|16.|

2.6K 88 2
                                    

Převalím se na druhý bok a deku odhodím neznámo kam. Dnes je hrozný teplo, že mě to vzbudilo. Zvednu hlavu a podívám se na Huntera, ale ten nikde. Sednu si do sedu a rozhlédnu se po pokoji. Nic. Nemotorně se zvednu z postele a vyjdu z ložnice. Zase nic. ,,Huntere?!" křiknu do ticha. Nic. Pokrčím nad tím rameny a dojdu do koupelny, kde si udělám ranní hygienu. Pak se převléknu do kraťas a crop topu. Udělám si ledové kafe a sednu si k televizi, kde si pustím nějakou pohádku. 

Pak mi začne zvonit mobil. Přijmu hovor a mobil si položím na ucho. ,,Dobré ráno, princezno. Čekám dole." řekne chraplavý hlas Huntera a pak zavěsí. Zmateně vyjdu z bytu a dojdu dolů. Nastoupím k němu do auta a on mě políbí. Pak se rozjede.

,,Sbal si asi tak na týden věci. Počkám tu." řekne mi unstrukce, když zastaví před naší chatou. ,,My někam jedeme?" zamračím se. ,,Máme poslední dva týdny, tak si je chci užít. Už běž." popostrčí mě a já tedy odběhnu do pokoje, kde si sbalím oblečení, hygienu a další drobnosti. Jelikož jsou naší někde pryč, nechám jim lísteček se zprávou a vrátím se za Hunterem.

,,Jaká je naše první zastávka?" prolomím ticho. ,,Půjdeme se ubytovat do hotelu a pak jdeme na koncert Shawna Mendese." sdělí mi a já radostí vypísknu. ,,Pane bože!" rozkřičím se po celém autě. ,,Já vím." zasměje se Hunter a já ho hned políbím. ,,Děkuju." zazubím se. 

------------------------

,,To je náš pokoj." usměje se na mě a odloží naše kufry stranou. ,,Ani si nevybaluj. Jsme tu jen přes noc. Máme tři hodiny, než budeme muset vyrazit, tak si můžeš dát sprchu a trochu si odpočiň." mrkne na mě a lehne si. ,,A co takhle vyzkoušet tuhle nóbl postel?" zakmitám obočím a svůdně si lehnu vedle něj. ,,To beru taky." uchechtne se a už je u mého krku. 

------------------------

,,Nechce se mi z postele!" zakňučím. ,,Tak na toho Shawna nemusíme." pokrčí Hunter rameny. ,,Ne!" vylítnu do sedu. ,,Ani náhodou." vyhrknu. ,,Dobře. Tak se běž ale připravit. Máme hodinu." koukne na mobil. Líně vylezu z postele a přejdu do koupelny, kde si dám sprchu, umyju si vlasy, vysuším si je a namaluju se. Vlasy si nechám rozpuštěné. ,,Můžeme vyrazit." vyjdu z koupelny a Hunter nikde. ,,Už zase?!" zabručím a popadnu mobil. Pak se ale ozve klepání na dveře. Nechápavě k nim přejdu a otevřu. ,,Pro mou princeznu." usměje se na mě Hunter a podá mi kytici růží. ,,Zbláznil si se?" nevěřícně zakroutím hlavou a převezmu si jí. ,,Ano. Do tebe." odpoví a pořádně se na mě zazubí. Přejdu k němu, pohladím ho po tváři a pak ho políbím. ,,Jen ji dám do vody a půjdeme." odskočím do kuchyně a napustím sklenici vodou. 

-------------------------

,,To byl ten nejvíc úžasný koncert!" vykřiknu do tmy, když se vracíme domů. ,,Já vím" zasměje se Hunter. ,,Co máme na programu zítra? Selenu Gomez?" uchechtnu se. ,,Ne. Zítra jdeme do Disneylandu." uchechtne se. ,,Jako vážně?" zasměju se. ,,Neboj. Nebudeš litovat." mrkne na mě a pak mě chytí kolem ramen. ,,Pořádně si ty dva týdny užijeme." šeptne mi do ucha.


Dneska trochu kratší... Snad se líbila. Pusu ;*

P.S.: Omlouvám se za chyby.

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now