#6... El

5.5K 259 16
                                    


Eram la școală. Era o zi simplă ca ori și care alta. Mergeam pe coridor când am văzut cum un baiat mi-a zâmbit. Nu îl cunosc, și de ce oare mi-o fi zâmbit anume mie?... Dar oricum a fost straniu. Nimeni nu mi-a mai zâmbit până acum, mai ales un băiat atât de drăguț. Ella serios, ție nu ți-a plăcut niciodată de nimeni, mai știi?... Procesez in minte ce s-a întâmplat și nu puteam să mă împac cu ideea că mi-a plăcut zâmbetul lui care la urma urmei poate nici nu mie mi-a fost destinat...

-Hei, planeta către Ella , ești acolo? Zice Criss urmat de niște chicoteli din partea Darlei

-Ce? Ce s-a întîmplat? Zic confuză și speriată să nu cumva să fi gândit în glas toate chestiile alea...

-Păi, am întrebat dacă vrei să mergem la o ciocolată caldă și tu nici măcar nu ai auzit ce am zis... Parcă erai absentă... Spuse Criss înca rânjind.

- Ce e? La ce te gândeai? Cumva la un băiat? Spuse Darla cu un zâmbet larg.

- Ce? Nuuu! De unde ți-a venit să mă întrebi?... Obrajii mi se facuseră roșii, pe lângă mine racii sunt albi...

Ei bine am plecat noi la cafenea și am comandat ciocolata caldă promisă de Criss. După asta am plecat acasă. Am vrut să îmi fac lecțiile dar eram prea obosită și am adormit deodată. Dimineața mama și tata m-au găsit dormind pe birou și m-au trezit ca să iau micul dejun... Dacă tot eram în weekend am hotărât să mă culc în pat și să mai dorm... Dar odată ce ma-u trezit, trează rămân... Gândul meu era doar la zâmbetul lui, oare chiar a fost pentru mine?... Ei bine nu am de unde să știu.

EllaWhere stories live. Discover now