.6K 268 1
                                    

Felriadtam. Már megint. Napok óta nem tudok normálisan aludni, mert vagy arra kelek fel, hogy izzadok, vagy a saját nyögéseimre. Álmomban Jungkook végre lépett és megtette, amire mind a ketten vágyunk már. Hihetetlen, hogy mennyire vágyom rá, az érintéseire, a csókjaira és, hogy érezzem magamon, ahogy felettem támaszkodik, miközben lehajolva nyújt élvezetet mindennel, amit csinál.

Sóhajtottam egyet és lerúgtam magamról a takarót. Nagyon melegem lett, ahogy az álmom martalékai még a fejemben lebegtek, fel-felvillantva a szemem előtt egy vagy két képet és hangot. Felültem az ágyon és a kezembe temettem az arcomat. Megdörzsöltem a bőrömet és a szememet, hogy kiűzzem az utolsó foszlányokat is a lelki szemeim elől. Lelógattam a lábaimat és párszor átcsúsztattam a lábujjaimat a szőnyeg puha rostjain. Amikor éreztem, hogy tényleg felébredtem és tényleg meg tudok állni a lábaimon, feltoltam magam és egyenesbe húztam magam.

*Jungkook POV*

Hangokat hallottam az előszoba felől. A nappaliban gubbasztottam a kanapén és éppen az egyik, közeli munka papírjait nézegettem és rendezgettem. Már hajnal egy is elmúlt, de egyszerűen nem tudtam befejezni ezt a sok szart, ráadásul ahogy egyre telt az idő, egyre fáradtabb lettem és még kevésbé tudtam figyelni, amitől még tovább telt végezni vele. Már percenként ásítottam, dörzsöltem a szemeimet és már vagy a harmadik bögre kávémat ittam, de semmi nem segített. A szemeim akkor is le akartak ragadni.

- Hát te miért nem alszol? - A fáradt, angyali hangra hátranéztem a vállam és a kanapé támlája felett.

JaeHwa a pizsamának használt rövidnadrágjában és spagettipántos felsőjében lépkedett felém. Szemein látszott, hogy ő már aludt és nemrég kelt fel, haja kicsit kócos volt a lófarokban, amit felcsapott a feje tetejére. Mellém ért és leült a bal oldalamra, hol rám, hol a papírokra nézve, amik előttem hevertek egy nagy kupacban. Letettem a kezemből azt a két lapot, amit éppen tanulmányoztam és sóhajtottam egyet.

- Be akartam fejezni a munkát, mielőtt aludni megyek - Válaszoltam.

- Hm - Hümmögött egyet válaszként és álmosan nekem dőlt.

Mosolyogva kihúztam alóla a bal karomat és átlendítettem a vállán. Magamhoz húztam, mire a lány az ölembe csúszott. Feje a combomon hevert, kezeivel pedig az orra előtt simogatta a térdemet.

- És te miért nem alszol? - Kérdeztem vissza.

Szemeit lehunyta és vett egy mély levegőt. Láttam rajta, hogy bármelyik pillanatban visszaaludhat. Végigsimítottam a karján, aztán az oldalát kezdtem el cirógatni lassan fel-le. Mozgásomra kicsit előrébb tolta a kezeit, hogy több helyet hagyjon nekem és a tenyeremnek a derekán. Megmosolyogtam a tettét, így legalább tudtam, hogy élvezi azt, amit csináltam. Néma kérésének eleget téve már hosszabb sávban folytattam a simogatást a selymes pizsamán, aztán nem sokkal később már a csupasz bőrén.

- Nem tudom - Válaszolt az előbbi kérdésemre. - Csak felébredtem.

Bólintottam, de ezt ő nem láthatta. Mocorogni kezdett és a hátára fordult. Felnézett rám a fáradt, barna szemeivel és egy álmos mosollyal. Tenyerem a felsője alatt a hasán pihent és csak a hüvelykujjammal rajzoltam apró köröket a köldöke köré. Visszanéztem rá és halványan mosolyogtam, hogy mennyire aranyosan nézett ki, ahogy bágyadtan pislogott fel rám, miközben úgy feküdt az ölemben, mint egy kiscica. Sosem gondoltam volna, hogy valakivel valaha ennyire bensőséges kapcsolatom lesz, hogy majd ilyeneket csinálunk. Hogy már az boldoggá fog tenni, ha szó nélkül belefetreng az ölembe és élvezi az érintéseimet.

- Nem akarsz aludni még? - Kérdezte halkan.

Lassan megráztam a fejem.

- Nem akarom holnapra hagyni - Feleltem.

A maffia karjaiban (BTS-JK)Where stories live. Discover now