#76. Schimbarea

1.2K 74 0
                                    

Ella POV

Au trecut vreo doua zile de cand a venit Criss. E schimbat. A devenit mai agresiv si mult mai posesiv cu mine. Nu stiu ce putea sa il schimbe atat de tare. Acum e mai puternic. Peste tot pe unde mergem ma tine doar langa el. Stiu ca asa ma protejeaza el doar ca pana acum nu o facea atat de mult. Il inteleg, nu vrea sa ma piarda. Si asta ma face sa il iubesc mai mult.

I-am zis ca azi plec la mama. Ar cam trebui sa ma duc deja. Ma mir ca mi-a dat voie sa plec singura...

Am ajuns in fata usii ei si vroiam sa bat. Un fior rece ma cuprins cand am vazut-o pe mama. Stiu ca deja ar trebui sa se vada burtica, dar la ea nu se vede. O tot caut cu ochii si vad doar figura subtirica a mamei.

-Mama, ce ai facut? O intreb eu fara sa imi iau ochii de la burta ei.

-Pai, am cam facut...... avort. Zice ea fara a parea prea afectata

-Dar realizezi ca ai ucis un viitor om? O intreb din nou

-Da, nu am vrut sa ma mai lege nimic de Robert ăla. Zice ea incepand sa para afectata..

A da? Adica cand vorbim de viata unui copil nevinovat ea nu e afectata dar cand vorbim despre Robert face o fata de parca s-ar incepe sfarsitul lumii. M-am enervat la culme. Am iesit si am trantit usa.

Sunt extrem de nervoasa si suparata dar in adancul meu sunt dezamagita. Mama ma dezamagit! Cum a putut sa faca una ca asta?

Criss POV

Am lasat-o sa plece la mama ei. Trebuie sa ma duc pana la un magazin din centru si cand ma intorc o sa trec si o s-o iau acasa.

Merg linistit pe aleea de langa soseaua principala cand o vad pe Ella la cativa metri de mine. Era chiar in mijlocul straziu si trecea neatenta printre masini. Una se indrepta cu viteza spre ea si cand am vazut asta am sarit si am impins-o din drum. I-am salvat viata.

-Nu imi vine sa cred! daca nu eram eu aici? Aveai acum sa fii pe alta lume!!!! Strig putin la ea dar vad ca-i foarte afectata.

Am luat-o de mana si am plecat acasa.

Acum stau si procesez ce s-a intimplat azi.... Nu imi inchipui ce avea sa se intimple daca nu eram eu acolo.

Ella sta langa mine. Cred ca doarme, nu stiu precis. Se aude un bazait. E telefonul Ellei...

,, Hei Ellina, vad ca nu iti place sa asculti. Credema ca nu esti in siguranta cu Criss. El iti va cauza muuuult rau, pe cand eu iti voi face doar bine... credema! Ai sa vezi ca pana la sfarsit vei fi a mea. Mai trebuie doar sa astept pana o sa afli in deajuns de multe lucruri ca sa te desparti de Criss si sa fugi de el direct in bratele mele...
Viitorul tau iubit"

Ce dracu' de imbecil! Ce naiba i-am mai facut si lu ăsta de ma uraste asa?!?!?

EllaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum