|12.|

3.2K 99 1
                                    

Už je to skoro hodina, co jsem se vzbudila a stejně jsem nevstala z postele. Je tu totiž něco, co mě v ní drží. ON. Teda nedrží mě fyzicky, ale nutí mě tam jen tak ležet a pozorovat ten jeho klidný výraz. Nemůžu odtrhnout oči od jeho dokonalých křivek. A to tělo?! Celou deku jsem mu ukradla, takže tu leží úplně odkrytý, což mě přivádí k větě: Není tu nějak vedro? Protože od té doby, co jsem se na něj podívala, se potím. Konečně se přemluvím k tomu, že vstanu a tak opatrně vylezu z jeho měkké postele, ve které se mi mimochodem spí líp než v mé vlastní a docupitám do kuchyně. Mám totiž hrozný hlad, tak něco ukuchtím. Nakonec jsem teda udělala palačinky. Jak originální....

Už jsem jen umývala nádobí, když se od jeho ložnice otevřeli dveře a z nich vyšel roztomile rozcuchaný Hunter. A pořád nahý. A vedro je zpět....

,,Helemese, tady dostal někdo hlad." uchechtne se a přejde ke mě za pult. Položí mi své, na můj vkus, dokonalé ruce a za boky si mě k sobě přitáhne, aby mě mohl následně políbit na krk a rameno. ,,Spali jsme skoro celý odpoledne, takže ano, dostala jsem hlad." bráním se. ,,Tak se tak nečerti. Jen je hezký, že tu někdo stojí. Myslím holka. Připadám si pak, jak tvůj manžel a ty mi zrovna vaříš večeři." zaculí se. ,,Hochu, máš až moc bujnou fantasii." zasměju se a podám mu jednu ze svých připravených palačinek. Jen se na mě vřele usměje a odkráčí s ní zpět do ložnice. Popadnu svůj talíř a vydám se po jeho stopách zpět do jeho pohodlné postele, kde si na jeho notebooku pustíme film a u toho žužláme moje palačinky. 

--------------

,,Počkej! Chceš mi říct, že jste spolu byli v posteli a nic nebylo?! Ještě furt nic?!" řekne nevěřícně má asi jediná kamarádka, které můžu věřit, do telefonu. ,,Skoro, ale to nás načapala jeho máma." zdělím ji a pak jen slyším její výbuch smíchu. ,,Cože vás?! Tak to fakt ne!" směje se, což mě taky rozesměje. ,,Nojo. Pokazilo se to, ale to je jedno. Nevím, jestli s ním něco chci mít. Nechodíme spolu." řeknu a najednou nastane ticho. ,,Suzi?" promluvím. ,,Promiň. Měla jsem infarkt, protože jsem slyšela mou kamarádku, jak mi říká, že nechce mít žhavej sex s tím nejvíc sexy klukem, kterýho mi kdy ukázala." projeví svůj herecký talent. ,,Ty naděláš. A navíc viděla si jen jeho Facebook. Naživo je tisíckrát hezčí." protočím očima. ,,Víš co?! Ty nejsi normální." uchechtne se. 

,,Suzi, co Henry?" promluvím dost opatrně, protože vím, že se bude zlobit. ,,Nikki, nechci ti o něm nic říkat! Akorát ti to ublíží. Je to kretén a tečka!" řekne rázně a tak si jen povzdychnu. ,,Musíš se tu někdy stavit." přeladím naše téma na jinou stanici. ,,Si piš! Už si to píšu do svého diáře." řekne a já propuknu smíchy, protože ona žádný nemá a zase to jen hraje. ,,Ok. Musím jít. Dnes hlídám prcky. Naši jdou na večeři. Zase se ti brzo ozvu." řeknu a zvednu se z postele. ,,Fajn. Budu se těšit. Tak pa kočko." řekne a pak následuje mlasknutí, což znamená, že mi posílá pusu. Celé to po ní zopakuju a pak to ukončím. 

-----------------------

,,Tak do jedenácti v posteli a žádný sladkosti!" řekne ještě mamka, než se rozloučí s kluky a pak společně s tátou odejdou ven bavit se. ,,Nikki, můžeme se koukat na Příšerky S.R.O.?" kouknou na mě oba mí bráškové. ,,Jasně." zazubím se a pustím jim telku. Najednou mi zabzučí mobil. 

Mohla bys na minutku ven? Potřebuju tě vidět. -H

To mi vykouzlilo úsměv na rtech.

,,Ráda bych, ale hlídám brášky. -N

Odepíši a vzápětí mi přijde další.

Už stojím před domem. Pojď jen ven.- H

Ihned se zvednu a vylítnu z domu. ,,Jak si mě našel?" řeknu překvapeně. ,,Tajemství. Dostal jsem nápad a chci ti ho zdělit." zazubí se a tím mi ukáže jeho dokonalý chrup. ,,Poslouchám." založím si ruce na hrudi a zvednu pravé obočí. ,,Vím, že jsi po rozchodu a bude pro tebe těžké začít nový vztah a já jsem tu proslulý tím, že mi vztahy moc nejdou, ale mám jednoduché řešení." zatváří se lišácky. ,,O tomhle jsme se nebavili. Kdo řekl, že s tebou chci něco mít?" namítnu. ,,Chtěla si se se mnou vyspat, takže..." uchechtne se a tak jen protočím očima. ,,Co takhle vtah bez citů? Založený čistě jen na sexu." vypadne z něj. ,,Ty se mnou nechceš chodit, ale spát jo?!" zeptám se překvapeně. ,,Chci s tebou chodit, ale vím, že by to nevyšlo a nechci tě ztratit." přistoupí ke mně blíž. ,,Tak co na to říkáš?" udělá další krok a přitáhne si mě za pas blíž. ,,Beru to." zašeptám a políbím ho. ,,Nemáš asi tak půl hodiny volno?" zakmitá svůdně obočím. ,,Kluci koukají na film." skousnu si dolní ret. ,,Bezva." zachraptí mi do ucha a odtáhne si mě do jeho auta. ,,Chtěl jsem, aby naše společný poprvý bylo senzační, ale když spolu nechodíme, tak je to k prdu." vysvětlí mi a pak se na mě na zadní sedačce vrhne. Na předehru se vykašleme a rovnou ze sebe strhneme oblečení. Pak si nasadí ochranu a je ve mě. Začne zvolna, ale pak zrychlí, což zapříčiní mé rychlé vyvrcholení. Užívám si ten krásný pocit, dokud to Hunter nedokončí a neodtrhne se. ,,Musím jít." šeptnu udýchaně a obléknu se. ,,Tak zase zítra?" vyhledá můj pohled. ,,Po práci u tebe." mrknu na něj a vystoupím si.

Neříkám, že se mi tenhle druh vztahu zamlouvá, ale za pokus nic nedám. Kdo ví, třeba se z toho stane něco víc....


Názor? Vím, že teď některé asi zklamu, takže se omlouvám. Asi to není ten vztah, jaký by každý čekal, ale to nepotrvá věčně.... Budu ráda za každý vote a koment, přičemž děkuji za ty předešlé. Pokaždé mi to udělá radost;*  

Keep smiling ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat