#42. Rapirea

1.7K 98 5
                                    

Ella POV

Stau in pat. Brusc imi vibreaza telefonul... cine poate sa ma caute acum. Numai sa nu fie..... un alt mesaj de la anonim... de fapt chiar asta e.

,,Hei papusa, nu ma asculti da? Ti-am zis sa vii singura nu cu inca 3 baieti . Sau poate nu stii sa numeri? Daca nu o sa vii singura in 30 de minute in padure o sa se intimple ceva destul de rau cu... prietenul tau. Stiu ca nu vrei sa pateasca nimic asa ca ai face bine sa vii. Daca scoti o vorba, tu si prietenii tai veti fi morti. Ma voi asigura eu personal de treaba asta.''

M-am speriat atat de tare cand am citit mesajul... Nici nu stiu ce sa fac, sa ii zic lui Criss sau nu? Cred ca nu o sa ii zic. Ma rog, cine stie, poate vrea doar sa vorbeasca cu mine si atat. Nu cred ca se poate intimpla ceva grav. Ei bine imi iau hanoracul si ies din casa asigurandu-ma ca nu ma vede nimeni... 

Sunt deja in padure... e destul de intuneric aici. Niste maini mari ma inconjoara de la spate. Una mi tinea mainile si cealalta mi-a pus un servetel imbibat in ceva la nas. Totul in fata ochilor s-a facut mai intunecat decat era pana acum si am adormit. 

Criss POV

Ma plictisesc... cred ca o sa plec la micuta mea sa privim niste filme. 

Bat la usa dar nu aud nici un raspuns. Poate doarme... intru incet si ma uit prin camera... Ptul era strins, totul era curat, dar nu era totul in regula... Ella lipsea.

Am cautat-o in tot apartamentul, prin camerele baietilor, la Darla in camera... nu e nicaieri. Incep sa ma sperii. Insa nici Max nu era de gasit. Unde sunt!!!??? De ce nu mi-a zis nimic? Unde a plecat? Poate are vreun roman cu Max...Incep sa imi pierd mintile. Am trintit un pumn in masa. Deodata dintr-o camera a iesit Adam si mi-a tinut mana inainte sa mai trag un pumn in perete.

-Criss, ce ai frate? ma intreaba el uimit de comportamentul meu agresiv.

-Pai, Ella a disparut, si in mod magic a disparut si Max... zic eu nervos. Nu legi nimic din asta? 

-Linisteste-te, poate au plecat la magazin. zice el scuturandu-ma

-Dar daca nu?!! strig eu

-Frate, Ella te are pe tine, ce alt ceva si-ar putea dori? zice el incercand sa ma linisteasca dar fara folos. Eram furios.

-Cred ca ai dreptate, poate se intorc acus inapoi cu cateva plase de mancare dar eu stau aici si tip. zic eu linistinduma si dandu-mi apa pe fata.

-Da, zice Adam... ai sa vezi, totul o sa fie bine.

Am asteptat cateva ore... se intuneca deja, unde naiba o fi micuta mea? De ce nu s-a intors inca acasa?

E deja ora unu noaptea. Imi ies din minti. De ce nu vin?!!!!! 

Deodata se aude usa de la intrare. Fug sa vad daca e ea. Ce am vazut ma lasat mut...

EllaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang