72.

3.9K 238 1
                                    

Hajnalban még egyszer felébredtem egy rossz álom miatt. Ebben a képben Myung, mielőtt sikerült volna megölnöm, megerőszakolt. Megint. A legrosszabb az volt, hogy az álmomban láttam, amint Jungkook a felvételeket nézve mosolyog és élvezi a jelenetet, mint egy ingyen pornóoldal reklámfilmjét. Beletelt egy kis időbe, mire a mellettem fekvő férfinek sikerült lenyugtatnia és elért a tudatomig, hogy az a szemétláda valóban halott és Jungkook pedig sosem nézné ilyen élvezettel az ilyen jeleneteket, amikben én vagyok az áldozat.

Mikor reggel felkeltem, valamennyire már kezdtem visszanyerni a frissességemet, tekintve, hogy az elmúlt négy napból három és felet biztosan végig aludtam. Amikor kinyitottam a szememet, egy alvó Jungkook tárult a szemem elé, ami azonnal jobbá tette a még el sem indult napomat. Angyali arca nyugodt és gondtalan volt álmában, telt ajkai résnyire elnyíltak, ahogy a levegőt vette, pufi arca még jobban feldagadt, ahogy a párna összenyomta, amin feküdt. Kisfiús arcával ellentétben alig pár centivel lejjebb, egy szívdöglesztő, izmos hát bukkant elő a derekáig felhúzott takaróból, amin vadmacska gyönyörrel mozogtak az izmok szinkronban, amint a hason fekvő férfi egy aprót mozdult. 

Megnyaltam a számat. Tudtam, hogy a doki azt mondta, hogy pihenjek az égés és a zúzódások miatt, de ki tudna ellenállni egy ilyen lehetőségnek az ágyában? Kezeket fel! Senki...

 Tudtam, hogy a doki azt mondta, hogy pihenjek az égés és a zúzódások miatt, de ki tudna ellenállni egy ilyen lehetőségnek az ágyában? Kezeket fel! Senki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lassan közelebb hajoltam és finoman, alig érezhetően hozzányomtam a számat az alsó ajkához. Válaszként és sóhajt kaptam, majd a férfi megnyalta a száját. Még mindig csukott szemmel helyezkedni kezdett és bal kezét befúrta a párnája alá, hogy azt ölelgesse. Szélesen mosolyogtam a tettén, aztán miután vártam egy pár másodpercet, hogy biztos legyek benne, hogy ismét mély álomba merült, megismételtem a leheletfinom csókomat a most már nedves ajkán. Ezennel egy halk morgást kaptam és összezárta a száját. Az oldalára gördült és felhúzta a mellkasáig a takarót, elrejtve ezzel előlem a kidolgozott kockákat, ami még fekve, nyugalmi állapotában is kivehető volt. Kidolgozott mellkasán így is hosszú másodpercekig időzött a tekintetem, csakúgy, mint a bozontos haján, ami a homlokába hullott a forgolódás közben.

Mutatóujjammal óvatosan kisöpörtem a tincseket, hogy legalább egy oldalra álljanak a homlokán, ne pedig a szeme előtt libegjenek. Megint közel hajoltam, de ezennel, mielőtt a puha csókom megérkezett volna, Jungkook erős karjai lerántottak az ágyra és maga elé gyűrt. Felnevettem és kényelmesen elhelyezkedtem, neki háttal, hogy teljesen bele tudjak simulni a teste által kialakított félkörbe. Bal karja a mellkasom előtt fogott magához.

- Ez nem ér - Nevettem, tettetett megbántottsággal.

- És az alvó féllel ér szórakozni? - Dörmögte rekedt, fáradt hangon a nyakam hátuljába.

- Már nem alszol - Közöltem jókedvűen.

- Már - Értett egyet. 

Sóhajtott egyet, aztán elengedett. A hátára gördült, hogy kinyújtózkodjon egy hatalmas ásítás kíséretében. Én a könyökömre támaszkodva, hason fekve néztem őt. Mikor kinyújtózkodott, karjait felém emelte. Én mosolyogva csúsztam feljebb, hogy rá tudjak mászni félig. Felsőtestemet az övén pihentettem, amíg a lábaim még mindig a matracon voltak. Szorosan hozzá bújtam és élveztem a közelségét. Ő körém fonta a karjait, amik megfeszültek, ahogy magán tartott engem. Egyik tenyere a hátamat simogatta, másik pedig a hajamat.

A maffia karjaiban (BTS-JK)Where stories live. Discover now