Κεφάλαιο 7

1K 149 2
                                    

Στο προηγούμενο:

Ένιωθα πως αν της έδειχνα τον αληθινό μου εαυτό θα με καταλάβαινε. Αλλα δεν μπορούσα να το κάνω ακόμα.

Αριας POV

Μετά την ξενάγηση αποφασίσαμε να βγούμε έξω με τα αγόρια και κάτι αλλά παιδιά. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να πάω. Κάτι μέσα μου μου έλεγε να μείνω μακριά τους αλλά ο αδελφός μου επέμενε. Έτσι γυρίσαμε στο διαμέρισμά για να ετοιμαστούμε.

Όσο ήμουν στο δωμάτιο και έψαχνα τι να θα φορούσα, σκεφτόμουνα τον Ντεξτερ. Φαινόταν τόσο μυστήριος και τόσο στεναχωρημένος. Ήταν σαν να φοβόταν κάτι.
Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν το χρώμα των ματιών του. Κάποιες φορές φαινόντουσαν κιτρινομελι ενώ άλλες έντονο γαλάζιο. Το ξέρω πως αυτά τα δύο χρώματα δεν συμπίπτουν αλλά ήταν τόσο περίεργο....

Μετά από λίγο κατέληξα σε ένα ροζ ψηλομεσο παντελόνι, μια μαύρη μπλούζα με ένα πολύ μικρό μονοκερο πάνω αριστερά και τα μαύρα vans μου. Πήρα το κινητο μου και μια τσάντα και έβαλα μέσα το πορτοφόλι και τα κλειδιά μου.

Βγήκα απ'το δωμάτιο μου και είδα τον Μαξ και τον Ντέιβιντ να κάθονται στον καναπέ και συζητάνε. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μου σταμάτησαν και σηκώθηκαν.

'Έτοιμη;' με ρώτησε ο Μαξ και του έγνεψε θετικά. 'Ωραια. Πριν φύγουμε να σας πω πως υπάρχουν καποιοι οροι. Πρωτον δεν πρεπει να μεθύσουμε, δεύτερον δεν μπλέκουμε σε καυγάδες και τρίτον δεν πρεπει να μαθει τιποτα η μητερα μου.' μας είπε ανοίγοντας την πόρτα.

Κατεβήκαμε και πήγαμε στην είσοδο. Εκεί συναντήσαμε τον Κοουλ, τον Ντεξτερ και άλλα τρία άτομα. Τα δύο ήταν αγόρια και το ένα κορίτσι
'Να σας γνωρίσω τον Ντάνιελ, τον Σαμ και την Αμάντα.'

Ο Ντάνιελ ήταν ψηλός γεροδεμένος, με μαύρα μάτια, κάστανα μαλλιά που έπεφταν όπως-οπως πανω στο λευκο του προσωπο και χείλη για φίλημα. Ο Σαμ δεν ήταν και πολύ ψηλός , ήταν ξανθός με χρώμα ματιών ανοιχτό γαλάζιο και δεν ηταν τοσο ασπρος οπως ο Ντειβ και ο Ντάνιελ. Και τέλος η Αμάντα. Ήταν λίγο πιο ψηλή από εμένα με μαύρα μακριά μαλλια καστανα ματια και ηταν πιο σκουρόχρωμη. Σαν Λατίνα.

Αφού γνωριστήκαμε μπήκαμε σε δύο αυτοκίνητα. Εγώ με τον Μαξ, τον Ντέιβιντ και τον Ντεξτ. Σε όλη την διαδρομή μιλάγανε για τα μαθήματα και για αγώνες μπάσκετ. Εγώ είχα φορέσει τα ακουστικά μου και άκουγα μουσική με τι κεφάλι μου να ακουμπάει στο παγωμένο τζαμί του αυτοκινήτου.

Ειχα κλειστά τα μάτια μου και προσπαθούσα να αφεθώ στην μουσική όταν ο Μαξ μου έβγαλε βίαια τα ακουστικά. Γύρισα και τον είδα ταραγμένο. Το αυτοκίνητο ξαφνικά σταμάτησε.
'Τι εγινε;' είπα κάπως αναστατωμενη στον Μαξ 'Κυνηγοί αυτό έγινε' είπε ο Ντέιβιντ. Τι κυνηγοί;
Κοίταξα έξω απ'το παράθυρο και ειδα να έρχονται προς το μερος μας ο Κοουλ, ο Σαμ, η Αμάντα και ο Ντάνιελ. 'Όλοι έξω απ'το αμαξι' είπε νευριασμένος ο Ντέιβιντ.

Βγήκαμε απ'το αμαξι, ο Ντεξτερ και ο Ντέιβιντ πήγαν στους άλλους ενώ εγώ με τον Μαξ μείναμε με χιλιάδες ερωτήσεις.





New Life IМесто, где живут истории. Откройте их для себя