#19. Cadoul de ziua mea

2.7K 169 5
                                    

A venit si ziua asta... ziua mea. Mama a crezut ca imi voi schimba planurile si voi invita mai multi prieteni dar nu s-a asteptat sa nu o fac...Asa ca chiar ea a mai invitat vreo 20 de copii de la mine din clasa. La inceput nu mi-a placut ideea dar pe parcurs am fost de acord. Mi-am luat aceeasi rochie in care fusesem imbracata la petrecerea aia cand ramasem blocati in scoala. Am coborat jos la multime si ma nvirteam printre toti copii de acolo in cautarea maimutoilor mei... Iata i-am gasit si pe ei, erau foarte zambareti dar chiar nu stiu de ce... M-au ajutat sa ma inveselesc si au facut ca seara mea sa treaca mai repede... Dupa ce s-a terminat petrecerea mama a primit un telefon de la o persoana care avea nevoie urgenta de ea asa ca a plecat zicandu-mi ca maimutoii vor dormi la mine.... Eram foarte bucuroasa.

Dupa ce am facut curatenie Darla a plecat in bucatarie pentru ca o sunase cineva. S-a intors inapoi in sufragerie si a zis ca in curand va ajunge si cadoul lor pentru mine...

Cum adica va ajunge? Ce e atat de mare ca il aduc cu masina? sau poate l-or fi comandat de pe net... Nu stiu si daca sincer nici nu imi pasa...

Pe la ora unu noaptea a batut cineva la usa... noi eram inca treji, in sufragerie privind comedii...

-Cine deschide?

-Sa se duca Ella, zise Max facandu-i lui Criss cu ochiul.

-Ok ciudatilor, ma duc eu sa deschid usa daca voi sunteti atat de puturosi... zic eu bufnind in ras.

Plec spre usa s-o deschid in timp ce imi aduc aminte... stai putin, e ora 1 noapte, cine-n mama naibii poate fi la ora asta... Deschid usa si colo era chiar el... Era chiar Adam. Avea un buchet mare de flori ca si acelea din poienita de la vila. I-am sarit in brate si el m-a strans foarte tare in brate. Imcepusem sa plang de emotii... Eram atat de fericita ca e teafar... si ca nu ma uitat.

Adam POV

Abia astept s-o vad mai repede, sa ii vad din nou zambetul ei dulce care imi facea zilele mai bune... Vorbesc de cateva saptamani cu Max si imi planuiesc venirea, dar l-am rugat sa nu ii zica Ellei ca vin, vreau sa fie surpriza.

Sunt in fata usii ei, am atatea emotii. Am batut la usa in asteptare ca cineva s-o deschida si cand mi-am pierdut toate sperantele am vrut sa plec dar exact in acel moment s-a deschis usa si am vazut acei ochi... acei ochi mari, plini de o stralucire copilaroasa care e totodata atat de matura... sunt nebun dupa ea.

Ella POV

M-am aruncat in bratele lui si el ma sarutat usor pe frunte zicandu-mi

-Cat de tare ma bucur ca te vad in sfirsit si ca esti bine...

Nu am reusit sa ii mai zic ceva ca ma sarutat. Mda, a fost primul meu sarut. A fost plin de emotii... Nu credeam nici o data ca va fi asa, credeam ca e ceva care e deloc semnificativ. M-a strans foarte tare la piept si ma tinea cu ambele maine de parca se temea sa nu fug undeva.

Darla POV

- Copii nu credeti ca ar trebui sa vedem ce se intimpla? intreb eu...

-Noooo... lasa-i in pace. Abia s-au vazut

-Ok... sper ca totu-i bine... zic eu vrind sa par indiferenta...

Ella POV

- Ei bine cred ca acum ar fi momentul sa plec... zise Adam privindu-ma in ochi cu blandete

-Nu, te rog, nu pleca... Ramai aici, sunt si Darla, Criss si Max.

-Ei daca zici tu , Ella... a zis el si ma luat din nou in brate...

Am plecat repede la maimutoii mei urmata de Adam...

-Uitativa pe cine am gasit.... zic eu aproape sarind in sus...

-Mh, zic toti indiferenti fara sa priveasca spre noi.

Adam ma privit si a zambit draceste...

-Voi stiati? ii intreb eu putin mirata

-Normal ca stiam Ella... Adam il sunase pe Max peste cateva zile dupa incident si i-a zis ca-i bine dar nu stia cand o sa se intoarca asa ca l-a rugat sa tina totul secret... zise Criss uitandu-se la mine din cand in cand.

- Ei nu-mi pasa, tot ce imi pasa acum e ca Adam e bine si ca e alaturi de mine...

EllaWhere stories live. Discover now