Κεφάλαιο 5

1.1K 167 3
                                    

Ντεξτερ POV

Έτρεχα στο δάσος για να γλυτώσω από τους κυνηγούς. Προσπαθούσα να κάνω όσο πιο γρήγορα μπορούσα μέχρι να περάσω τα σύνορα. Είχα περίπου αλλά εκατό μέτρα μέχρι να περάσω την πόρτα για το σχολείο. Λίγο ακόμα και θα έφτανα μέχρι που ένα βέλος τρύπησε το πόδι μου και φώναξα από πόνο. Πήρα την ανθρώπινη μορφή μου και έβγαλα το βέλος απ'το πόδι μου και έτρεξα όσο ακόμα μπορούσα προς την πόρτα. Μόλις την πέρασα ένιωσα ανακούφιση και σοριαστηκα στο βρεγμένο γρασίδι.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν στο ιατρείο του σχολείου.

Στα δεξιά μου καθόταν ο Κοουλ και κοιμόταν.  Το μόνο που θυμόμουν ήταν ο αφόρητος πόνος στο αριστερό μου πόδι και το πως κατάφερα να μπω στο προαύλιο χώρο. Δεν θυμόμουν τον λόγο που είχα αλλάξει και το κυριότερο γιατί πήγα στο δάσος.
Κοίταξα το πόδι μου και είδα πως η πληγή είχε επουλωθεί.

Ξεροβηξα και ο Κοουλ πετάχτηκε όρθιος . 'Ξυπνησες; Πως νιώθεις ;' 'Μια χαρα. Ποιος με βρήκε χθες;' ρώτησα μιας και δεν θυμόμουν τίποτα. 'Χθες; Προχθές τα ξημερώματα σε βρήκαμε πεσμένο στο προαύλιο. Γιατί βγήκες έξω απ'το σχολείο χωρίς την συγκατάθεσή της διευθύντριας και μάλιστα μεταμορφωμενος;' είπε με αυστηρό τόνο. Αλλά δεν με ένοιαζε αυτό αλλά ότι είχα ξαναπεσει σε κώμα για έκτη συνεχόμενη φορά αυτόν τον μήνα. Και το χειρότερο ήταν πως δεν ήξερα τον λόγο για τον οποίο γινόταν αυτό.
'Συγγνώμη. Δεν μπορώ να το ελέγξω.' Είπα και έβγαλα τα σκονάκια με τον όρο από το χέρι μου για να μπορέσω να σηκωθώ. 'Τι ώρα ειναι;' ρώτησα ενώ ο Κοουλ μου έφερνε τα ρούχα μου. 'Τέσσερις και μισή' είπε αδιάφορα.

Πήρα στα χέρια μου το κόκκινο παντελόνι και το μπλε φούτερ μου και πήγα στο μπάνιο για να ντυθώ.

Αφού ντύθηκα εριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου και έβαλα τα παπούτσια μου βγήκα απ'το μπάνιο. Ο γιατρός είχε έρθει και υπέγραψε το συνηθισμένο χαρτάκι.

Περπατήσαμε μέχρι τον πίσω κήπο με τις μαύρες τριανταφυλλιές και καθησαμε σε ένα παγκάκι. 'Έγινε τίποτα σημαντικό όσο ήμουν σε κωμα;' 'Όχι τίποτα το σπουδαίο...Α ήρθαν δύο καινούργιοι μαθητές. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Άκουσα πως ο αδερφός της είναι ημιβρικολακας και σε λιγο καιρό θα γίνει κανονικός βρικολακας. Η αδελφή του δεν γνωρίζει τίποτα όπως και αυτός άλλωστε....Α και συγκατοικούν με τον Ντέιβιντ.' Μάλιστα.
'Ενδιαφέρον.' 'Σε λίγο θα τους ξεναγήσει στο σχολείο, τι λες; να παμε;'

Γεια σας!
Καινούργιο Κεφάλαιο!

Τι λέτε να πει ο Ντεχτερ;

Αν σας άρεσε πατήστε το αστεράκι και αφήστε σχολιο 😉😉😉

New Life Iजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें