Κεφάλαιο 3

1.1K 172 2
                                    

Στο προηγούμενο

Ένιωσα κάποιον να κάθεται στον καναπέ, ανοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα τον.....

Άρια

Τον Μαξ. 'Τι έγινε;' τον ρώτησα και έκλεισα την τηλεόραση. 'Τίποτα μωρέ. Με πονάει λίγο το κεφάλι μου.' 'Μονο;. Εσύ έχεις χλωμιασει.' φαινόταν πολύ χάλια. Ίσως θα  πρεπε να πάρω τηλέφωνο την μαμά. 'Όχι δεν χρειάζεται.' 'Τι δεν χρειάζεται; ' ρώτησα σοκαρισμένη. Ήταν σαν να είχε διαβάσει τις σκέψεις μου.

Αλλά αυτό είναι αδύνατον. Ειναι;

'Εμ....τίποτα...εεεε...Είσαι έτοιμη για την ξενάγηση;' είπε βιαστικά και κοίταξε βιαστικά προς την μαυρισμενη οθόνη της τηλεόρασης. 'Ναι..εσυ;'
'Ναι...Πώς τον είπαμε τον συγκάτοικο; ' 'Ντέιβιντ .' 'Οκ...Λοιπόν πάω να ετοιμαστώ και τα λέμε σε λίγο.' σηκώθηκε βιαστικά και πήγε προς το δωμάτιο του.

Πήγα στο δωμάτιο μου και άνοιξα το λάπτοπ μου και μπήκα στην σελίδα του σχολείου. Αλλά μάταια, ήταν απολύτως κενή. Παράτησα την προσπάθεια μου στο να βρω κάποιες πληροφορίες ώστε να "εντυπωσιασω " και μπήκα στο YouTube.

Μετά από δύο τραγούδια η πόρτα του δωματίου χτύπησε. Υπέθεσα πως ήταν ο Μαξ. Αλλά όταν απάντησα πως η πορτα ήταν ανοιχτή μπροστά μου εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ.
'Γεια.' είπα και σηκώθηκα βιαστηκα απ'το κρεβάτι. 'Κάτσε μην σηκώνεσαι. Δεν υπάρχει πρόβλημα.' είπε χαμογελαστός και πλησίασε προς το μέρος μου. 'Μπορώ;' είπε δείχνοντας το κρεβάτι και του εγνεψα θετικά.

Γεια σας
Κι άλλο κεφάλαιο απόψε

Αν σας άρεσε πατήστε το αστεράκι και αφήστε και σχόλιο

Τα λεμε

New Life IWhere stories live. Discover now