TANITIM

96.8K 1.5K 511
                                    

©Tüm hakları saklıdır.

(HOŞ GELDİNİZ! ❤) ujj geldiniiiz :))

Lütfen kitabın satırlarına yorumlarınızı bırakmayı unutmayın💕

Keyifli okumalar :)

|YOLCULUK İSTANBUL|-TANITIM

Yıllar önce, kışın ayazı insafsız rüzgarını insanoğlunun suratına üflerken, günahların şeytanın pençesine düşmüş bir gece de; bir tohum, bir rahme düştü. Tohum rahme yerleşti; kara gecenin kanı pıhtılaşırken acılar şeytanın sırtını okşadı, dünyada ki bütün iyiliklerse çaresizce saklandı.

Tohum büyüdü, dokuz ay sonra taze bir boğazdan bir çığlık duvarları inletti. Bir bebek doğdu. Habersizce yandı, habersizce yakıldı.

Doğduğu gün başı öksüz düştü, küçük yüreği çoktan anne diye sızladı. Ama büyüdü. Peşkeş olmuş dünyanın kahrını çektiği her saniye büyüdü veya büyüdüğünü zannetti.

Bir gün, sonsuzluğa uğurlanmış kilitli kapının anahtarı amansızca bulundu; gizli saklanması gereken bir büyü, güçlü bir duayla bozuldu.

Henüz on dokuzuncu yaşında bu duaya ortak oldu, ardını aramak için bir şehre gitti.

O şehir acıları oldu aynı zamanda da bir adamın şefkatinin esareti.

Yavaş yavaş yürüdü; gerçeklerin peşine, yıllar sonra doğduğu gün onu yüz üstü bırakmış annesine. Her adımında ayaklarına gerçeklerin çivisi battı, yüreği ağır kamçılarla kanadı, gözyaşları yetmedi.

Sonra günahlar açığa çıkarak ağladı, şeytansa buna dayanamadı. Bebeğin rahme düştüğü gün attığı şuh kahkahaları; sırtını okşayan acıya dönüştü, inine omuzları yitik düştü. Çünkü, o gün doğan bebek bu şehre geldiği zaman kocaman bir kadın olmuştu. Acılarla damgalanmış, ruhunun çığlıklarına kulak misafiri olmuş bir bebekten; olgun bir kadın.

O bebek bendim.

Benim adım, Destina.

Ruhu katledilerek yok edilmiş, on dokuz yaşında olup hala içinde ki küçük kız çocuğundan medet uman, Destina. 

* * *

tarih? (daha yeni koydum, 04/04/2020 :))

10/09/2017 TARİHİNDE KİTAP YAYINLANMAYA BAŞLAMIŞTIR.

Instagram: milenaromis

-MİLENA ROMİS

YOLCULUK İSTANBULWhere stories live. Discover now