|24.|

2.2K 78 0
                                    

,,Tak jak vypadám?" otočím se od mého zrcadla čelem k Markovi. ,,Být hetero, už tady ležíš na podlaze a vzdycháš mé jméno." vydechne. ,,Idiote." hodím po něm ponožku, co se válela na skříni. ,,Není to až moc?" upravím si trochu výstřih. ,,Ne! Jen se nepředkláněj ani nic podobnýho." usměje se na mě a pak se domem rozezní otravný zvuk zvonku. ,,Tak jo. Jdu na to." řeknu pevným a odhodlaným hlasem. ,,A použijte ochranu!" křikne na mě Mark. Pobaveně nad tím zakroutím hlavou a pak otevřu dveře, za kterými stojí Hunter v sexy košili. ,,Páni!" vydechne a celou si mě prohlédne. ,,Není to moc?" strachuju se. ,,Jo je. Je to moc dobrý." uchechtne se. ,,Jo a můžeš Markovi říct, že ochranu nosím pořád u sebe." mrkne na mě s pobaveným úšklebkem. ,,Tys to slyšel?" promnu si spánky a on přikývne. ,,Tak pojď. Už to začalo." chytne mě kolem pasu a vydáme se na párty.

,,Neříkal si, že to bude až tak velká párty." porozhlédnu se po celé pláži. ,,Jo. No- je to oslava narozenin. Dojdu pro pití." ukáže na pult s pivem. Přikývnu a dál se rozhlížím. Sleduju všechny ty podnapilý lidi, co na parketu kroutí svými zadky a hrozně si to užívají, dokud mě kolem pasu nechytí dvě silné páže, co mě začnou táhnout k nim. ,,Huntere, nechce se mi moc tancovat." zakývu záporně hlavou. ,,Tady není Hunter, ale Gabe." zavrní mi někdo do ucha. Okamžitě ho od sebe odstrčím a otočím se k němu čelem. ,,Kočička má drápky jo? Tak to se pobavíme." začne se ke mě pomalu přibližovat. ,,Stůj! Já už tu s někým jsem!" zkouším ho zastavit, ale marně. ,,Hej! Ta je tu se mnou!" uslyším za mnou. Vděčně se otočím na mého zachránce, který vypadá až moc klidně. ,,A co mi uděláš, hm? Ta buchta je moje! Nemáš nechávat zboží o samotě." zasměje se Gabe. V tom Hunterovi vylítne ruka a narazí tomu klukovi přímo do obličeje. Ten se potom skácí k zemi. ,,Tak naposledy. Je moje!" křikne na něj a odplivne si. ,,Nikki, zajdeme k baru?" konečně přesune svou pozornost na mě. Chci přikývnout, ale pak si všimnu, že se ten kluk postavil a hrne se k Hunterovi. Ihned vykřiknu, ale to už jsou v sobě. Mlátí se hlava nehlava, dokud k nim nepřiběhne parta kluků, co je od sebe dostane. ,,Hele odveď si ho někam." křikne na mě jeden z kluků a hodí Huntera na zem. ,,Já ho zabiju!" vylítne zase Hunter. ,,Ne! Žádná vražda nebude! Pojď k tomu baru." chytnu ho za lem košile a odtáhnu ho k baru. ,,Dvě tequily a můžu poprosit o kapesníky, vodu a led?" objednám a barman mi vše podá. ,,Tady si sedni." ukážu na barovou židličku. Hunter poslušně usedne a kopne do sebe toho panáka. Já si namočím jeden kapesník a začnu mu čistit obličej od krve. ,,Nehýbej se." chytnu mu hlavu, protože se furt hýbe. ,,Hrozně to štípe." zaskuhrá. ,,Já vím, ale musíš to vydržet." pohladím ho po tváři a zase pokračuju. 

,,Máš moc krásný oči." šeptne po dlouhé odmlce. ,,A ty už jsi opilý." uchechtnu se a odhodím další špinavý kapesník. ,,Na. Podrž si to tam." podám mu led zabalený v pytlíčku a on si ho opatrně přiloží na pravou lícní kost. ,,Měl jsem teprve dva panáky a pivo. Z toho nejsem opilý." uchechtne se. ,,Bolel tě náš rozchod?" zeptá se najednou z ničeho nic. ,,Samozřejmě. Milovala jsem tě." položím mu ruku na stehno. ,,Milovala?" zahledí se mi do očí. ,,Už je to dávno. Nedáme si další?" ukážu na barmana. ,,Neodbíhej od tématu. Milovala nebo miluješ?" zvedne jedno obočí. Pod jeho upřeným pohledem se mi začnou klepat ruce. ,,Na tom nesejde. Brzo se vrátím domů." pokrčím rameny. ,,Ale jo! Na tom sejde! Protože já tě ještě pořád miluju a zajímalo by mě, zda to cítíš stejně." zvedne se ze židličky a přejde ke mně blíž. ,,Tak? Miluješ?" zeptá se nervozně. Chvíli mu hledím do očí a pak ho políbím. Nevím, co mě to popadá, ale teď to tak cítím. ,,Miluju." šeptnu, když se odtáhnu.


Oni jsou spolu tak sladcí........Snad se líbila a uvidíme se u další ;P

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now