22

5.8K 347 5
                                    

Nem tudom, hogy kerültem fel a szobámba. Utolsó emlékeim szerint a nappaliban néztünk valami ocsmány filmet, aztán képszakadás. Vagy annyira fáradt voltam, hogy nem emlékszem, hogy feljöttem volna, vagy Jungkook hozott fel.

A fürdőbe sétáltam, mert este nem zuhanyoztam le. Fogtam egy tiszta fehérneműt és bezárkóztam az emeleti szobába. Miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg csukva van a bejáraz, ledobáltam magamról a tegnapi cuccaimat, amiben elaludtam és a szennyes kosárba dobtam őket. Megengedtem a meleg vizet és a zuhanytálcába álltam, mert egy gyors zuhanynál többet nem szerettem volna, nem akartam a kádban ázni, csak felébredni a reggeli vízzel. Langyosra, inkább hűvösre tekertem a zuhany csapját, ugyanis a kinti meleg már a korai órákban átfűtötte a házat és a fürdő ablakán pont besütött a Nap. Sietve lemostam magam a barackos tusfürdővel, aminek imádtam az illatát. Még egy percig áztam és hagytam, hogy a víz áthűtse a testemet. Bár amint kiléptem a kabinból, szinte azonnal éreztem a meleget. Felkaptam a halványkék törülközőt és megszárítkoztam, aztán felvettem a tiszta fehérneműt. Bár ekkor a fejem a falba vertem volna, ugyanis jó, hogy a tiszta szettet felvettem, ellenben semmi egyéb holmit nem hoztam be magammal. Ránéztem a csap feletti tükörben a tükörképemre és egy 'komoly?' arccal jutalmaztam magamat. Nem volt mit tenni, sóhajtottam egyet és az ajtóhoz léptem. Magamban fohászkodtam, hogy Jungkook aludjon még, hiszen alig volt fél hét, amikor zuhanyozni indultam. A férfi valószínűleg kevesebbet aludt, mint én, úgyhogy aludhatna még.. légyszi!

De miért is lenne úgy, ahogy én akarom? Hát nem azonnal belefutottam a férfiba, amint kinyitottam azt az átkozott ajtót? Ott állt előttem és pont akkor jöhetett ki a szobájából, mert jobb keze még a kilincsen volt, amivel behúzta maga mögött a bejáratot. Megszeppenve torpantam meg és valószínűleg a piros négyezer árnyalata suhant végig az arcomon, ahogy bugyiban és melltartóban álltam az ajtóban, földbe gyökerezett lábakkal. Jungkook lazán, mintha mi sem történne éppen, bezárta a szobája ajtaját, aztán elindult felém. Megállt előttem és mosolyogva rám nézett.

- Új játékot kezdesz? - Kérdezte, a folyamatos csábító küszködéseimre utalva.

Nem válaszoltam, hiszen megdermedten álltam a tekintetét a meglepődöttségtől és valójában nagyon, de nagyon nem számítottam arra, hogy hogy pont abban az öt másodpercben lesz ott, amíg én elfuthattam volna a szobámig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem válaszoltam, hiszen megdermedten álltam a tekintetét a meglepődöttségtől és valójában nagyon, de nagyon nem számítottam arra, hogy hogy pont abban az öt másodpercben lesz ott, amíg én elfuthattam volna a szobámig. Eszembe sem jutott az a fránya játék...a fene, semmi nem volt az agyamban, csak megdöbbenés.

Jungkook zavartalanul és mosolyogva kikerült, aztán a mögöttem lévő fürdőbe ment. Még mindig nem tudtam megmozdulni.

- Innen sem rossz - Hallottam meg a hangját mögülem. Ijedten pördültem meg és automatikusan próbáltam meg a kezeimmel eltakarni a testemet. Még inkább elszégyelltem magam, hogy hátulról is végigmért. Halk nevetéssel zárta be az ajtót és valószínűleg nagyon jót szórakozott az esetlenségemen.

- Basszus! - Sziszegtem és a szobámba futottam. Becsuktam az ajtót és összeszorítottam a szemeimet. Kínos, kínos, kínos! Miért történik ez velem? Mély levegőt vettem és megpróbáltam megnyugodni. Hogy a fenébe juthat eszébe mindig az a játék?

A szekrény elé léptem és végignéztem magamon. A melltartó kicsit feltornázta a kicsi melleimet és a bugyi éppen olyan magasságban nyúlt a csípőmre, hogy elrejtse a kiálló csontomat, de ne keltsen nyolcvanas évekbeli hatást. Oldalra fordultam és megpróbáltam megtudni, hogy Jungkooknak milyen az 'innen sem rossz' kilátás a fenekemre. Néztem egy kicsit, de aztán egy grimasszal visszafordultam szembe. Én nem látok semmi különlegeset, csak vékony lábakat és ellaposodott feneket. Edzenem kellene, eléggé leamortizált kinézetet nyújtottam...az is voltam, ne szépítsünk a dolgon.

Ha Jungkook játékot akar, játsszunk ismét! Bár tudtam, hogy úgysem nyerhetek, azért egyre jobbnak és jobbnak éreztem magam a kihívásban. A szekrényhez léptem és kiválasztottam egy ruhát, amit kezdésnek megfelelőnek ítéltem, aztán a hajamat is megigazítottam.

 A szekrényhez léptem és kiválasztottam egy ruhát, amit kezdésnek megfelelőnek ítéltem, aztán a hajamat is megigazítottam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A lenge, nyári ruhában vágtam neki a földszintnek. Mezítláb nyargaltam a puha szőnyegen, ami csiklandozta a lábfejemet, amikor a szőrös felülethez ért. A konyhába mentem és nekiálltam a szokásos, reggeli teámnak.


*Jungkook POV*

Beléptem a konyhába, mire egy csodálatos látvány fogadott. A lány ruhája miatt láttam a gyönyörű bőrét, a vállait és hosszú combjait. Megnyaltam a számat, ahogy végignéztem az elém tárulkozó csodát. A fehér ruha ide-oda lengedezett, ahogy Debbora jobbra ringott, ahogy a cukrot a bögréhez vitte, aztán visszatette a helyére, aztán ugyanezt a citromlével a teadobozzal is eljátszotta. Lassan mögé sétáltam és nem bírtam ki. Meg kellett érintenem. Mindkét kezemet felemeltem és a vállaira tettem. Érintésemtől megugrott egy kicsit, ahogy váratlanul érte. Puha bőre szinte csiklandozta a tenyeremet, nem is tudtam elképzelni, hogyan lehet valakinek ennyire selymes a bőre. Hüvelykujjammal apró köröket rajzoltam a vállára, aztán kicsit lejjebb, a lapockáira. A lány kihúzott háttal, egyenesen maga elé nézve fogadta az érintésemet. Végignéztem, ahogy az ujjaim lesiklanak a hátán és valahol a melltartója felett, a ruhája kezdeténél megálltak. Végighúztam az ujjbegyeimet a ruha felett, aztán egész tenyeremet ráfektettem a lapockáira, ami akkora volt, hogy be is fedte a ruha által szabadon hagyott területet. Levezettem a tenyereimet a felkarján, aztán végig a csuklójáig. Finom simogatásomra már éreztem, ahogy apró libabőrök jelennek meg a lány karján. Átfordítottam a kézfejem Debbora keze alá és felemeltem, hogy előtte legyenek a kezei. Közelebb léptem és hozzá simultam, mire belőle egy mély levegővételt váltottam ki. Ujjaimmal tovább araszoltam a tenyerén, amíg végül egy szintbe hoztam a tenyereinket és ujjainkat. Vártam egy másodpercet. Debbora csak nézte az aprócska kezét, ahogy az én tenyeremben fekszik. Meglepetésemre ő mozdult meg és vékonyka ujjait az enyémek közé tolta. Elmosolyodtam és rákulcsoltam az ujjaimat az övéire és elzártam a hatalmas tenyerembe a pici markát. Homlokomat meztelen vállára hajtottam és mélyet szippantottam a friss, barackos illatból. Kezeimet kereszteztem előtte, hogy még jobban magamhoz ölelhessem, így az ő kezeit is hozva az enyémekkel.

- Jungkook - Szólalt meg halkan.

- Hmm? - Hümmögtem a vállába, de nem emeltem fel a fejem, hogy ránézzek. Tudom, elvártam tőle, hogy a szemembe nézzen, ha hozzám beszél, de egyszerűen túl jó volt úgy... nem akartam megmozdulni.

- Köszönöm.

A maffia karjaiban (BTS-JK)Where stories live. Discover now