Κεφάλαιο 12

869 138 7
                                    

Πήγα ήσυχα προς το μέρος του και γονάτισα δίπλα του. Μπορούσα να νιώσω-λίγα εκατοστά μακρυά του- τη ζεστή που εξέπεμπε. Ακούμπησα διστακτικά το χέρι μου πάνω στο καφετί τρίχωμα του. Ήταν τόσο πυκνό και τοσο απαλο.

Ξαφνικά άνοιξε τα μέλι του μάτια και με κοίταξε. Πήρα απότομα το χέρι μου από πάνω του. Σηκώθηκε και κοίταξε γύρο του και ύστερα τον εαυτό του. Την ώρα που πήγα να σηκωθώ με ρίξε κάτω και ήρθε από πάνω μου. Τα πρόσωπα μας απείχαν μόνο μερικά εκατοστά. Γύρισα στο πλάι τρομαγμένη το πρόσωπο μου και εκείνος με έγλειψε στο μάγουλο και έφυγε από πάνω μου.
Σηκώθηκα απ'το έδαφος ξεσκονισα λίγο τα ρούχα μου και μπήκα ξανά στο σπίτι.

Έπρεπε να να μου δώσει εξηγήσεις ο Ντέιβιντ. Πήγα στο σαλόνι και βρήκα τον Σαμ να κάθεται και να παίζει βιντεογκειμσς με το Κοουλ. Τους ρώτησα που αν ήξεραν που είναι ο Ντέιβιντ και που είπαν πως είναι στο υπόγειο.
Κατέβηκα τα σκαλιά που μου είπαν και βρήκα μια μεγάλη ξύλινη πόρτα. Την άνοιξα αποφασιστικά και ξαφνικά μπροστά μου....σκοτάδι...το μόνο που φαινόταν ήταν μια μεταλλική πόρτα στα αριστερά με έναν πίνακα με γαλάζια κουμπιά.
Πηγα προς την πόρτα, προσπάθησα να την ανοίξω αλλά μάταια. Γύρισα για να φύγω αλλά έπεσα πάνω σε κάποιον..
'Είσαι καλά?' Άκουσα μια γνώριμη φωνή. 'Ντέιβιντ....Θέλω εξηγήσεις "

Ντέιβιντ  POV

Κατέβαινα τα σκαλιά για να παω στο υπόγειο που φυλαγαμε κάποια μπουκάλια με αίμα όταν μια γνωστή μυρωδιά με σταμάτησε. Ήταν της Αριας. Κατέβηκα και σιγά σιγά πήγα από πίσω της. Ήταν στην ατσαλινη πόρτα και καθοταν μπροστά της. Ξαφνικά γύρισε και ξαφνιάστηκε με την παρουσία μου.
'Είσαι καλά' ρώτησα ανήσυχος. 'Ντέιβιντ.....Θέλω εξηγήσεις' είπε αποφασιστικά. Γαμωτο το ήξερα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Τι να της πω 'Άρια στο σχολείο που έκανες μεταγραφή δεν είναι σχολείο για θνητούς αλλά για σκοτεινά όντα χθες μας κυνηγούσαν κυνηγοί για αυτο ήρθαμε σπίτι μου και ο λύκος που είδες είναι ο Ντεξτερ";. Ναι άμα της πω αυτό σίγουρα θα την τρέχουμε στα νοσοκομεία Ή θα με περάσει για θεοτρελο.
Πρέπει να της το πούμε όλοι μαζί ή δεν ξέρω. Ναι μάλλον όλοι μαζί.

"Θα σου τα εξηγήσω όλα αλλά όχι τώρα. Το βράδυ θα κάτσουν όλοι μαζί...και θα....αποκαλυφθούν....ολα"

Γεια σας

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.

Λοιπόν έλεγα να έκανα αυτό το κεφάλαιο μεγαλύτερο αλλά είχα καιρό να ανεβάσω sooo. ...

Αφηστε μου ένα σχόλιο λίγο για να μου πείτε πως σας φάνηκε και πατήστε το αστεράκι αν σας άρεσε 😉

Τα λεμε😉

New Life IWhere stories live. Discover now