Κεφάλαιο 21

737 126 15
                                    


Ντέιβιντ POV

Όλο το βράδυ είχα την προσοχή μου προσηλωμένη πάνω της και σκεφτόμουν

Δεν έπρεπε να την αφήσω να έρθει.

Ξύπνησε.

"Καλημέρα Πριγκήπισσα." Της είπα και την φίλησα γλυκά στα χείλη. "Μμμμ. Καλημέρα." Είπε και τεντώθηκε
"Πως κοιμήθηκες?" Την ρώτησα γλυκά. "Μαζί σου υπέροχα. Εσύ τι έκανες όλο το βράδυ."
"Σε θαύμαζα."της είπα και την ξαναφιλησα με περισσότερο πάθος. "Πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματα μου." Είπε σταματώντας το φιλί μας. "Μπορείς να το κάνειε και αργότερα αυτό." Με μια κίνηση βρέθηκα από πάνω της. Κόλλησα τα χείλια μου ξανά πάνω της και τα χέρια της άρχισαν να ταξιδεύουν πάνω στο σώμα μου. Η πνοή της έβγαινε με δυσκολία. Τα χείλια μου κατέβηκαν κάτω από το αυτί της. " Σε θέλω, πριγκίπισσα."της ψιθύρισα. Συνέχισα να κατεβαίνω . Της χάρισα δύο τρεις μικρές δαγκωνιες στον λαιμό της. Ένιωσα της φλέβες της να πάλλεται από κάτω. Δάγκωσα τα χειλι μου για να μην δαγκώσω εκείνην.

  Το χέρι μου πέρασε μέσα από την μπλούζα της πιτζάμας της και ένιωσα το καυτό της δέρμα κάτω από τα δάχτυλα μου. "Είσαι δικιά μου. Για πάντα." Τράβηξα την μπλούζα της πάνω από το κεφάλι της.  Την κοίταξα μέσα στα μάτια. Το πρόσωπο της είχε γίνει κατακοκκινο. "Ντέιβ... συγγνώμη αλλά... νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμη." Κάθισα δίπλα της και διεσθανθηκα ότι ένιωθε λίγο ...άβολα.
"Φυσικά και δεν είσαι." Είπα και σηκώθηκα από το κρεβάτι. Βρήκα ένα μαύρο φούτερ και το έβαλα.
"Δεν εχεις θυμώσει έτσι;" Με ρώτησε ένα έβαζε την μπλούζα.  "Πως θα μπορούσα να θυμώσω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα." Είπα και πήγα κοντά της. Φυσικά και δεν είχα θυμώσει.

"Ωραια. Πρέπει να πάω να ετοιμάσω τα πράγματα μου. Αν θες ελα." Μου είπε και μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε απτό δωμάτιο.
Την ακολούθησα.

Έβγαλε την βαλίτσα της από την ντουλάπα και άρχισε να την γεμίζει με ρούχα.

"Πόσες μέρες θα καθήσεις?" Την ρώτησα και πήγα κοντά της.
"Εμ λέω να κάτσω μέχρι την Τετάρτη. Και μετά να έρθω και να λιώσω στα άνιμε." Είπε γελωντα.

Πρέπει να την ρώτησα τώρα.

"Να σκεφτόμουν όταν γυρίσεις να πηγαίναμε στο παλάτι για λίγο και μετά κανένα ταξίδι. Τι λες?" Την ρώτησα και ενακα παππυ αις.
"Στο παλάτι? Είσαι σίγουρος;" "Ναι. Θα είναι και ο Ντάνιελ και ο Έντγκαρ" "Οπα. Δηλαδή ο Έντγκαρ είναι αδελφός σου?" "Ναι." Είπα απλά. "Και μου τα λες τώρα.;;;"  "Δεν θεώρησα ότι είναι σημαντικό." "Μάλιστα. Λοιπόν είναι σίγουρα οκ?" "Ναι αφού μου το είπε ο πατέρας μου να πάμε." "Ωραια τότε."

Γεια σας

Λοιπόν καταρχάς να ευχαριστήσω την bookdragonzeta που έγραψε (υπό πίεση 😂) από το "Σε θαύμαζα." έως "Κάθισα δίπλα της και διεσθανθηκα ότι ένιωθε λίγο ...άβολα."

Μετά εγώ λίγο το χάλασα αλλα υγεία.😂

Πείτε μου γνώμες και πείτε μου τι λέτε να γίνει στο επόμενο κεφάλαιο.
Και αν σας άρεσε πατήστε το αστεράκι και τα λέμε την επόμενη φορά 😉

Φιλιά 😘

New Life IWhere stories live. Discover now