#36. Peste doua saptamani

2K 120 2
                                    

Criss POV

Sunt in camera mea. Invat la engleza... de fapt asta s-ar presupune ca fac dar toti stim de fapt ce faceam... Ma gandeam la Ella, normal...la ce alt ceva ma mai pot gandi la ora 10 seara? Ce noroc are Max ca e curajos si a putut sa ii zica Darlei in fata ca o place si de acolo s-a inceput totul intre ei... Acum sunt impreuna si chiar par fericiti. Ce n-as da sa am si eu curajul de ai zice Ellei ce simt dar ma tem ca o sa o pierd. Oricum o fi, am sa ii zic. Plec in fata camerei ei si bat la usa. S-a auzit un ,,intra'' si am deschis usa vazand-o pe Ella. De odata genunchii mi s-au muiat si nu stiam ce sa ii zic... Ce crezi ca o sa faci fraiere? Ai sa te duci la ea si ce o sa ii zici? Ella eu te iubesc? No no no. Hai mai inchide-ti gura constiinta proasta si lasa-ma in pace odata. 

-Hei Criss, intra, de ce stai acolo nemiscat? imi zice ea si eu intru

Imi facuse loc langa ea pe pat si eu m-am asezat incet. Eram putin nervos pentru ca nu realizam in ce am de gand sa ma bag singur

-Pai Ella trebuie sa iti zic ceva dar te rog un singur lucru

-Ce e Criss? ma intreaba ea

-Te rog doar sa ma lasi sa vorbesc pana la urma si sa nu ma intrerupi. ok?

-Desigur, acum spune, ce ai patit? 

Cu adevarat isi facea griji... Doamne nu pot sa o pierd asa de repede...

-Nu mai conteaza... zic eu intorcandu-ma si vrand sa ies din camera ei.

-Criss ramai. zise ea incercand sa para autoritara... Zi-mi ce ai vrut sa zici. Iti promit ca nu te intrerup si ca o sa te ascult pana la urma. Si nu ma poti minti ca nu ai nimic pntru ca ti se citeste in ochi disperarea.

-Bine... spun eu inspirand adanc. In ziua in care ai venit prima data la scoala noastra am stiut ca o sa ne imprietenim... dupa un timp tie incepuse sa iti placa de Adam, atunci nu prea imi pasa... Cand am aflat ca si lui Adam ii place de tine am devenit chiar gelos si dupa ce am vazut ce a avut de gand sa iti faca eram furios pe el insa bucuros ca a disparut. De ziua ta cand a venit inapoi si te-a sarutat eu fierbeam de gelozie... si cand stiam ca sunteti impreuna eram atat de trist. Ma simteam vinovat ca el ti-a oferit primul sarut... Ella, cand te vad plangand mi se rupe sufletul. In acea zi cand te-ai intors inapoi aici mi-am promis ca o sa te protejez si nu o sa permit sa iti mai curga lacrimi decat de bucurie. Asta e Ella, m-am indragostit de tine si nu vreau sa te pierd... Nici nu stiu de ce iti zic toate astea din moment ce stiu sigur ca tu nu simti nimic pentru mine dar am simtit nevoia sa ti-o spun. Acum stiu ca te voi pierde dar trebuia sa afli o data si o data ce se intimpla cu mine. am zis toate astea apoi am tacut

Am inteles deja ce se intimpla... se distanteaza de mine. Nu trebuia sa fac prostia asta atat de mare si sa risc prietenia mea cu Ella. De ce sunt atat de prost? Ella s-a apropiat de mine si s-a cuibarit la pieptul meu... a soptit doua cuvinte si a adormit... a zis doar ,,si eu te iubesc Criss''. Nu stiu ce sa fac... sangele imi fierbe in vene si inima bate de parca e nebuna. Oare am auzit ce cred eu ca am auzit? Oare mi-a zis ca si ea ma iubeste? Micuta mea ma iubeste? O doamne nu imi vine sa cred, chiar asta a zis.

Am strans-o pe Ella in brate ca pe cea mai de pret comoara din lume si o priveam... incet incet mi s-au inchis ochii si am adormit.

EllaWhere stories live. Discover now