#4. Prima zi de scoala

6.8K 314 14
                                    

M-am trezit devreme și am plecat să fac un duș rece. M-am îmbrăcat repede, am mâncat clatitele cu ciocolată și am plecat la școală.

Pe drum spre școala am auzit pe cineva strigându-mă și am văzut-o pe Darla în spatele meu.

-Hei Ella, unde pleci? mă intreabă Darla cu o față foarte confuză.

-Salut, la școală plec, unde în altă parte...

-Păi ai noroc că am dat peste tine că aveai să ajungi la școală săptămâna viitoare, spune ea zâmbind. Ai luat-o pe drumul greșit.

- O doamne.... ce bine că mi-ai zis, doar asta mai lipsea, să nu vin în prima zi de școală.

Odată ajunse la școala, Darla a plecat la clasa ei lasându-mă pe mine să umblu pe coridoare în căutarea clasei mele.

-Doaaaaamne ce mare e școala asta, nu o să găsesc clasa nici pân' la anu, bolborosesc eu pe sub nas auzind apoi un glas în spatele meu

-Ai să te obișnuiești, zice o profesoară înaltă apropiindu-se de mine cu un zâmbet larg.

În mai puțin de un minut ma condus la clasa mea... Mda, am aflat că ea îmi este dirigintă. Am intrat in clasă și toți copiii s-au ridicat în picioare ca să o întîmpine pe profesoară. A intrat și profesoara din urma mea și a închis ușa începând să vorbească...

-Bună dimineața elevi, mă bucur să vă văd în ziua asta pe toți atât de frumoși și de binedispuși... bla bla bla, au mai urmat câteva anunțuri dupa care.... Ea este Elina, e noua voastră colegă de clasă, sper că vă veți împrieteni cu ea și o veți face să se simtă ca acasă.

Toți copiii au dat afirmativ din cap după care am plecat să mă așez in singura bancă liberă. Diriginta, doamna Defni, ne-a rugat să scoatem câte o foaie ca să scrim lista de cărți suplimentare pe care va trebui să le cumpărăm singuri. Am deschis geanta și la fel ca in totdeauna trebuia să uit eu ceva acasă... de data asta a fost penarul. Am rugat-o pe colega din față să îmi dea un creion și când s-a întors am cunoscut-o deodată, era Darla.... Hei nu știam că va fi intr-o clasă cu mine, eram nespus de bucuroasă să aflu asta.

Am astazi doar trei lecții și toate cu diriginta... 

Am terminat lecțiile pe azi... Cu toate că am avut doar trei lecții deja vreau acasă pentru că nu sunt obișnuită cu școala nouă și până când o cunosc doar pe Darla... Mâine sper că va fi o zi mai interesantă. Vreau să mă culc însă nu pot..

Mă gândesc la ziua de azi... Mă gândesc la Darla cum se râdea de mine când îi ziceam că nu m-am îndrăgostit nici o dată de nimeni . Așa sunt eu, încă nu m-am maturizat destul ca să am nevoie de dragoste... 

EllaWhere stories live. Discover now