#40. Mutarea

1.8K 102 0
                                    

Ella POV

Astazi trebuie sa ne mutam. Acum imi fac bagajele...ma streseaza ideea ca voi locui cu Adam in aceeasi casa dar ma linisteste faptul ca Adam face asta doar pentru a ma proteja. Cineva bate la usa, era..... Max.

-Ella ai terminat de facut bagajele? intreaba  Max intrand la mine in camera

-Mda, sunt aproape gata... de ce, deja plecam? 

-Da, Adam vine peste 5 minute sa ne ia... va aduce inca un prieten cu camionul unde vom incarca toate bagajele si mobilierul si vom pleca... lucrurile mele deja sunt acolo.

-Ok, imi aduc si eu lucrurile jos si vin.

-Ce? Crezi ca o sa le poti duce pe toate de una singura? ma intreaba Max razand sarcastic...

-Pai, nu prea stiu dar... nu am reusit sa termin ca Max luase deja doua genti si iesi din camera.

Bine, acum lucrurile mele, ale Darlei si ale lui Criss sunt in camion si noi suntem in masina cu Adam. In 25 minute am ajuns in fata unui apartament mare si Adam l-a descuiat. A durat o ora pana am coborat toate lucrurile din camion si din masina si le-am adus aici.

Lucrurile mele erau inca neatinse, abia le-am adus in camera... este ora sapte seara deci am timp sa incep a despacheta. 

                                                    .    .    .

Am reusit sa imi aranjez camera cum era la inceput. Sunt foarte obosita... azi nu am prea vorbit tare mult cu Criss pentru ca nu am avut timp... fiecare a avut de impachetat apoi de despachetat o gramada de lucruri si eram cu totii obositi... De fapt nu stiu sigur daca copiii si-au aranjat camerele sau macar daca s-au atins de cutii si de henti dar stiu ca la mine toata treaba era terminata deja. E ora 1 noaptea si ar cam trebui sa ma culc...

EllaWhere stories live. Discover now