#74. Petrecerea

1.2K 82 8
                                    

Ella POV

E vineri. Am terminat lectiile si il asteptem pe Adam ca sa plecam acasa.

Vreau sa ma odihnesc putin si pe la vreo cinci o sa incep sa ma pregatesc.

Max POV

Vreau sa vad ce face Ella. Deschid usa si.... Awwww ce dragut doarme. Nu vreau sa o trezesc asa ca plec. Cred ca am sa ma duc pe la Adam sa vad ce face.

Si maimutoiu' ăsta doarme... Ce mama naibii i-a apucat somnul? Poate ca se pregatesc moral de petrecere... Ma rog, somnul de frumusete nu strica.

Ella POV

A sunat desteptatorul. Asta inseamna ca trebuie sa ma pregatesc. Plec mai intii sa fac un dus racoros. Picaturile calde curg pe tot corpul meu si ma alinta usor. Dupa vreo 10 minute bune am iesit din dus si m-am acoperit cu un prosop. M-am asezat din nou la masa de machiaj pe care o folosesc o data in an si incep sa rascolesc prin sertar. Mi-am facut un machiaj fin cu culori naturale. La sfarsit mi-am facut doua sageti cu eyeliner-ul si-i gata machiajul.

Acum trebuie sa imi iau rochia... Arata cam asa:

Nu stiu de ce dar chiar imi place rochia asta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu stiu de ce dar chiar imi place rochia asta.

Max POV

Am intrat sa vad daca e gata si dupa cate se vede era. Criss are dreptate, ii sta bine in rochie. Mai ales in rochia asta. E minunata... Hoooo, stai usor , tu o ai pe Darla boule! Hai mai taci constiinta imbecila, nu am zis ca mi-ar placea de Ella, doar ca ii sta bine in rochie...

Imi pare rau ca in ultimul timp m-am cam indepartat de Darla dar ce sa fac daca ma plictisesc. Darla nu e ca Ella. Ella e mai pozitiva, e amuzanta, draguta, dulce, si cel mai important e iubitoare si iarta. Criss e un norocos ca o are. Chiar ma bucur pentru el dar in modul acesta o va pierde.

Ella POV

Trebuie sa plecam. Baietii ma asteapta in masina.

Am ajuns la scoala. E ora sase jumatate. Sala e aranjata frumos. Am plecat ca de obicei direct pe un scaun ca sa nu trebuiasca sa ma fac de rusine...

Pe la ora noua m-am plictisit destul de tare si am decis ca o sa plec acasa.

-Daca vrei pot sa vin cu tine... Se ofera Adam

-Nu mersi, ramai sa te distrezi mai departe

Am iesit din scoala si am lut-o printre case. La un colt m-au prins doi tipi.

-Hei pisi, ce faci? Ma intreaba unul din ei

-Ce zici frate, e buna fata nu? Zice celalalt...

-Va rog nu, nu trebuie. Zic eu cand ii vad ca se apropie. Nu, va rog, lasati-ma!

S-au apropiat de mine si au inceput sa ma pipaie. Am incercat sa ripostez dar erau prea puternici. Ma tin atat de strans de maini ca simt cum imi amurt deja...

-Lasa fata! Aud un glas foarte cunoscut.

Am fugit si i-am sarit direct in brate.......

-Criss!!!! Te-ai intors!

EllaWhere stories live. Discover now