#43. ...

1.7K 101 0
                                    

Criss POV

Deodata se aude usa de la intrare. Fug sa vad daca e ea. Ce am vazut ma lasat cu gura cascata. Era Max care o tine pe micuta mea in brate. A tipat tare

-Trezestel repede pe Adam si zi-i sa porneasca masina!!! tipa el disperat

Nu am asteptat sa mai zica o data. L-am ajutat pe Max sa o urce pe Ella in masina si am plecat la spital.Ella avea cateva taieturi destul de urite pe maini si pe picioare si ce ma nelinistea mai tare e faptul ca era inconstienta.  Cand am ajuns la spital si doctorii ne-au vazut fugind cu ea in brate s-au speriat destul de mult asa ca au luat-o intro sala si credeam ca nu o sa mai iasa de acolo. Dupa o ora a iesit unul din ei si s-a apropat de mine si de Max. 

-Fata va fi bine, se pornisera niste hemoragii dar le-am oprit. O sa mai doarma ceva vreme pentru ca primise niste medicamente destul de puternice.

-Ba chiar as zice eu ca prea puternica pentru ea. zice alt doctor iesind din sala si scotindu-si manusile.

-Fata va dormi destul de mult timp din cauza acelui medicament si din cauza anesteziei pe care am folosito noi. zice celalalt doctor.

-Pentru ce anestezie? intreb eu ridicandu-ma in picioare.

-Ei bine cum ati fi vrut voi sa ii ingrijim ranile si sa ii oprim hemoragiile doar cu speranta ca poate nu se va trezi. zice unul din ei privindu-ma in ochi

-Bine, am inteles. spune Max punandu-si mana pe umarul meu.

-Puteti sa veniti maine dimineata sa o vizitati. zice celalalt doctor

Adam si Max m-au tarat afara si am plecat acasa. Darla era in bucatarie, de ce nu dormea? E ora trei noapte. 

-Baieti pe unde-mi umblati? Si mai important, de ce Ella nu-i cu voi? zice ea pe un ton autoritar

-Pai vei tu, noi acum venim de la... spital. zice Max cu jumatate de glas

-Ceee? Nu-mi ziceti ca s-a intimplat ceva cu Ella. spuse ea infricosata

-Pai nu e ceva foarte grav, cateva rani si un somn mai lung. zice Adam incercand sa remedieze situatia

-Cat de lung somn? intreaba Darla

-De cateva ore. ii raspund eu incet

Am plecat la mine in camera impreuna cu baietii dupa ce am dus-o pe Darla sa se culce.

-Max, nu vrei sa imi zici si mie ce mama naibii ai facut cu Ella de e asa? intreaba Adam inchizind usa

-Asta as vrea sa stiu si eu. spun mormain incet

-Pai am vazut ca iesise din casa si am vrut sa ma asigur ca nu pateste nimic. Am vazut ca se indrepta spre padure asa ca am urmato fara ca ea sa ma vada. Vroiam sa vad unde pleaca. Deodata cineva a luat-o in intuneric si nu am mai vazut-o. Am mers dupa omul care o ducea in brate si mi-am dat seama ca o adormise pentru ca era foarte calma. Am mers vreo jumatate de ora pe jos pana cand am dat de o cabana mica undeva in padure... omul acela a dus-o pe Ella inauntru. Ma uitam pe geam. Am auzit cum Ella se trezise si incepuse a striga dupa ajutor. De dupa un perete iesise acel om cu un servetel in mina. S-a apropiat de Ella si a scos din servetel o lama mica. Nu stiu ce ii zicea dar la fiecare tipat de al ei el ii facea o taietura sau pe picior sau pe mana... Dupa ce a vazut ca Ella tipa fara oprire si plangea, a luat o basmaluta si a imbibato cu o substanta dintr-o sticluta neagra si i-a legat-o la gura. Era foarte bine imbibata cu acea chestie asa ca e foarte posibil ca Ella sa fi inghitit cateva picaturi. Omul a plecat nervos vorbind la telefon, atunci m-am furisat eu. Am eliberat-o pe Ella, am luat-o in brate si am fugit in padure. I-am zmult basmaluta de la gura dar Ella era deja inconstienta. Si deja cand am adus-o acasa stiti ce s-a intimplat.

-Am intes, zic eu putin nervos

-Bine baieti, hai sa ne culcam, vom vedea maine deja cum se simte Ella. Ai sa vezi Criss, totul va fi bine. spuse Adam

Am dat din cap in semn afirmativ si baietii au plecat. Am adormit...

EllaNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ