Κεφάλαιο 15

870 132 30
                                    

Μετά από λίγο μπήκα στην τάξη. Ήταν άδεια. Έκατσα σε ένα θρανίο για να πάρω μια ανάσα αφού είχα λαχανιασει.

Η πορτα της ταξης ανοιξε και μέσα μπήκε μέσα ένα αγόρι γύρο στην ηλικία, με ξανθά μαλλιά και έντονα πράσινα μάτια.
"Οπ. Γεια'' "Εμ. Γεια"
Οκ. Αυτόν τον τύπο μπορώ να πω πως δν τον είχα ξαναπετυχει στο σχολείο.
"Είσαι καλά;" Είπε και με πλησίασε. "Ναι ναι μια χαρα" "Σίγουρα;" "Ναι" "Οκ. Κάτσε εσύ δεν είσαι η Άρια; Η αδελφή του Μαξ;" "Ναι. Κάνετε παρέα?" "Είμαστε στις ίδιες ομαδες."
"Τι ομάδες;" "Στην ομάδα ποδοσφαίρου και αποτι ξέρω ο αδελφός σου είναι ημιβρικολακας." "Δεν ειναι" "Τι εννοείς;" "Εννοώ πως η μεταμόρφωση του ολοκληρώθηκε για τα καλά." "Κάτσε γι'αυτό είσαι λαχανιασμενη; Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του και πήγε να σου επιτεθεί και εσύ ήρθες εδω." "Τι; Πως το ξέρεις;" " Μπορεί να διάβασα λίγο από τις σκέψεις σου." Τι ανεδεστατος
"Μην το ξανακάνεις." "Καλά. Έχεις Μουσική πρώτη ωρα?;" "Ναι." "Τότε υποθέτω πως θα είμαστε μαζί αυτή την ώρα. Σε πειράζει να κάτσω μαζί σου;" Του εγνεψα αρνητικά και του έδειξα με το χέρι μου το θρανίο στο οποίο καθόμουν συνήθως. Μετά από δύο λεπτά χτύπησε το κουδούνι και παιδιά άρχισαν να μαζεύονται στην τάξη. Πήγα και έκατσα στην θέση μου.

"Λοιπόν δεν είναι δίκαιο να ξέρεις το όνομα μου και γω να μην ξέρω το δικό σου." "Θα το μάθεις σε λίγο." Είπε και μου χαμογέλασε.

Ο καθηγητής μπήκε στην αίθουσα και έκατσε στην εδρα. Έριξε μια ματιά στην τάξη και το βλέμμα του έπεσε στον διπλανό μου..

"Δεσποινίς Μαρτ βλέπω γνωρίσατε τον πρίγκιπα Έντγκαρ." Ανοιξα διάπλατα τα μάτια μου και κοίταξα τον Πρίγκηπα; Τι έγινε μόλις?.
"Ναι γνωριστήκαμε." Είπε χαρούμενος ο Έντγκαρ και γύρισε χαμόγελο τας σε εμενα. "Δν μου είπες πως είσαι πρίγκηπας." "Πφφφ ψιλοπραγματα. Εξάλλου δεν είμαι εγώ που θα γίνω βασιλιάς." Είπε και γύρισε μπροστά του.
"Έχεις και άλλα αδέλφια;" "Ναι. Δύο μεγαλύτερα."  Οκ... Αυτό ήταν πολύ περιεργι.

Μία ώρα χωρίς να προσέχω στο μάθημα και να σκεφτούμε πιθανά σενάρια για τον Έντγκαρ πέρασε γρήγορα. Έβαλα τα πράγματα μου στην τσάντα μου.
"Λοιπόν υποθέτω πως θα τα πούμε την επόμενη ώρα. Και ελπίζω να παρακολουθείς στο επόμενο μάθημα και να μην κάνεις ταινίες μικρού μήκους στο μυολουδακι σου" Είπε ο Έντγκαρ και χαμόγελασε. "Μην ξανάσιαβασεις τις σκέψεις μου." Είπα και του έριξα ένα επιβλητικό βλέμμα.

Βγήκα απτην αίθουσα και προσπάθησα να βρω τον Μαξ η τον Ντέιβιντ. Αλλά τον μόνο που βρήκα στο γήπεδο μπάσκετ ήταν ο Ντάνιελ. Έτρεξα προς το γήπεδο και φώναξα το όνομα.α του. Μέσα σε λίγα δευτερα ήρθε κοντά μου.
"Επ τι έγινε μικρή σε βλέπω αναστατωμένη." "Άντε καλέ. Λοιπόν πρέπει να επικοινωνήσεις με τον Ντέιβιντ. Αμέσως" "Τι έγινε." "Ο αδελφός μου από ημιβρικολακας έγινε βρικόλακας. Και το πρωί δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του και παραλίγο να με δαγκώσει." "Κακό αυτό. Μισό να επικοινωνήσω."

"Ο αδελφός σου έχει συνέλθει αλλά ο Ντέιβιντ λέει πως θα ήταν καλό να μην έρχεστε σε επαφη. Είσαι ο μόνος άνθρωπος στο σχολείο και καλό θα ήταν να προσαρμοστεί πρώτα και μετά βλέπουμε."
"Μάλιστα. Αλλά δν γίνεται να μην ερχόμαστε σε επαφή αφού μένουμε στο ίδιο διαμέρισμα." "Μην ανησυχείς έχει κανονίσει με την μητέρα να αλλάξεις για λίγο καιρό συγκατοίκους." "Μάλιστα. Και πάλι ευχαριστώ." "Τα λέμε " είπε και απομακρύνθηκε καθώς χτυπησε το κουδούνι. Πφφφφ άλλη μία ώρα με τον χαζοπριγκηπακο.

Μπήκα στην αίθουσα της Χημείας και έκατσα σε έναν πάγκο δίπλα απτό παράθυρο. Ένιωσα την παρουσία κάποιου αλλά πριν γυρίσω άκουσα την σέξι και ταυτόχρονα σπαστικη φωνή του Έντγκαρ.

"Πάλι μαζί μικρη" "Μικρό να πεις αυτό που έχεις στο παντελόνι σου." Του είπα θυμωμενη.
"Βλέπω δν σε νοιάζει το αν είμαι πρίγκηπας ή όχι. Έτσι δεν είναι?"
"Δν είσαι δικός μου πρίγκιπα. Εγώ. είμαι άνθρωπος ενώ συ είσαι....." "Βρικόλακας" "Ναι οπότε δεν ασκείς καμία εξουσία πάνω μου."
Του είπα και ξαναγύρισα προς το παράθυρο.

Γεια σας
Το ξρ πως δν είναι πολύ καλό το κεφάλαιο αλλά ήθελα να ανεβάσω (λέμε τωρα
Αυτό το κεφάλαιο το αφιερώνω στην bookdragonzeta γτ μου κάνει παράπονα 😂..και στον Κας επειδή όταν έγραφα για τον Έντγκαρ μου έρχονταν στο μυαλό ο εγωκεντρικός Κας.

Λοιπόν πείτε μου πως σας φάνηκε τι κεφάλαιο

Και αν σας άρεσε πατήστε ένα αστεράκι 🌟
Τα λέμε 😎

New Life IWhere stories live. Discover now