Κεφάλαιο 8

1K 147 4
                                    

Στο προηγούμενο
Βγήκαμε απ'το αμαξι, ο Ντεξτερ και ο Ντέιβιντ πήγαν στους άλλους ενώ εγώ με τον Μαξ μείναμε με χιλιάδες ερωτήσεις.

Ντέιβιντ POV

'Έξω απ'το αμάξι τωρα' είπα γεμάτος νεύρα και βγήκα απ'το αμάξι. Ένιωθα τον φόβο του Μαξ και της Άρια. Δεν είχαν την παραμικρή ιδέα.

Έκανα νόημα στον Μαξ να καθίσουνέξω απ'το αυτοκίνητο και εγώ με τον Ντεξ πήγαμε στον Ντάνιελ, τον Κοουλ τον Σαμ και την Αμάντα.

'Το ακούτε αυτο;' είπα ανήσυχος στα αγόρια. Ένας ενοχλητικός ήχος που μπορούσα να ακούσω μόνο εγώ και τα αγόρια διαπέρασε τα τύμπανα μου. 'Ναι. Χριστέ μου με τρελαίνει αυτός ο ήχος' είπε ο αδελφός μου ο Ντάνιελ. 'Κάτι πρέπει να κάνουμε κάτι. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Αν το μάθει η μητέρα σας την βάψαμε. Όχι μόνο επειδή βγήκαμε χωρίς την άδεια της αλλά και γιατί έχουμε δύο θνητούς μαζί μας τους οποίους πρέπει να προστατεύσουμε' είπε ανήσυχη η Αμάντα χτυπώντας το πόδι της ναυτικά στον δρόμο. 'Καλά τα λέει η Αμάντα. Τι θα κάνουμε;' είπε ο Σαμ. 'Πρέπει να φυγουμε όσο το δυνατον πιο γρήγορα' είπε ο Κοουλ. Το βρήκα!.
'Τι βρηκες;' είπε ο Ντάνι γρυλιζοντας απ'τον πόνο. 'Θα πάμε στο σπίτι. Εκεί θα είμαστε ασφαλής όχι μόνο εμείς αλλα και εκείνοι.' Είπα δείχνοντας τα δύο αδέρφια.
'Ωραία. Φουλ τα γκάζια και φύγαμε για το σπίτι. Παμε' είπε αποφασιστικά ο Ντάνι.

Πήγαμε στο αυτοκίνητο με τον Ντεξτ και μπήκαμε όλοι μέσα.
'Ζώνες.' είπα σοβαρά και πάτησα γκάζι. Κάποια στιγμή άκουσα την ανάσα του Ντεξ να αυξάνεται. Αυτό δεν πρέπει να είναι καλό. Τον σκουντιξα και τον ρωτησα αν ειναι ολα καλα. Οταν γυρισε διέκρινα ότι τα μάτια του είχαν πάρει αυτή την μελι απόχρωση. Προσπάθησε να ρίξει τους παλμούς του αισθητά.

Βγήκα στην εθνική οδό και το κοντέρ πήγε να σπάσει. Μπορούσα να νιώσω τον φόβο της Άρια επειδή έτρεχα σαν μανιακός.

Μετά από κάνα τέταρτο φτάσαμε στο σπίτι. Η Άρια έμεινε με ανοιχτό το στόμα στην θέα του σπιτιου. Ο Μαξ απ'την απ'την άλλη δεν έδειξε να πτοείται.
'Πάμε μέσα.' είπα καθώς προχωρούσα προς την πόρτα.
Χτύπησα δύο φορές και μας ανοιξε η Άλι. Ήταν η υπηρέτρια που είχαμε. Συστάθηκαν με την Άρια και τον Μαξ και της είπα να τους καθοδηγήσει σε δύο δωμάτια. Εγώ πήρα το Ντεξ και πήγαμε στον πίσω κήπο ανοιηα την ασπίδα και του είπα να αφεθεί και να μεταμορφωθεί.

Άρια POV
Η Άλι μου έδειξε το δωμάτιο που θα κοιμόμουν. Είχε ένα διπλό μαύρο κρεβάτι ασπρους με γκρι τοίχους και μια τζαμαρία από την οποία μπορούσες να δει τον φωτισμένο κήπο. Πάνω στο κρεβάτι υπήρχε ένα ζευγάρι ρούχα. Ήταν μια γκρι φόρμα με ένα μαύρο φούτερ. Πήγα στο σκουρόχρωμο μπάνιο και άλλαξα. Προσπαθούσα να επεξεργαστώ τι είχε γίνει. Γιατί μας κυνηφουσαν κυνηγοί και το στο καλό συνέβαινε Τέλος πάντων. Μπήκα κάτω απ'τα ζεστά σκεπάσματα και κοίταξα την ώρα στο κινητό μου. 22:00. Ξεφυσηξα βαριεστημένα. Δεν μπορούσα να πέσω τέτοια ώρα.

Σηκώθηκα απ'το κρεβάτι και πήγα προς την πόρτα. Μόλις ακούμπησα το χέρι μου στο μαύρο χερούλι της πόρτας, άνοιξε προς το μέρος μου. Εκανα ένα βήμα πίσω. Μπροστα μου εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ

Γεια σας
Αυτό το κεφάλαιο δν είναι και πολύ καλογραμμένο 😢...αλλά ελπίζω να σας άρεσε.....

Πατήστε ένα ⭐ και αφήστε και σχόλιο

Καληνύχτα 😉

New Life IWhere stories live. Discover now