#1. Mutarea

12.2K 423 15
                                    

Ella POV

Hei bună eu sunt Ella, am 16 ani și azi viața mea se va schimba. A mai rămas o săptămână până la inceperea școlii însa eu nu voi fi acolo. Parinții mei au decis să ne mutăm pentru că tata și-a găsit o slujbă in alt oraș și trebuie să plecăm cu el. Azi e ziua în care îi voi vedea ultima dată pe prietenii mei de care apropo o sa îmi fie foarte dor.

-Mamă, tată, eu am plecat să îmi iau rămas bun de la colegi și prieteni...

-Bine, dragă, dar să te întorci repede pentru ca intr-o ora v-om pleca.

Of cât de tare m-am săturat ca toti sa imi dirijeze viața dar ce să fac....

                           .   .   .

Întîlnirea cu prietenii a fost destul de jalnică luând in considerare că toți erau bosumflați si triști de plecarea mea, însa eu eram mai devastatã decât toți.

După patru ore de mers in continuu cu mașina, am ajuns in sfârșit la noua mea casă. Nici nu am intrat in ea si deja o urăsc. Am scos toate bagajele din mașină și așteptam sa vină camionul in care erau restul lucrurilor noastre.... Am intrat in casă și am inceput să decidem care cameră și cui îi aparține, mda și eu am făcut rost exact de camera pe care o vroiam de la bun început.

Am luat cutiile pe care scria ,,Ella'' și le-am dus in camera mea. Nu am mai stat să despachetez pentru că era târziu deja si nu aveam chef decât să dorm însa măcar de aș ști in care cutie se află albiturile.

EllaWhere stories live. Discover now