|10.|

3.2K 112 2
                                    

BTW: Ta písnička se k dnešní kapitole mrtě hodí, takže doporučuju si ji pouštět klidně pořád dokola ;P

,,Tak, co si pustíme?" zeptá se Hunter a skočí na gauč. ,,Mě to je jedno. Třeba komedii?" navrhnu a on radostně přikývne. ,,Mám jednu, ze který se počůráš smíchy." uchechtne se a vytáhne ze šuplíku jedno cédéčko. ,,Ještě udělám popcorn." řekne a odběhne do kuchyně. Vrátí se s plnýma rukama jídla. ,,Dej si, co chceš." položí to na stůl a sedne si. Vezmu si tedy pytlík čipsů a načnu ho. Po trochu nudném začátku to začne být konečně vtipný a já nemůžu klidně sedět ani minutu, protože mě dostává jeho smích. Je tak divný, až se mi líbí. Nejradši bych si ho dala na vyzvánění a nutila všechny, aby mi volali, abych to mohla zase slyšet. ,,Odskočím si." řeknu a on přikývne a stopne to. Doběhnu do koupelny a zapnu vodu. Namočím do ní ruce a těma si ochladím krk, čelo a tváře. Je mi vedle něj hrozný teplo. Ještě se na sebe jednou podívám a pak se vrátím. ,,Vše v pořádku?" koukne na mě starostlivě. Přikývnu a zase se posadím, ale tentokrát trochu dál od něj. Zakoukám se zpět do děje, dokud se nezačne nenápadně přisouvat. Snažím se od něj trochu odsouvat, ale on je rychlejší a přisune se tak, že jsou naše boky jako jeden. Pak to zase stopne. ,,Co se děje?" koukne na mě. ,,Co myslíš?" zeptám se zmateně. ,,Udělal jsem něco? Protože mi přijde, jako by ses mě štítila." rozhodí rukama. ,,Ne. Já jen- Je mi trochu teplo." zvednu se a dojdu otevřít okno, ze kterého se poté vykloním ven, aby mě venkovní vánek trochu ochladil.

Pohled Huntera:

Zvedla se, otevřela okno a vyklonila se z něj ven. Nevím, co mě to popadlo, ale když jsem ji tam viděl, prostě jsem se zvedl a přešel k ní. Chytl jsem ji za boky a otočil si ji k sobě. ,,Jsi ze mě vedle, že?" ušklíbnu se a ona zvedne jedno její dokonalé obočí. ,,Z tebe? Proč jako?" roztáhne své rty do jedné linky, což mi přijde hrozně vtipný. ,,Já myslím, že si nervózní z toho, že jsme v celém bytě jen my dva, úplně sami." zachraptím a lehce se k ní přiblížím. ,,Ani náhodou." šeptne a políbí mě. Na to jsem přesně čekal. 

Pohled Nikki:

Byla jsem to já! Já ho první políbila! O.M.G.! Hned, jak jsem se přisála na jeho rty, začal spolupracovat. Víc si mě k sobě přitáhl, aby náš polibek prohloubil. Namáčkl nás na parapet, takže jsme se trochu vyklonili z okna ven, což zapříčinilo Hunterův smích v našem polibku. Po tomhle nás odvede ke zdi, na kterou mě namáčkne a začne se věnovat mému krk. Já mezitím obmotám jednu svou nohu kolem něho a poté i tu druhou. To už mě drží za zadek ve vzduchu a odvádí do svého pokoje, tudíž do ložnice. Pohodí mě na postel a lehne si nade mě. Sundám mu tričko a on mě kraťasy. Pak mě od chodidla obsypává jemnými polibky až skoro ke konci stehna. Jeho ruce zašmátrají na můj lem tílka a přetáhne mi ho přes hlavu. Já mu zatím rozepnu pásek a stáhnu kalhoty. Políbí mě na pupík a mou kůži pokryje husí kůže. Pak něco uslyším. Oba ztuhneme a zastavíme naší činnost. ,,Zámek." šeptnu a v tu ránu je Hunter ze mě dole a oblíká si svoje kalhoty. Ihned ho napodobím a přetáhnu si přes sebe tílko a natáhnu si zpět své kraťasy. Hunter si obleče své tričko a vyjde z ložnice ven. ,,Mami? Co tu děláš?" uslyším za dveřmi. ,,Nesu ti večeři a jdu ti oznámit, že potřebuju o víkendu pohlídat Tobyho s Lizy." odpoví jeho mamka. ,,Jasně. Stačilo zavolat." promluví Hunter. ,,Já jsem tě vzbudila?" zeptá se a uslyším kroky blížící se k ložnici. ,,Jo! Včera jsem nemohl spát." vyhrkne. ,,Aha. Tak já ti aspoň ustelu a vyperu prádlo." řekne a klika u dveří se pohne. Blesku rychle skočím do skříně a zavřu se. ,,No, máš tu pěknej bordel. Trochu tu vyvětrej." řekne a Hunter otevře okno. ,,Vyperu ti povlečení." řekne. Stáhne staré povlečení z deky a polštářů a odejde někam pryč. ,,Nikki?" šeptne Hunter. ,,Skříň." kuňknu a on se sem přiblíží. ,,Vydrž, za chvilku odejde." šeptne mým směrem a pak sem zase přijde jeho matka. ,,Rovnou ti to povleču." řekne a přejde ke mně, tedy ke skříni. ,,Ne! Já tam mám bordel!" vykřikne Hunter. ,,Já vím. Starám se o tebe už devatenáct let, znám tě." uchechtne se a otevře dveře. ,,Ehm, dobrý den." kuňknu a ona na mě zmateně vykulí oči. 

--------------------------------

,,Stejně pořád nechápu, proč se ta ubohá dívenka musela schovávat ve tvé skříni. Já budu přece ráda, když budeš mít nějakou holku." řekne pořád zmatená Selly, Hunterova mamka. ,,My spolu nechodíme. Asi. Nikki tu jen přespala." řekne a já přikývnu. ,,I tak se nemusela schovávat." pokrčí Selly rameny a zvedne se. ,,Už musím jít. Musím vyzvednout děti. Kdyby si chtěl, můžeš k nám někdy Nikki vzít na večeři. Ráda poznám tvou holku, neholku." řekne a políbí ho na tvář. ,,Tak pa." rozloučí se a odejde. ,,To byl ten největší trapas ever." zasměje se a já se k němu přidám. ,,Už budu muset jít." řeknu, když se uklidníme. ,,Ty tu nezůstaneš? Myslel jsem, že budeme pokračovat." řekne smutně. ,,Musím domů a navíc, nechci další trapasy." uchechtnu se a vezmu si kabelku. Hunter se zvedne a doprovodí mě ke dveří, které následně otevře. ,,Uvidíme se zítra u babi?" řekne s nadějí v očích. ,,Asi jo." zaculím se. ,,Fajn. A můžu tě ještě jednou políbit?" zeptá se a já stydlivě přikývnu. Nakloní se ke mně, chytne mé boky, za které si mě přitáhne k sobě a pak spojí naše rty. Zase mě nalepí na futra dveří, ale já zasměju a pomalu odtáhnu. ,,Opravdu musím jít." řeknu a on zklamaně přikývne.  ,,Zítra." šeptnu a věnuju mu letmí polibek. Pak vyrazím domů. 

Nevím proč ani jestli to je dobře, ale cítím se jako, když jsem poznala Henryho. Myslím, že jsem se zase zamilovala.


Konečně tu máte jejich první polibek!!! Co na to říkáte? Líbí? :*

P.S.: Dolů mi můžete napsat, jak jim chcete říkat. Mě napadlo jen Hunkki a to mi přijde trochu divný :P

P.S. 2: Zase děkuju všem za hlasy a komenty :*

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now