#70. In avion

1.3K 78 2
                                    

Criss POV

Nu pot sa cred ca am ajuns deja la aeroport. De fapt ceea ce nu pot sa cred e ca am lasat-o pe Ella plangand si am plecat. Sper ca Max si Adam v-or avea grija de ea. Nu vreau ca ea sa sufere si mai ales nu din cauza mea.

Stau pe scaun si astept sa decoleze avionul. Un sunet mi-a stricat linistea. Era un mesaj de la ... Max. Mai exact era o poza.

,,Hei frate sa nu iti faci griji... Ella va fi bine☺

 Ella va fi bine☺

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Max"

In poza asta nu prea se vede ca Ella ar fi bine ...

,, Mersi Max ca ai grija de ea... S-a mai oprit din plans?
Criss"

,,Ei ce sa zic... Putin
Max"

Max POV

Cand am ajuns acasa am plecat direct in camera Ellei. Am batut la usa si spre surprinderea mea a deschis. Nu era foarte rosie pe fata dar se vedea oricum ca a plans. Am luat-o de mana si am plecat la oglinda din baie si am facut poza aia pe care i-am trimis-o lui Criss. La inceput nu a fost de acord sa faca vreo poza dar pana la urma s-a dat batuta.

Of doamne cat de prost poate fi Criss? Cum sa lese o fata asa ca Ella singura? Pe Ella multi din scoala o vor cu toate ca nu e o fufa de aia in fusta scurta si cu 6 kile de machiaj pe fata. Tocmai de aia o vor, ca-i naturala. Sa fiu sincer e frumoasa, Criss e un prost daca o va parasi.

Ei bine acum poate ar trebui sa o inveselesc putin. Am sa aduc cateva din filmele ei preferate.

Ella POV

Il astept pe Max sa vina. Ma bucur ca ma ajuta sa trec peste momentele astea grele. Nici macar nu stiu de ce o face dar oricum ma bucur...

------------------------------------------------
Hei, ce parerei aveti despre poveste? Imi pare rau ca postez cam rar si ca povestea a luat o intorsatura cam plictisitoare.... Nici macar eu nu stiu unde se indreapta... Dati comm cu pareri.

EllaDär berättelser lever. Upptäck nu