#33. Sentimente...

2.1K 135 5
                                    

Criss POV

De cand am vazut-o prima data am stiut ca o sa fim prieteni. Nu stiam cum este pentru ca nu o cunosteam dar cand am vazut ca Darla prieteneste cu ea am vrut sa-i fiu si eu prieten. Mda, ne-am imprietenit repede si ea a stiut ca poate avea incredere in mine. La inceput o placeam ca pe o prietena, vroiam sa imi petrec mai mult timp cu ea ca s-o cunosc... de aia am propus sa iesim mai des toti trei. Cred ca i-a prins bine sa aiba prieteni aici pentru ca era singura. 

Ma bucuram ca ea a vrut sa iesim mai des insa nu a observat ca propunerea mea a fost doar un pretext ca sa o cunosc mai bine. Cu timpul am ineput sa tin la ea si vroiam sa o vad in fiecare zi si atunci cand am ramas blocati in scoala chiar m-am bucurat. Cand am vazut ca Adam se apropie de ea la inceput m-am bucurat pentru ca va avea mai multi prieteni... Cand Adam a venit cu propunerea sa petrecem vacanta de toamna impreuna m-am bucurat pentru ca stiam ca o voi vedea pe Ella in fiecare zi. Prima dimineata la vila a fost minunata pana cand Adam si Ella au disparut. Darla era ingrijorata insa eu eram mai ingrijorat decat ea. Cand i-am vazut seara ca au venit acasa ceva mi s-a luat de pe suflet, eram linistit... cel putin asa incercam sa par. Nu mi-a placut cand i-am vazut a doua zi ieisnd din camera Ellei, dar nu stiu de ce. Stiam ca ea il place dar nu vroiam ca si el sa o placa pentru ca stiam la ce va duce asta. Dupa dimineata aia nu au mai vorbit si asta ma bucura mult pentru ca incepeau sa se indeparteze. Dupa ce am venit acasa am hotarat sa ies in parc un pic... acolo am vazut-o pe Ella imbratisandu-l pe Adam. Ceva nu era curat la mijloc si eu stiam asta... de aia am hotarat sa o avertizez si pe Ella ca Adam ascunde ceva.

Cand am aflat de la Max ce vroia sa faca Adam eram foarte furios, dar cand mi-a zis ca au avut si un plan ca sa o salveze m-am linistit. De atunci Adam disparuse... Dupa cateva zile a vorbit cu Max si i-a zis ca va veni de ziua Ellei si ii va zice cat de mult o iubeste. Nu mi-a placut ideea asta pentru ca stiam ca si Ella il iubeste dar nu vroiam sa fie impreuna. Cand a aparut si el la ziua Ellei si a sarutat-o fierbeam de furie si de gelozie. Atunci am inceput sa imi dau seama ca tin la Ella mai mult decat credeam eu. Au inceput sa iasa impreuna si pareau ca-s fericiti.Pana in ziua in care Ella a zis ca va pleca in alt oras. Lumea mea s-a intors cu piciorele in sus. Eram ruinat. Nu stiam ce pot sa fac ca ea sa ramana. Trecuse doua saptamani de la plecarea ei si eu deja simteam cum imi ies din minti, mai ales cand am aflat in ce mod s-a despartit Adam de ea si cat de repede a uitat-o.

Intr-o zi diriginta a venit cu un anunt, si anume ca va veni o eleva la noi in clasa. Nu vroiam sa vina altcineva.... o vroiam pe Ella inapoi. A doua zi cand a intrat diriginta in clasa urmata de Ella inima mea incepuse a bate ca nebuna si eu m-am ridicat din banca si am fugit sa o iau in brate. Doamne ce dor imi era de ea. Din acel moment mi-am promis ca o s-o protejez si o sa ii fiu alaturi mereu.Intr-o zi am vazut cum un betiv narcoman o ameninta cu un cutit. Mi-am iesit din minti cand am vazut asta. Stiam ca trebuie sa o apar dar nu cautam probleme... M-am trezit a doua dimineata in spital cu ea langa mine... A avut grija sa vina la mine in fiecare zi. O iubesc atat de mult.

 Acum nu demult am vazut-o din nou cu Adam. Boul a facut-o sa planga. M-am infuriat si am luat-o de langa el. Cand am vazut-o eri in ce star era si cat de tare plingea mi s-a parut ca i-o fi zis Darla ceva dar nu era asta. Nici ea nu stia de ce plange. Am simtit nevoia sa o iau in brate si sa o linistesc... Adormise. Imi placea la nebunie cum dormea in bratele mele dar cand a inceput sa tipe si sa palmuiasca m-am speriat, visase din nou urat. Am hotarat sa ma mut cu ea si Darla pentru a-i fi alaturi mereu. Si iata-ma acum gandindu-ma la zambetul ei copilaresc si la ochii ei sclipitori si mari. E speciala. Nu e ca toate fetele, are ceva aparte. Mereu ii voi fi alaturi si o voi ajuta cand va avea nevoie pentru ca ea e micuta mea si eu sunt dator sa am grija de ea.

EllaWhere stories live. Discover now