|11.|

3.3K 112 1
                                    

Je zase další nový den a já zase jako vždy jdu do práce. Dnešek je ale něčím jiný. Dnes poprvé se tam opravdu těším a to kvůli Hunterovi. 

Nasedla jsem na kolo a vyjela do ulic. Zaparkovala jsem ho u velkého domu a zazvonila. ,,Dobré ráno." usměju se na svoji zaměstnavatelku a vejdu do domu. ,,Dnes ti přijde pomoct i Hunter. Před chvíli mi volal. Zatím si vezmi rukavice a běž na zahradu. Budete opravovat ten kumbál a dělat dříví." oznámí mi a já s radostí přikývnu. Popadnu již připravené rukavice a vydám se ke kumbálu. ,,Potřebuje oprášit, obrousit a znovu natřít. Poté tam zase narovnáte ty věci, co tam byly a na straně vyrovnáte nasekané dříví." řekne mi instrukce. ,,Kdyby něco, budu v kuchyni." mrkne na mě a zmizí vevnitř. ,,Tak se do toho pustíme." řeknu si pro sebe a popadnu koště, kterým mám odstranit pavučiny a prach. ,,Ty si začala beze mě?" uslyším za sebou a následně se dvě silné paže obmotají kolem mého pasu a jeho tvrdá brada se zapíchne do mého ramena. ,,Trvalo ti to." uchechtnu se a otočím se k němu čelem, načež mě políbí. ,,Počkej, babi nás může vidět." zasměju se a odtáhnu se od něho. ,,No a? Stejně mě sem tenkrát pozvala jen, aby nás seznámila. To je prostě babi." uchechtne se a znovu mě políbí. ,,Ale máme hodně práce, takže se tu nesmíme jen takhle flákat." rozhodnu. ,,Dobře. Já si počkám." řekne tajemně a dojde pro něco, s čím začne brousit celý kumbál. Když to obrousí, začnu natírat. Hunter si mezitím dojde pro sekeru a začne sekat dříví. 

Nechci vypadat jako nějaká nadržená kvočna, ale to jeho tělo....! Pokaždý, když zvedne ruku, se mu napnou svaly a když udeří do polena, zatnou se, díky čemuž to poleno rozpůlí. Vím, že bych se měla soustředit na práci, ale nalijme si trochu čistého vína... Kdo z vás by se vydržel na něco soustředit vedle takovýho sexy boha? Tak vidíte....  

Když už jsme asi v půlce, sundá si triko, ve kterém se doteď potil a tím mě úplně odzbrojil. Tak tohle fakt nedám. Když teď vidím to jeho tělo bez oblečení... OMG! Jak mám u tohohle pracovat. ,,Hele, nemůžeš si zase vzít to tričko a nejlépe ještě bundu?" vypadne ze mě a on se zastaví v práci. ,,Něco ti vadí?" otočí se ke mně čelem a zvedne jedno obočí. To mi dělá naschvál! ,,Vůbec, jen bych se ráda soustředila na práci." řeknu s lehkou ironií. ,,Tak to tě zklamu, protože jiný tričko nemám a tohle mám úplně mokrý." uchechtne se a vrátí se k práci. ,,Jak jinak.." řeknu si už pro sebe.

,,Oběd!" křikne na nás Hunterova babička a my se zastavíme v práci. Dojdu si umýt ruce pomocí hadice, ze které stříká voda, co zavlažuje trávu. Pak si sednu ke stolu a vyčkávám. Hunter si jako naschvál dojde pomalu k hadici a nejdříve si jen namočí ruce. Poté ji zvedne nad hlavu a polije se. Celej. Nejvíc mě snad dostávají ty kapičky, co mu stékají po jeho holé kůži. A jak se leskne.... Když si mě všimne, nenápadně na mě mrkne. Zase to dělá schválně!

,,Když jsme se naobědvali, vrátili jsme se k práci, kterou jsme měli do hodiny hotovou. ,,Pro dnešek to myslím stačilo. Běžte k vodě a užívejte volna. Zítra vás čeká zbytek." rozkáže nám babi a já jen přikývnu. Už už si chci nasednou na kolo, když mě zastaví něčí ruce, co mi přikryjou oči. ,,Hádej, kdo jsem." promluví chraplavý hlas. ,,Huntere, jsi jak malej." zasměju se a odkryju si oči. ,,Nevyrazíme někam?" navrhne. ,,Jsem docela unavená. Nepustíme si zase film?" řeknu a on přikývne. ,,Ale tentokrát strčím do zámku klíč, aby se k nám nikdo nedostal." uchechtne se a já dostanu záchvat smíchu. 

,,Tak, co to bude?" koukne na mě od šuplíku s DVD. ,,To je jedno. Hlavně ať u toho neusnu." mávnu rukou a sednu si na jeho extra pohodlnej gauč. ,,Co třeba Rychle a zběsile? To je akční." navrhne a já jen pokrčím rameny. ,,Hele, co takhle si jít prostě jen lehnout a podnikneme něco zítra?" povzdychne si. ,,Já ti nechci kazit odpoledne." zabručím. ,,Nekazíš. Jsem rád, že tu můžu být s tebou, ale nechci sedět vedle mrtvoly, co mě ani nevnímá. Prostě si odpočineme a třeba se nám pak bude chtít něco dělat." pokrčí rameny a já nakonec přikývnu. ,,Tak pojď." chytne mě za ruce a odvede do ložnice. Sundám si tenisky a lehnu si na jednu půlku jeho postele. On si stáhne kraťasy, takže si nechá jen trenýrky a pak si přes hlavu přetáhne i jeho čistý tílko. ,,Nevadí ti, že budeš muset vedle tohohle usínat?" zvedne pobaveně obočí a ukáže na své tělo. ,,Vyjímečně ne. Jsem úplně mrtvá." řeknu už v menším polospánku. Už jen cítím, že se za mnou trochu prohne postel, pak dvě paže kolem mých boků a hřejivé teplo na mých zádech.


A je tu další kapitola! Názor? 

P.S.: Napadlo mě, že bych udělala takovou tu kapitolu, kde vám představím, jak si dané postavy představuji, ale to jen pokud to chcete. Klidně mi napište svůj názor do komentů.

P.S. 2: Jako vždy děkuju za hlasy a komenty ;*

P.S. 3: Z toho obrázku nahoře úplně slintám.... :P

Keep smiling ✔Where stories live. Discover now