#41. Al patrulea mesaj

1.6K 105 7
                                    

Criss POV

Sunt in camera mea... ma gandesc ce sa fac? sa despachetez sau e prea tarziu? mda, era ora 1 noaptea, cred ca e prea tarziu. Ma bag in pat. Deodata aud un tipet. Ies in coridor si mi-am dat seama ca venea din camera Ellei. Fug in graba in camera ei.

Acolo o vad pe micuta mea care avea o piatra in mana , geamul era spart iar pe fruntea ei se prelingeau cateva picaturi de sange. 

-Ella esti bine? strig eu fugind repede spre ea

-Nici nu stiu... ma doare capul ingrozitor de tare. zice ea uitandu-se la mine.

Am luat piatra de care era atasat un biletel.

,, Ce faci dulceata? Am vazut ca nu ai venit azi in parc... Nu ma face sa ma enervez pentru ca nu stii de ce sunt in stare. Maine sa vii, si sa fii singura. O sa te astept la ora 12.''

-Cine mama naibii are chef de glume la ora asta... intreaba ea printre lacrimi

-Pai micuto, ma tem ca astea nu-s glume... zic eu cat de serios posibil si o iau in brate.

I-am dezinfectat rana facuta de piatra aia... Nu era mare dar stiu sigur ca a durut-o destul de tare. Cine ar vrea sa ii faca rau Ellei si de ce? De fapt teoretic stiam cine era... era acelasi om care l-a pus pe Adam sa o rapeasca dar de unde avea el sa stie in ce parte e camera Ellei si mai straniu, de unde stia ca ne-am mutat? Oare ne urmareste? Omul ala nu era in inchisoare? ... Aveam atatea intrebari la care nu-mi gaseam raspuns... De ce o face? Ce vrea de la Ella? Cine e?

Am luat-o pe Ella la mine in camera ca sa nu se mai intimple vreun incident. Nu as permite ca ea sa pateasca ceva. E destul de speriata... si eu as fi daca mi-ar sari o piatra pe geam direct in cap la ora unu noaptea. 

Dimineata am chemat un mester care a inlocuit geamul spart cu unul nou. Am hotarat ca Ella ziua va sta in camera ei dar noaptea va dormi cu Darla pana vom pune niste gratii la geamuri ca sa nu le mai sparga nimeni.

Este aproape ora 12 si eu cu Adam si cu Max ne pregateam sa plecam cu Ella in parc ca sa ne intilnim cu nebunul acela care deja incepea sa ma scoata din sarite. Ei bine suntem in parc. Nu e nimeni aici ce darcu'... 

Am plecat acasa si eram cu totii destul de nervosi, inafara de micuta mea care s-ar putea zice ca era speriata... In mesaj scria ca trebuie sa vina singura si ea a venit cu noi... Vreau sa se lamureasca lucrurile mai repede...


EllaWhere stories live. Discover now