#24. Eleva noua sau eleva veche?

2.1K 150 7
                                    

Darla Pov

Suntem la scoala si din moment in moment trebuie sa vina diriginta cu eleva care va veni la noi in clasa... Nu doresc o alta colega.

A intrat diriginta cu.... Stai ce? Cu Ella?

-Ella!!!! Striga Criss fugind in fata clasei si luand-o in brate.

Toti copiii au ramas muti dupa gestul lui Criss. Dar cel mai important e ce cauta Ella aici? Inima imi bate atat de tare si sunt atat de bucuroasa ca a venit inapoi. Credeam ca nu o s-o mai vad vreodata dar s-a intors.

Lectiile au trecut si noi ne-am intilnit cu totii dupa scoala. Ella vine spre noi si ne imbratiseaza. Venise impreuna cu Criss. Cred ca au avut ultima lectie impreuna...

Ella POV 

Doamne sa le fi vazut fetele cand am intrat in clasa. Ma uimit reactia lui Criss, a sarit din banca si ma luat in brate. Imi era atat de dor de ei , de prietenii mei, de maimutoii mei. Poate vi se pare cam straniu de ce sunt aici, doar plecasem pe cativa ani si iata acum sunt aici... Ei bine totul a fost asa:

Ajunsem la casa noua si eu eram foarte trista. Imi dusesem cutiile in camera si m-am culcat deodata. A doua zi de dimineata nu stiam de ce dar nu aveam chiar de loc pofta sa mananc sau macar chef sa vorbesc cu cineva. Parintii mei erau ingrijorati pentru ca nu mai facusem niciodata asa dar credeau ca imi va trece. Mai trecuse o saptamana si am primit un telefon de la Adam. Atunci s-a despartit de mine. Eram si mai trista. Nu mancam aproape deloc si incepusem sa nu vorbesc cu nimeni nici de acasa si nici de la scoala, cu exceptia datilor cand trebuia sa raspund tema la vreo lectie. Parintii incepeau sa se ingrijoreze si mai tare si au contactat un psiholog care a vorbit cu mine. A constatat ca sunt in depresie din cauza mutarii si ca lucrurile vor reveni la normal timp de cateva zile. Insa lucrurile nu reveneau la normal. Am inceput sa slabesc si parintii se ingrijorau si mai tare asa ca au hotarat sa ma trimita inapoi aici cu cateva conditii... ca voi fi cuminte, ma voi alimenta cum trebuie si imi voi mai lua pe cineva cu care sa locuiesc (de dorit sa fie fata). Asa am revenit inapoi aici.

Eram atat de uimita cand am auzit decizia lor insa nu aveam vlaga in mine ca sa ma bucur intr-atat incat sa sar in sus.

-Doamne, Ella esti atat de trasa la fata. Ce e cu tine? ma intreaba Criss foarte ingrijorat si ma ia in brate.

-Nu conteaza, ceea ce conteaza acum e ca sunt alaturi de voi.

Se indrepta Max inspre noi insa el nu ma cunoscut pentru ca eram cu spatele. Cand era aproape, Darla mi-a facut semn si eu m-am intors  cu fata la Max. A ramas socat cand ma vazut. Nu se astepta la una ca asta. Ma imbratisat si el si a urmat aceeasi intrbare...

-Ce cauti tu aici? Ai fugit de acasa? intraba el incercand sa nu para ingrijorat.

-NU, parintii au hotarat ca o sa fie mai bine daca o sa ma intorc aici, zic eu lipsita de vlaga. 

-Hei hai sa plecam undeva sa mancam ceva ca dupa cum arati ai zice ca nu ai mancat de o luna...

M-am uitat la fetele rugatoare ale copiilor care parca ma rugau sa merg. Am acceptat, oricum nu mai mancasem cu ei de atat timp. Deci am plecat. Mancarea cu ei parea atat de buna insa nu am mancat chiar mult pentru ca nu mai incapea in mine. Copiii m-au intrebat unde o sa stau si cu cine iar eu le-am zis ca voi sta la un hotel pana imi gasesc un apartament. Atunci Darla a zis

-Hei ce ar fi daca ne-am lua un apartament sa traim amandoua acolo. zice ea visand cu ochii deschisi.

-Ce idee buna, zic eu aproband ideea Darlei.

Timp de cateva zile ne mutasem deja impreuna si ma simteam foarte bine cu Darla. Imi aranjasem deja camera exact cum doream eu... Ba chiar am hotarat ca in weekend sa ii chemam si pe ceilalti maimutoi... cu exceptia lui Adam. Nu eram suparata pe el, eram doar dezamagita. Nici macar nu l-am vazut inca de cand am venit aici si el nu stia ca eu sunt in oras, si i-am rugat pe copii sa nu ii zica pentru ca nu aveam nici o pofta sa il vad.


EllaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum