#16. Adam

2.9K 175 7
                                    

Il caut pe Adam deja de doua zile.... Nu stiu unde poate sa fie, dar as vrea foarte mult sa stiu. Nu conteaza ca vrut sa ma dea pe mana unui maniac, ce conteaza e ca a riscat pentru mine si asta ma face sa il iubesc mai mult. Cineva ma intrerupt din cugetul meu...

-Hai printeso ca intirzii la scoala, zice mama

-Bine bine, acum plec...

Pe drum m-am intilnit cu Criss care era destul de ingrijorat ca nu am mai venit la lectii si nici ieri la scoala.

-Hei Ella, cat ma bucur sa te vad... Credeam ca ai patit ceva rau. Am aflat despre ce ti s-a intimplat. Eu am stiut ca ceva e in neregula cu Adam acesta dar nu am crezut ca e atat de sarit de pe fix in cat sa isi riste viata pentru o fata pe care nici nu o cunoaste atat de bine... Respect, dar in afara de partea cand a acceptat pentru ca inca nu se indragostise... Ce faceai tu daca pana la urma aveai sa nu ii placi?

-Criss, te rog, hai sa uitam de ce s-a intimplat si sa trecem peste. Ce e mai imporant acum este sa il gasim pe Adam si sa fie teafar.

-Mda, sper si eu, zise Max apropiindu-se de noi cu o fata trista.

-Copii , hai sa intram in clasa si sa fim mai pozitivi, zic eu abtinandu-ma sa nu plang...

Criss ma luat in brate si ma strins la piept. Imi face bine imbratisare asta... simt cum imi revin si cum lacrimile se trag la loc.

Dupa ce am terminat lectiile am plecat acasa. Eram trista, normal, cum alt fel sa fiu daca stiu ca baiatul pe care il iubesc si-a riscat viata pentru mine dupa care a disparut misterios si nu stiu nimic despre el si asta ma scoate din minti. 

Am intrat la mine in camera si m-am trantit pe pat gandindu-ma doar la cuvintele lui Max...,,Adam s-a indragostit de tine''. Gandul ca acum Adam ar putea sa nu mai fie in viata imi dadea tarcoale din ce in ce mai des facandu-ma sa fiu mai disperata. Brusc aud cum vine un mesaj pe telefon... il deschid si vad ca mi-a scris... anonim? 

,,Hei buna micuta mea, ce faci? e totul bine la tine?''

Ceee? Micuta lui? Micuta cui, mai bine zis...

,, Dar cine esti de te ingrijorezi asa de mine?''

,,Asta nu conteaza, conteaza doar ca eu te iubesc foarte mult si vreau mai repede sa te vad.''

,,Pai dai drumul, vino sa ma vezi daca insisti ca asa tare ma iubesti'' am zis eu foarte curioasa. Chiar nu imi dau seama cine poate fi...

,,Vezi tu, eu nu pot acum sa vin, dar iti promit ca de cum voi putea, voi veni sa te vad''

Doamne ce ingamfat... mai insista ca ma iubeste asa tare dar nu are curaj sa-si zica nici macar numele... Ei bine, chiar ma roade curiozitatea sa aflu cine poate fi acest anonim...

EllaWhere stories live. Discover now